Komentari na vest

INTERVJU - Boriša Simanić: Zvezda je bila san, ali lepo je kad možeš da uradiš nešto, a da ne skoče odmah na tebe

В

Влада Слон

pre preko 2 godine

Симанић је кад је имао 19 година требао да игра по 35 минута шта год да уради на терену и штагод на терену да се дешава. Он је толики потенцијал да то заслужује. Ко не мисли да је вансеријски потенцијал нек пређе на неки други спорт.
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Moze Borisa da prica sta god hoce i da mu drugi budu krivi, ali svi smo mi videli koliko je nezainteresovano delovao covek na terenu u Zvezdi. Ja mu zelim da zablista, na kraju krajeva da reprezentacija ima koristi od njega, ali za neuspeh u Zvezdi je sam kriv. Dodacu samo da je malo koji igrac dobio takvu sansu kao sto je on dobio kod Tomica, a nije je iskoristio na adekvatan nacin, igrao je jako promenljivo, od sjaja do ocaja.
В

Влада Слон

pre preko 2 godine

није добијао праву шансу никада у Звезди а требало је јер је стварно велики потенцијал.
G

Gost...

pre preko 2 godine

Komentari klasika Zvezdine publike. Uvek pljuju na svoje...
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Таленат који је нерадом и незаинтересованошћу упропашћен! Мада ако је дечко срећан играјући полуаматерски кошарку, подршка за њега, остаје жал што је наплатио преко милионче од светиње а није пружио ни десети део уложеног
p

pod prozor

pre preko 2 godine

Voleo bi tebe da vidim koliko si uspešan u životu. Ovom komku možeš samo da zavidiš!
U

UPPRD

pre preko 2 godine

Od koje svetinje?
P

Pricao

pre preko 2 godine

Sam to prije dve tri godine i sad cu momak nije htio da trenira sprdao se to je ta njegova igra sto kaze sa 18 godina
В

Влада Слон

pre preko 2 godine

Па зашто да тренира кад само седи на клупи за резерве и не игра.
K

Koma

pre preko 2 godine

Podseti me ko je sve došao te sezone u Zvezdu kad je ekipa igrala EK koji je izboren na parketu. On, Filip, Odzo, svi iz FMP, Faje ko zna odakle, penzioner Stratos, a danas klub koji igra kupljeni EK koji nije izborio na terenu dovodi igrače iz kluba iz F4 EL. Kao da je Zvezda te sezone dovela Šveda umesto Filipa i Printezisa umesto Fajea. Ipak, neke stvari se ne mogu kupiti novcem, a to je najbolje osetio Trinkijeri te sezone.
D

Danilo91

pre preko 2 godine

Druze sta ti nije jasno, Partizan je prosle godine dobio licencu od EC na 3 godine tako da smo mogli biti i poslednji u ABA i igrali bi EC. Drugo, cesto spominjete kako sedmi tim iz Aba lige ima para da pravi ekipu a zaboravili ste kad ste vi trebali ispasti kako se krenulo u sl sezonu...
t

teska debilana

pre preko 2 godine

Jeste, doveli ste samo Fajea, Perperoglua, Reglanda, Berona i K.C. Riversa. I da vam ta sezona nije funkcionisala kako treba doveli bi vi jos, nemoj da brines, kao i svake sezone. Ne znam samo koga je Partizan doveo osim tog famoznog Pantera za kojeg ste se uhvatili, a koji je i kod vas igrao. Ledeja, koji je svakako popusio u Milanu i koga jos? Zvezda i nema nekog razloga da dovodi mnogo igraca jer joj kostur tima ostaje iz godine u godinu, da ne pricam da ste vi ove godine doveli 4 igraca iz Evro lige, znaci ponovo vise od Partizana ( i to duplo vise). Ne znam sa koliko bi ti zadovoljan bio, da ne prosipas pamet ovde. Ta prica koju pricas ti je totalno deplasirana i o strancima i o parama, a narocito o izborenim ucescima u evropskim takmicenjima. Od deset poslednjih godina igrali ste bar tri puta evropsko takmicenje koje niste zasluzili. I sto je najbitnije, igrali ste to ne na poziv, ili licencu, vec na muljazu u okviru ABA lige, znaci totalno bez osnova. Licenca je sasvim regularan nacin da se igra Evropa, pa 70% timova igraju na licencu, a ne na plasman, ali ni jedan ne igra tako sto se primoraju drugi da odustanu, osim Zvezde. Jedinstveni ste po tome u svetu, ne u Evropi.
K

Koma

pre preko 2 godine

Nisam znao da Zvezda odlučuje ko iz ABA ide u EL, hvala što si me prosvetlio. A kako ste pre par sezona igrali EK? Prošle sezone u vaterpolu? U fudbalu umesto Zvezde? Ne mulja Partizan samo u košarci.
U

UPPRD

pre preko 2 godine

https://imgurupload.org/files/Screenshot-2021-10-17-17-01-53-684-com-facebook-katana_3fc99.jpg
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Realno mislim da si sam kriv koliko i klub... Obostrana krivica je tu.... Tako da samo napred i radno
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Sta hoce ovaj bilDe? Samo kuka nesto, a jedine dobre partije su mu bile protiv ekipa kao sto su Primorska i Tamis. Imao je svoju priliku, nije iskoristio. A i njegovo zalaganje za dres je bio kao da se ja borim za reprezentaciju Konga.
r

realnost je

pre preko 2 godine

Da ovaj decko nije dobio sansu koliko je trebalo. Zapravo, Zvezda je imala dosta mladih talenata a pogusila ih je sve osim Gudurica... Zao mi je sto se u Zvezdi niko ne oseca odgovornim neko se sve svaljuje na Cvetkovica, Aranitovica, Radanova, Simanica, Tejica, Rebica, Rakicevica... Uvek su krivi igraci sto nisu uspeli... Borisa je dva puta uzastopno biran za najboljeg mladog... a u Zvezdu je dobijao sansu na kasicicu. po 5-6 minuta. Cak i u mecevima protiv Krke ili Zadra kad smo vodili po 20 razlike, ni Borisa ni drugi igraci nisu dobijali sansu... I onda glavni problem Zvezdinog rada sa mladima, kao posalju Simanica u FMP i on tamo umesto da igra 25-30 minuta bez obzira na ucinak (jer pravis igraca), on i u FMP u igra po 7-8 minuta a minute dobijaju igraci koji nikad nece postati znacajni za kosarku... Bilo kako bilo, Borisa u Zvezdi nije dobio priliku u kontinuitetu cak i kad je za to bilo prostora. Za njega je bolje sto je otisao. Kod Radonjica tek ne bi igrao
K

Klik

pre preko 2 godine

Pa da li stvarno misliš da je problem u Radonjiću,Šakoti, Gavriloviću,Alimpijeviću,Obradoviću ili možda u pristupu Simanića treninzima?
S

Sone3281

pre preko 2 godine

Ma sve si u pravu, svi smo znali da ce uvek posle prve greske da popije klupu. Uvek je tako bilo
G

GostGastos

pre preko 2 godine

slazem se da je trebao da dobija vecu sansu ali verujem da na treningu nije davao maksimum jer radonja to ceni.. vidi sad uskokovicu kako daje sansu... koliko je decko nezainteresovan govori i ovo sto kaze da smo usli u top8 jedne sezone.. sta reci..
E

Eliminator

pre preko 2 godine

@Klik O zalaganju na treningu ne možemo da znamo, samo čaršijske priče koje svako može da plasira. Realnost je da je kroz Zvezdu (a i ostale naše klubove) prošlo mnogo likova (kako stranaca tako i naših) koji su imali masne ugovore, a na terenu ništa nisu pokazali. Realno gledano, masa je utakmica na kojim je realno bilo bolje istrpeti gluposti i divljanje klinaca, nego sve to gledati u režiji skupo plaćenih igrača. Iskreno, više verujem klincima (Boriši), ma kako znao da su psihički sve tanji. Neverovatno je da gledaš divljanje amerikanaca, a "sedi 1" sledi svakom našem klincu za nešto što se zove razvoj. To što se taj razvoj otegne je jedna skroz druga priča. Suština je skroz druga. Nabijen je pritisak da se mora igrati Euroliga, po svaku cenu, i onda imaš gluposti da nemaš razvoj sopstvenih igrača, koji bi trebao da sledi upravo iz igranja u Euroligi. Problem je, realno, što imaš apsolutno nefer takmičenje po nas (Euroligu), pa igraš na dva fronta ubitačnim tempom, a ne možeš da priuštiš da u sporednom i slabijem takmičenju (ABA) omaneš. Taj danak upravo plaćaju klinci, neostvarni talenti. Nažalost, mi solidno prednjačimo.
K

Klik

pre preko 2 godine

Pa koji je onda razlog što ni kod jednog nije uspeo? Nečega sigurno ima jer nije kod samo jednog trenera bio problem.