Dža Morant (© AFP)
Dža Morant (© AFP)

Imamo kandidata za zakucavanje sezone - Dža Morant je nestvaran (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.01.23. | 03:46

Zakucavanje zasenilo rezultate u NBA ligi

Polako ali sigurno na Zapadu, kada je NBA liga u pitanju, isprofilisala su se dva tima na samom vrhu. Denver Nagetsi našeg Nikole Jokića, i Memfis Grizlisi Dža Moranta. Ako postoje dva potpuno različita igrača na planeti i način na koji igraju, onda su to baš Morant i Jokić.

Dok je Somborac u svojoj majtoriji sport, nepredvidljiv i pre svega genijalan, onda je Morant kao dinamit, eksplozivan i neumoljiv... posebno kada se sruči na protivnika u reketu.

Izabrane vesti

Upravo je nenjegov koš, tačnije zakucavanje zasenilo sve večeras, pa čak i same rezultate. Malo ko je pričao o pobedi Memfisa nad Indijanom 130:112, samo su se "vrteli" klipovi zakucavanja Moranta.

Pa da i mi ne dužimo... pogledajte najspektakularniji trenutak meča protiv Pejsersa.

Zanimljivo da je Dezmond Bejn bio najefikasniji u pobedi Memfisa sa 25 poena i osam skokova, Morant ga je pratio sa 23 i 10 asistencija.

Boston Seltiksi nisu imali problema protiv Šarlota. Džejson Tejtum je sa 33 poena, devet skokova i šest asistencija vodio svoj tim do pobede rezultatom 122:106. U poraženom timu Lamelo Bol je imao 31 poen, sedam skokova i devet asistencija.

Kada smo već kod Istoka, Atalanta je pobedila Toronto 114:103 bez Bogdana Bogdanovića. Srpski košarkaš je osetio bol u kvadricepsu i odlučeno je da preskoči ovaj meč. Najefikasniji u pobedi bio je standardno Tre Jang sa 29 poena.

NBA rezultati

Šarlot - Boston 106:122

/Bol 31 - Tejtum 33/

Indijana - Memfis 112:130

/Duarte 25 - Bejn 25/

Toronto - Atlanta 103:114

/Barns 27 - Jang 29/

Minesota - Klivlend

Juta - Filadelfija

Portland - Dalas


tagovi

Dža Morant

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara