Komentari na vest

Ima li nešto da ti ne možeš? Jokićeva supremacija u stilu Vilta Čemberlena

P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Ovde je pitanje kako ce Ruj i Hacimura kako ce njih dvojca da zaustave Jokica.
R

Realan posmatrač

pre 12 meseci

Jokić je najbolji igrač Denvera, ali Murrey je dao 23p u 4/4, skoro sve poene dok je Jokić bio na klupi...ovu je dobio M, ali Jokić definitivno MVP plej ofa.
m

monteroo

pre 12 meseci

Ovo ide u 4-1,kad juce nisu brejknuli nece nikako,jokica ne mogu da rese,a i lbj je ljudsko bice dosta je bilo...ubi ih onaj bolid rasel alavi,a svi ga pune ,nisam znao da je onaj sruder bas toliko ogranicen... Marej ih na kraju pobedio... Melona mnogi potcenjuju ali on je vrhunski takticar...

Najveći!?

pre 12 meseci

Ovo što sada radi Nikola Jokić, graniči se sa fantazijom. Sa ovim igrama i doprinosom u košarci biće, ako već to nije jedan od najvećih IKADA!!! Takođe, ozbiljno se nameće kao najbolji sportista Srbije, naravno pored Novaka. Rame uz rame. Sve poštovanje ovog sveta!
g

gosssst

pre 12 meseci

Jokiću je pravi test u septembru , vreme je da ponovo uzmemo svetsko zlato konačno!
B

Borky10

pre 12 meseci

Tesko ako ode u veliko finale koje ce zavrsiti tek polovinom juna a poznato je da nasi selektori traze da svi igraci prodju pripreme jednako bez obzira sto je neko zavrsio sezonu u aprilu a neko u julu. Zbog tog krutog stava nasih selektora dosta puta smo bili uskraceni za nba igrace ili za igrace iz Spanije cije prvenstvo isto kasno zavrsava,dok su Novicki, Parker,Gasol itd se prikljucivali sedam dana pred takmicenje i nije im bio problem da budu najbolji igraci na takmicenju.
M

Moj id

pre 12 meseci

Posle 20 godina dominacije u kosarci, konacno se vidi da je i Lebron ljudsko bice, konacno se vidi da ga stize vreme u 38-oj godini, uzivacemo u ovih par preostalih godina, kako vreme samo leti, najveci!
M

Milaaannn

pre 12 meseci

Uživajmo u Jokiću kao što smo u Đokoviću, ovakvi sportsti se retko rađaju, svetsko-a naše.
k

kizabg

pre 12 meseci

Kažu da je Vilt spavao sa 20,000 žena, da li će i to da obori
n

nadrealnooo

pre 12 meseci

Zasto neko me napiše kako samoproklamovani King pada po terenu a niko ga ne dira? Druze zbog tih stvari nikad neces biti najveci!!!Cela Amerika se sprda flopingu laznog kralja i nomada...Jedini igrac u istoriji Nba koji nesto znaci a nije legenda ni jedne fransize.
B

Borky10

pre 12 meseci

Kao prvo ovo king nije sam sebe nazvao vec ima veze sa mestom odaklen dolazi! Kao drugo njegov dres ce povuci u 3 dvorane sigurno a ono sto je uradio sa Klivlendom kad se vratio i doneo im titulu posle x godina je za filmova. Kao trece za flop si apsolutno upravu, sramotno i ne treba mu to na ovakvu karijeru sigurno jer posle svih uspeha bas jadno izgleda.
T

Treci kos Radeta Zagorca

pre 12 meseci

Ovu ih je Jamal izvukao iz blata
B

Borky10

pre 12 meseci

Nepisano pravilo da bi dobio play off seriju najbolji igrac mora izvuci bar 2 utakmice ,drugi najbolji igrac bar jednu i roll igraci jednu.
A

AcaPN

pre 12 meseci

I onda takav igrač nije u prvoj petorci NBA lige. Kao ne mogu 2 centra u prvih 5. Pa zbog ovoga šta ovaj čovek radi, kakav doprinos ima na rezultate tima i na igru svog tima, to je idiotska odluka. Bravo majstore, Bog ti zdravlje i sreću dao. Znanja i talenta za ovu igru, imaš na pretek!
V

Vasilis

pre 12 meseci

Mislim da je tesko da Lejkersi sada dobiju 4 od potencijalnih 5 meceva, mozda odbrane sada domaci teren ali je verovatnije da ovo ide 4:1.
p

predrag l.

pre 12 meseci

Ima. Probao je da pojede dve tepsije bureka, ali iscepao je prvu a drugu samo jednu polovinu tepsije je uspeo da pojede, sa dva litra koka kole! Nije svemoguć ni on!!
f

fore

pre 12 meseci

O MVP nagradi koliko vidim vise se opterecujemo mi nego Jokic. On poslednjih 10-ak utakmica u regularnom delu skoro da nije ni igrao, ili je igrao sa 30% snage. Ceo Denver je bio loš i videlo se da se spremaju za plejof. Jokica nije interesovalo da juri brojke na kraju sezone, nego ih je naglo i pokvario, dok je Embid bildovao statistiku i igrao svaku utakmicu sa 100%. I zato su i imali neko pokrice da mu daju taj MVP. Da se razumemo, da je Jokic poslednjih 10-ak utakmica hteo da igra na ovom nivou, nema te kuknjave, ni te sile koja bi Embidu dala nagradu. Jokic je to svesno prepustio i stavio akcenat na prsten. Tako da ne razumem sto su ljudi frustrirani oko toga. Objektivno je i bolje sto nije osvojio jer bi krenulo bombardovanje pritiskom i naslovima da trostruki MVP mora da ima osvojen prsten. Ovako covek igra i kako kaze Melon, cak ga i ne primecuju dovoljno. Da je bio MVP, potpuno bi bio drugi cirkus oko njega, tako da mu ovo skroz odgovara i mislim da je svesno sve uradio.
S

Stvarno?

pre 12 meseci

Pa stvarno ste napisali “Djurentom” ?
G

GGWP

pre 12 meseci

Ђурентом 😂😂😂
a

australopitekus

pre 12 meseci

А како је требало да напишу?
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

Ima. Ne moze da stane.