Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Igokea želi reprizu

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.04.21. | 12:32

Tim iz Laktaša vreba novo iznenađenje protiv San Pablo Burgosa

Posle velikog podviga i iznenađujućeg gostujućeg trijumfa Igokee nad španskim San Pablo Burgosom, prvak BiH želi reprizu, a priliku za to imaće večeras. Isti protivnik, isti parket, iste ambicije.

U okviru 5.kola Fiba Lige šampiona, Igokea gostuje aktuelnom osvajaču ovog takmičenja španskom San Pablo Burgosu (18:30). Kao i pre dva dana, Španci imaju ulogu izrazitog favorita, ali uverio nas je tim Dragana Bajića da je sve moguće. Pokazali su zube, savladali favorizovanog protivnika sa 77:75, te im dali do znanja da im večeras neće biti lako.

Izabrane vesti

(1,20) Igokea (19,0) San Pablo Burgos (5,00)

Podjednako tešku utakmicu očekuje strateg Igokee Dragan Bajić.

Ja sam uvek govorio da se sa ovim momcima ne plašim nijednog protivnika, pa tako ni Burgosa. U prošlom meču smo ih sasvim zasluženo pobedili i pokazali smo svima da možemo biti ravnopravan rival. Istina, imaju oni veliki kvalitet, ali imamo i mi. Neka njima uloga favorita, imaju veći pritisak, a mi nemamo šta izgubiti. Jedino što me malo brine jeste umor mojih igrača. Mnogo smo se istrošili, imamo zgusnut raspored i nadam se da smo se dobro odmorili i da ćemo naći snage za dobar meč. Opet ponavljam, ako se ukaže prilika za dobar rezultat, mi ćemo je znati iskoristiti“, jasan je Bajić.

Trijumf Igokee doveo ih je u sasvim dobru poziciju za nastavak takmičenja. Nakon četiri kola imaju polovičan učinak, te će ukoliko trijumfuju zaposesti na drugo mesto tabele koje ih vodi dalje. Na prvom mestu je i dalje Tenerife sa skorom 4-1, dok je San Pablo Burgos na drugom sa skorom 3-1. Letonska Riga je i dalje bez trijumfa.

Piše: Marko TEŠANOVIĆ

FIBA LIGA ŠAMPIONA, 5. KOLO

Grupa J

18.30: (1,20) Igokea (19,0) San Pablo Burgos (5,00)



tagovi

San Pablo BurgosIgokea

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara