Komentari na vest

Igor Kokoškov sve bliže dogovoru sa Dalas Maveriksima

V

VALJAK

pre gotovo 3 godine

OTERASMO SUPER TRENERA , BRAVO !
D

DekiSum

pre gotovo 3 godine

Ma nama treba motivator, diktator kao sto je Savic u vaterpolu, sale bio pre kokoskova, Antic u fudbalu... neko ko ce malo da ih razbudi, da drekne na njih, a ne neko kome je sve ravno ... covek je dugo bio u NBA gde sva prava imaju igraci a trener je diplomata vise. a i ne moze da vodi repku i klub u isto vreme
H

Hrvoje

pre gotovo 3 godine

Idi što dalje
n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

Covek je ozbiljan strucnjak, sa Raspalom Skovenijom je uzeo titulu evropskog prvaka!!! To sto mi pljujemo svakoga, to je nas genetski kod. Pa mi pljujemo Djokovica kad kaze necu na OI, kad odluci da ide opet pljuvacina, mi smo stoka!!! A Igor je veliki gospodin i dzentlmen, ko god je kod nas popljuvan na zapadu je uspeo!! 6pa Tesla da je ostao na Balkanu bio bi verovatno neki zanesenjak na nekom selu kome bi se svako sprdao. E to smo mi. Nazalost. Jedino u cemu se divim zapadnjacima je cinjenica da znaju da uzmu najbolje od nas, a ostave sljam.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Kao i Jokić
l

lukasiooo

pre gotovo 3 godine

Čoveče,prst na čelo...Koji stručnjak,krštenu akciju nismo imali na turniru,sve se išlo na individualni kvalitet,"stručnjak"...
N

Nba cirkus

pre gotovo 3 godine

NBA je cirkus od kosarke, ne igra se skoro odbrana, samo sipaju trojke, zakucavanja, predstava za publiku.
G

Gost17

pre gotovo 3 godine

Nemaš ti pojma druže o košarci :)
T

Tommy Robinson

pre gotovo 3 godine

@gost17 Uh sine ti imas pojma o kosarci!! NBA odavno veze sa kosarkom nema! Liga razmazenih egoisticnih milionera twerkera i repera! Unistili su kosarku,a o anti belom rasizmu i da ne pricam! Ja to smece ne pratim!
A

Arroyo

pre gotovo 3 godine

Kako uvek NBA amerikanci osvoje zlato na kraju ako su cirkus.
P

Pfc!

pre gotovo 3 godine

Ovim je dokazao da je ispod prosečan trener, unakazio Finiks, izigravao indijanca u Sakramentu, Ataman ga ponižavao u Turskoj iako je imao respektabilan sastav, uništio kult reprezentacije koji je Sale Djorjdević ostavio u amanet i sad ponovo zapalio za Ameriku gde će da bude levo smetalo. Jedini uspeh mu je EuroBasket ali to je uzeo zahvaljujući Dončiću i Dragiću. Što dalje od Srbije jer nas je za vrlo kratko vreme toliko upropastio da smo počeli da gubimo od Svajcarske i Gruzije i da igramo egal sa Dominikom i Filipinima. Dajte Karija Pešića, jedini on može da nas izvuče iz ovog blata, da pred kraj trenerske karijere uzme još jedno evropsko zlatno odličje!
l

lukasiooo

pre gotovo 3 godine

Smešan trener,kao i što sam rekao...Imao je Luku i Gorana na onom prvenstvu,čovek nema svoje JA,nema motivacije,klasičan NBA trener.Bežanje od odgovornosti,napuštaš ekipu gde bi bio prvi trener,da bi bio levo smetalo u NBA. Ovakvi što dalje od reprezentacije,i isključivo se zbog njega nismo plasirali na OI,to dokazuje i ovo.
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Ja ne znam sta vide u ovom liku ali covek je jednostavno smesan, cak i za nba standarde i njihove trenere.
P

PedjaPFCCCC

pre gotovo 3 godine

Idi daleko ti kuca , srecan put i nikad se ne vratio
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Da vidis kod Pesica dal ce da se vuku i da ne igraju odbranu.