"Dijego i Žilberto"
"Dijego i Žilberto"

Iskreni Brazilci: Neka vam Bog vrati dobrim posle one krađe iz Turske

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.09.14. | 17:05

Brazil - velika zemlja, a njihov narod - prave ljudine!

Dijego i Žilberto

(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA IZ MADRIDA)

Izabrane vesti

Dok časovnik u Palati sportova u Madridu lagano odbrojava poslednji sat pre početka treće četvrtfinalne utakmice, nama i najinteresantnije, koju će odigrati Srbija i Brazil, šetalište ispred dvorane lagano pune navijači dva tima. 

Svakako najviše pažnje privukla su dvojica Brazilaca, Dijego i Žilberto, koji su bili "naoružani" raznoraznim rekvizitima.
"Biće ovo jedna jako tesna i teška utakmica za oba tima", reči su Dijega, koji svoje miljenike preti na gotovo svakom koraku. 
"Srbija ima izvanredan tim, što je pokazala i protiv nas u Granadi, ali možda i najviše u meču sa Grčkom. Vi ste poznati kao košarkaška zemlja i zaslužujete da budete ovde", dodao je on, dok njegov drug ne zna ni trunku engleskog.

Brazilski i srpski navijači

U trenutku dok smo razgovarali dvojici Brazilaca prišli su navijači naše zemlje, koji su na tečnom srpskom upitali:
"Braćo naša, može jedna fotografija?"

Naravno, Dijego i Žilberto nisu razumeli ni reč, ali je fotoaparat otklonio svaku nedoumicu. Nakon završene foto-sesije Dijego je, vrlo iskreno, poručio:
"Inače Brazil pratim na gotovo svakom šampionatu. Bio sam i 2010. godine u Turskoj. Ono što se vama desilo u polufinalu prava je krađa. Utakmica je bila sjajna sama po sebi, ali su je sudije upropastile na kraju. Nadam se da će vam Bog vratiti dobrim zbog te krađe", poručio je Dijego, a izveštač MOZZART Sporta je ostao bez reči.

Šta drugo reći nego - hvala Dijego! Neka bolji pobedi...

(FOTO: MOZZART Sport)


tagovi

košarkaška reprezentacija Brazilakošarkaška reprezentacija SrbijeMundobasket2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara