Komentari na vest

Istorija se ponavlja: Četiri Partizanova uzastopna trijumfa = prolaz u Top 8?

p

paulo

pre preko 1 godinu

Videh komentar gde neko govori kako su u Zvezdi sve igrali Srpski igraci da to bi bilo tako da nam je pamcenje ko u goluba da vas posetim Zvezdasi na sezonu 2019/20 gde ste dovodili i sakom i kapom i pitanje odakle vam toliki budzet. Igraci koji su igrali te sezone od stranaca su Beron,Derik Braun,Lorenco Braun,Peperoglu,Gist,Dzenkins,Panter i desavale su se silne promene u toku sezone te ovaj ne valja dovedi drugog i postavlja se pitanje kakva je to sramota kad ta ekipa nije igrala najmanje top 8.

MakaAlianz

pre preko 1 godinu

Kampaco vredi vise neko cela Aba liga.
H

History 12

pre preko 1 godinu

Istorija D Trojke će se ponoviti u Nišu
Z

Zagorje

pre preko 1 godinu

Sva sreca pa je Bursa u EK.
m

mikuli

pre preko 1 godinu

Sve rasprodato za barsu, real i fener, ostalo malo karata za albu i panatanaikos
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

To je blizu 100 000 gledalaca. Pametnom dosta.
D

Dimitrijevic Goran

pre preko 1 godinu

Sada je mozda i najbitnije da se dobro razmisli i odluci da se na kup posalju juniori kako bi se celokupan sastav dobro odmorio i trenirao i spremao za fener,jer su nam naredne tekme mnogo bitnije nego kup koji ne donosi nista.
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Zapamtite ovaj komentar. Partizan će biti ispod Zvezde na kraju regularnog dela. Partizan će završiti sa skorom u minusu. Zapamtite komentar i pomenite ga nakon poslednjeg kola EL. Živi bili pa videli.
o

ok ok

pre preko 1 godinu

evo sad cemo. Mislim da su svi zapamtili, niko ne dise od uzbudjenja. Uh kako si samo mistican i pametan uuuhhhh najezio sam se.
G

Gost494994

pre preko 1 godinu

Dok ce zvezda igrati prvo top 8 pa onda i fajnol for jer ne moze ni jednu da izgubi do kraja.Tako vi razmisljate.Ali lepo je to sto ste toliko sigurni kao i sto ste sigurni da uzimate kup,a ttakvu je sigurnost uvek lepo cuti,pa onda je jos lepse zapusiti usta kada se to sto pricate nikad ne desi
a

asi

pre preko 1 godinu

Kada pogledas Zvezdine pobede u EL statisticki vidis da je Zvezda uvek pobedjivala kada je Nedovic imao 20+ koseca na utakmici. Kada pogledas celu karijeru Nedovicevu u EL vidis da nema konstantnost da veze 5,6 utakmica u EL sa tim prosekom. Zvezda nema sanse do kraja da dobije vise od 5 do 6 utakmica. Jednostavno klubovi koji imaju igrace da zatvore Vildozu i Nedovica dobijaju Zvezdu.
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Pitaću vas na kraju EL opet da li ste zapamtili. Ja sam vas trojicu pametnih zapamtio. Ima da dođem i na ovu vest da vas podsetim, a i na tu koja će da pokaže konačnu tabelu u tom trenutku, i da vas i tu pozovem. Ali polako. I ne pričaju navijači Zvezde u prazno, mi svoje priče potrepimo trofejima svake godine, dok ste vi poslednjih 5 godina jedino potkrepili dotkom godine u izboru ABA lige hahahahahhahaha. Vidimo se na kraju EL gospodo.
G

Gost21

pre preko 1 godinu

Jel Covic ono rekao da ce staviti tačku na crno beli svet ,vi ste pricali da Evroligu nikada nećemo igrati pa pre početka sezone da cemo biti poslednji sa 5 pobeda najviše to ste i nakon prvog derbija. Ove titulice po regionu lako ste mogli da uzimate kada niste imali protivnike koji mogu prici vasem budzetu pa su vam zato puna usta istog.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Институција, великан, једном речју кошарка то је Партизан. Напред црно бели!
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Koliko bljutavih komentara sa crvene strane, to je cudo jedno.. Ja mislim da bi oni svi slog dozivili kad bi Partizan dobio trajnu licencu😂
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Pa bolje im je da se pripreme za to jer ova sezona nam za to služi!
d

drax

pre preko 1 godinu

Prvo skoči pa ...
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Само да подсетим да Партизан није изборио пласман у ЕЛ на терену, већ му је купљен од стране врха власти. И да, Калемегдан у јуну.
G

Gost123456

pre preko 1 godinu

Bratino@@ A kada je Cibona otkazala EL, Zvezda je izborila plasman, u nekoj utakmici, majstorci, ili bilo kako, jel???
Ž

Žoc efekat

pre preko 1 godinu

Jel se prosiruje arena ?
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Ljudi dok su gospodin Zeljko Obradovic,gospodin Zoran Savic i gospodin Ostoja Mijailovic u Partizanu ne brinem za nas.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Нико ни не брине за вас, будимо реални.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Да ли ти имаш представу колико ја смрдим на рибу?
M

Maestro

pre preko 1 godinu

Polako drugari,imate do kraja Fener,Efes,Olimpijakos,Virtus,Real,Barsu,Monako bice tu umora i povreda a treba jos 5 pobeda da bi se islo dalje.
m

merllin_pfc

pre preko 1 godinu

A kod njih nece biti umora i povreda. 🤣
p

pace

pre preko 1 godinu

a sta zvezda ne igra do kraja sa efesom fenerom barsom panatenaikos od 10 kola u pet su nam isti protivnici
G

Gost07

pre preko 1 godinu

Koliko mediji odmah prave pritisak to je cudo... I da se ne ode u top 8, Partizan se jako dobro predstavio u Evroligi. Nismo je igrali jako dugo. Ako se ode u top 8, to je tek veliki uspeh. Koliko je tesko ici u top 8 govori i cinjenica da Zvezda od kada igra Evroligu to nije uspela. A igra je jako dugo i imala je uvek sredstva da dovede kvalitetne igrace. Tako da posle prve sezone od povratka Partizana u Evroligu ne treba praviti dramu i predstavljati kao neuspeh ukoliko se ne udje u top 8. Neko ce reci lako je Partizanu, imaju brdo para. Imaju i u Zvezdi vec godinama, pa ne mogu da naprave iskorak. Nije bas sve u parama.
B

Bla bla..

pre preko 1 godinu

Zvezda je igrala top 8 ali vi nemate pojma ni o cemu...
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Zvezda NIKADA nije imala toliko para kao Partizan ove sezone. Pa samim tim onaj jedan top osam i ono gde nam je falila jedna pobeda za jos jedan top osam je veliki uspeh. Vi lupate minuse kada vam se to kaze ali minusi ne menjaju cinjenice iliti istinu. Zvezda je svake sezone imala po dva tri stranca pa kada se ne pokaze,zameni ga nekim a ustvari ovog ne plati da bi dovela drugog.Ali uvek su evroligu igrali uglavnom domaci igraci poput Kalinica i Jovica koji su tada dovedeni iz Kragujevca,Guduric,Davidodavac,Simanic,Filip Covic,Radanov iz FMP-a pa su tu prolazili Rebic,Dobric,Mitrovic,Lazic,Simonovic. To sto je neko ko je igrao u Zvezdi kasnije postao dobar igrac,ne znaci da su u Zvezdi bili skupi. Kao na primer Kalinic,Guduric,Beron,Panter itd. Kada je i koga Zvezda placala 1.5m kao vi Pantera? Kog trenera je placala kao vi Zeljka? Kada je imala gomilu skupih igraca istovremeno kao vi? Nikada. Kada je Zvezda dovela igrace sa F4 evrolige? Nikada. Vi ste doveli dvojicu (Panter i LeDej), Lesor osvajac evrokupa, Naneli najbolji trojkas u istoriji,Egzum,Papapetru kapiten Panatinaikosa,Smajlagic iz NBA. Prema tome, ne bi bilo iznenadjenje da se Partizan nadje na F4,a bila bi bruka da ne udje u top osam.Bila bi bruka i za Zvezdu jer i ona ima slican budzet ali ga je dobila sa debelim zakasnjenjem i jos nam glavni igrac propustio prvih 25 kola evrolige.Vildoza doveden nakon sedam kola i jos sest nije igrao zbog povrede.Sve vi to znate ali kao i uvek,nerealnost je vasa vrlina.
B

Bingole

pre preko 1 godinu

Da je Zvezda svih tih prethodnih sezona imala budzet kao Partizan ove sezone i ona bi imala vise uspeha u evroligi.
l

lupass...

pre preko 1 godinu

Zvezda je 2016 igrala top 8
o

oo

pre preko 1 godinu

@bla bla… @lupaas… Da, igrali ste top 8 jednom u 9 godina alo, jednom u devet godina i to uzimate kao uspeh hahaha, a mi ćemo u nikad jačoj sezoni eurolige nadmašiti ono što ste vi uradili za 9 godina.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Vi ste kupili licencu,niste platili porez i dobili milione za igracki kadar. Isto to ce uraditi KK Pariz,KK Dubai i KK London Lajonsi
l

lupas nebuloze...

pre preko 1 godinu

Zvezda je usla u EL 2014 a vec 2016 je igrala Top 8 sa skromnim timom gde je vecina sve bili domaci igrac a vi ovo sto imate je nebo i zemlja za ono sto je tada dolazilo u zvezdu...Spinujete...
G

Gost888888

pre preko 1 godinu

Gostanko@@@@,bingole@@@@@....kazete nesto o budjetu Partizana I Zvezde,i da Zvezda nikad nije imala skupo placeni igraci?? OK, a dali ste razmislili da takvi skupi igraci potpisuju samo za instituciju, a ne tamo neki lokal klub, ajt zdravo
G

Gost21

pre preko 1 godinu

Moze neko da objasni sta znaci skroman tim ,domaci igrači hocete da kažete da je Zvezda imala jeftin tim zato sto su igrali mahom domace igrači Pa ako su skromni i jeftini reprezentativci Srbije viceprvaci sveta koji su tada dosli u Zvezdu onda uredu ili ostali igrači sto iz NBA sto iz Evrolige tih godina uredu.
G

Gost321

pre preko 1 godinu

@Gostanko. Koliko ke tebi kratka pamet prijatelju i koliko filozofiras u svojim komentarima to je strasno. Tvoje reci ZVEZDA JE U SVAKOJ SEZONI IMALA DVA ILI TRI STRANCA. Sta reci na ovo osim predstaviti cinjenice. Npr sezona 2019/2020 - Beron,Lorenco Braun,Peperoglu,Gist,Dzenkins,Panter, Ojo, Kalin - UKUPNO 8 U svim ostalim sezonama minimum 5, ( samo sezone 2016/17 3 ). DOKLE VISE SA TIM SPINOVANJEM. Nemoj se brukati covece, sve podatke je lako proveriti Nemoj se praviti pametan druze Gostanko jer na kraju ispadnes ono suprotno. Nazdravlje
z

zasto se

pre preko 1 godinu

ste na nasim vestima kad vam je dr napravio klub ...doduse malo vas uvjetovao ako ne budete dobri...on zvace ga kako on zeli.
G

GostNezvani

pre preko 1 godinu

Biće drama na kraju. Moraju da se napucaju pobede pre poslednja četiri kola. Ovom timu treba još Milutinov i niko više.
G

GostNezvani

pre preko 1 godinu

Biće drama na kraju. Moraju da se napucaju pobede pre poslednja četiri kola. Ovom timu treba još Milutinov i niko više.
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Videcemo zvezdu u Minhenu, oni bi opet prodali klub i veru ako treba da dozive sta smo mi sinoc u Minhenu.Nije njima lako, pionir jedva napune i imaju izgleda ko u pozoristu.
G

Gost Лк

pre preko 1 godinu

Е, мали си ти да коментаришеш велику Звезду.Кад је Звезда пунила стадионе по Немачкој, ниси био ни у плану вероватно.
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Šta bi tek bilo da imamo podršku države kao komšinica. Sa polovinom njihovog budžeta osvajali bismo EL svake godine.
N

Neki bezveze

pre preko 1 godinu

- Skandirali su mi "Vučiću pe*eru" ljudi koji su sa upravom Parizana išli na utakmicu u Kaunas. Mora da sam ih zadužio što sam im našao sponzora, za FK Partizan sam lično stavio svoj ugled i zamolio Zi đin kineski da ih finansira, a košarkaški klub je toliko dužan državi i dobio para od države da sam ih baš zadužio. Navikao sam na skandiranje, nije mi bilo jasno za onu utakmicu sa Albanijom. Navijam za Crvenu zvezdu i to ne krijem. Vidite šta su sve radili, imate političku i kriminalnu vezu i glumljenje žrtve, a sve pare su dobili od tog zlog Vučića. Mora da sam im mnogo dobra učinio - rekao je predsednik.
G

Gost 1990

pre preko 1 godinu

BUM izgubio si se u vremenu i prostoru.hahaja...da osvoje evoligu
M

MILAN GALIĆ

pre preko 1 godinu

Baksuzi.To radite namerno radi uroka.
B

Bum

pre preko 1 godinu

Partizan je jedan od pet favorita za osvajanje Evrolige.To sam rekao jos na pocetku sezone,vrlo je moguce i da osvoji Evroligu,ako ne ove onda naredne je glavni favorit. Sto se tice Aba lige bice neizvesnih meceva sa Zvezdom,ali i to osvaja bez neke muke,јеr realno gledano kvalitetniji je od Zvezde za toliko. Zvezda mozda uzme Kup ove godine i to je to. Krecu godine dominacija Partizana u kosarci,a vrlo brzo i u fudbalu.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Dobar vic
1

118-78

pre preko 1 godinu

Madaru, Trifi, Vukcevicu, Koprivici, Smajlija, Avramović ovo je prva sezona igranja Evrolige, ako svi ostanu na okupu uz jednog dobrog pleja i Milutinova moze se reći da mogu da se nose sa Olimpijakos om, Realom, Barsom.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Osvajate sigurno ako si ti rekao. Ako ne ove i sledece, onda sigurno do 2091. godine
S

Stomatolog

pre preko 1 godinu

Vi na tri utakmice Zvezdu ne možete da dobijete ove godine ni uz pomoć crne magije. Zvezda će biti ispred Partizana u Evroligi, mogu ruku da stavim. A u ABA ligi sa Kampacom to je realno +10 u Zvezdinu korist. Samo napred, KK Sledeća sezona, pali se mašina. :-)
S

Slepi Gost

pre preko 1 godinu

samo jedan srpski tim ovde igra, a to nije Partizan
G

GGV

pre preko 1 godinu

Bas si slep.
M

Ma

pre preko 1 godinu

Samo ti nosi dres i drzi zastavu Argentine i bićes ti superiška.
N

NARAVNO

pre preko 1 godinu

Naravno da nije samo Srpski nego je i Evropske INSTITUTUCIJA ovog sporta koga svi postuju kao INSTITUCIJU, gde god da ode igra.
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Nikome ništa nije zapisano ni zagarantovano, svaka pobeda se mora na terenu zaraditi. Ko nam garantuje pobedu u BG protov Panate? Šta, doći će ovde da izgube!? Oni uopšte nemaju loš tim, već lošeg trenera… Neka se samo bore, da nekako izbace iz igre one crne rupe kada imaju po 6-7 napada bez ideje i koša, to može protiv Bajerna i Asvela ali ne sme protov Barse, Fenera, Reala, Olyja,….
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Sve to stoji, ali pobede protiv Albe i Panate se vec moraju upisati, kao i jedna pobeda u Italiji, a vrlo verovatno i protiv Fenera koji je totalno nestabilna ekipa. Uz to bice jos bar dve pobede kod kuce i Partizan je u top 8.
B

Butragenjo

pre preko 1 godinu

Ucice u TOP8 to je sad vec izvesno, podigli su formu u pravi cas. U play off-u naravno nista vise od toga uraditi nece. Takodje nijedan trofej osvojiti pored Zvezde i ove sezone nece. E sad ako je uspeh samo uci u play off EL bez osvojenog trofeja, ja vam cestitam i zelim isti uspeh svake sezone !
W

Www

pre preko 1 godinu

Pre evrolige ste govorili kada je partizan igrao evroligu final 4 bilo je mnogo lakse, drugi sistem, da vas vidimo sada.. Sad kad partizan ima sanse za taj top 8 opet nije uspeh, predhodnih godina ulazete mnogo pare da bi se dokopali too 8 posto u aba niste imali konkurenciju i opet nista..
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

www, da je Zvezda ranijih sezona imala budzet kao vi sada kada igrate evroligu ja potpisujem da bi i Zvezda igrala gotovo uvek top osam. Zvezda nikada nije mogla da dovede jednog a ne dva igraca sa F4, pa da sa njima zajedno uklapa Egzuma,Nanelija,Lesora,Papapetrua,Madara i da ih vodi najskuplji i najtrofejniji trener u Evropi. Zvezda je svake sezone u ekipi imala 5-6 domacih igraca sa velikom minutazom. Zvezda je dovodila Kalinica i Jovica iz Radnickog KG, nama je evroligu igrao Rebic,Radanov,Simanic,Filip Covic, Kuridza,Davidovac,Guduric,Simonovic,svo vreme Lazic,Dobric. Znaci gomila igraca su dovodjena iz FMP-a. Vi udjoste u evroligu i odmah 7-8 skupih stranaca sa najskupljim trenerom.
P

Panter od 6.9 miliona

pre preko 1 godinu

Hvala zna se kome ,nije se dzaba zoc rukovao sa zna se kime...
B

B2Q

pre preko 1 godinu

Krug ce praviti Makabi, Zvezda i Partizan. Zvezda ulazi u F8 a Partizan ne
F

F8

pre preko 1 godinu

Ako ti tako kazes. Predlazem da se ni ne igra, odmah da se odradi tako
U

Ulazi te

pre preko 1 godinu

Ulazite vi vec 10 godina u taj top 8.
G

Gostarevic

pre preko 1 godinu

Ako se napravi krug, gleda se koš razlika. Partizanu je +51, a Zvezdi -58. Ne vidim način da Zvezda pretekne Partizan u tom segmentu.
G

Gost за гостаревића

pre preko 1 godinu

Добро што немаш појма ти али још ти дају толике плусеве. Ни за шта ти не служи та кош разлика, праве се табеле само између клубова који имају исти број бодова и одлучују бодови и међусобна кош разлика, ако неко има исто бодова у тим мини табелама.
k

kk napredni frankenstajn

pre preko 1 godinu

Nema frke kada je trebalo zadrzali su sve igrace I doveli jos 5 najskupljih na svakoj poziciji.... Zna se kome treba da se zahvale
G

GostNezvani

pre preko 1 godinu

Čoviću i nenormalnim saopštenjima.
G

Gosti

pre preko 1 godinu

Ove dve kod kuce dobijamo sigurno,pa u italiji dve i onda lagano,imamo 5 igraca kod kojih svako od njih moze da da po 20 p i plus smo u formi nikog se ne plasimo,ipak je Zeljko prelazio dosta puta ovu igricu i zna kako da igra kad su najtezi nivoi
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Ne postoji ništa sigurno i lagano u profesionalnom sportu. To samo može da lupeta neko ko se nikada ozbiljno nije bavio nikakvim poslom
M

Marinjo1

pre preko 1 godinu

Bice partizan u top 5, zvezda se bije za 8 ili 7 mesto.
G

Gost Лк

pre preko 1 godinu

Може по 50 еврића, да ће Звезда бити испред Партизана?
P

Prihvatam opkladu

pre preko 1 godinu

ja kazem da ce Partizan biti ispred, ali molim te neka kukanja evo dajem odmah pare. Pozdrav
F

F8

pre preko 1 godinu

Gost Lk ajde, daj br telefona ili neki kontakt
@

@F8

pre preko 1 godinu

555-333 pozovi me ba
D

Dragance tanani

pre preko 1 godinu

Sa tolikim parama i takvim igracima bila bi bruka da ne udjete u top osam
G

Grgurr

pre preko 1 godinu

Pokazao radonja da pare nisu garant uspeha.
D

Dragance tanani

pre preko 1 godinu

Navedi mi jednu sezonu u kojoj je Zvezda imala novac kao Partizan ove?
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Opet se busaju pre kraja, stvarno sam mislio da su sazreli, kad ono medjutim opet isto.
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Sa ovako skupocenom ekipom,sa ozbiljnim budžetom,sa najboljim trenerom evrope svih vremena, od početka govorim sve sem top 8 za Partizan bi bio ogroman neuspeh!!! Zaista,realno,ko prati košarku zna o čemu pričam!!! Isto bih to rekao i za Zvezdu da je otpočeka sezone krenula sa Duško Ivanovićem i ovim sastavom plus Kampaco. Zvezdu će da košta vrlo verovatno kockanje sa trenerom sa početka sezone. Nažalost. Mada i Zvezda ima realnu šansu za top 8. Teže nego Partizan ali ima. Srdačan pozdrav svim ljubiteljima ove divne igre.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Molba za Mozzart kao najozbiljniji portal ovde. Daj uvedite da je za komentarisanje potrebna registracija. Ovo vise nema smisla, 2 lika pisu komentare pod 90 nikova i samo pisu bzvz. Pa ako im se poslije bude dalo, nek naprave milion naloga ako hoce i da se uloguju i pljuju.. Necete imati po 130 komentara, ali barem vama ne gori za klikove i pare, a bice ljepse i komentarisati i citati komente kad bude vecina normalnih. Hvala unaprijed, molim objavite komentar.
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Pa necete sigurno sve dobiti, tako da ce biti sigurno guzve, ali dobro, ako mislite i ako ste upisali sve pobede onda ok, naučićete na tezi nacin
S

Sale Kg

pre preko 1 godinu

Gazi Legijo stranaca!
@

@kg

pre preko 1 godinu

Sad si se setio srpskih igraca itd? Niste za 10 godina krstenog reprezentativca napravili standardnog, osim da kazes Gudurica i to momka koji ne moze patike da popuni Bogdanu. Sa toliko stranaca iz godine u godinu, SAD JE BITNO VAMA koliko stranaca ima u Partizanu. I da, hvala za pasos sto ste dali Panteru.
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Sta vam vrede pobede ako budete imali isti skor sa Valensijom, Efesom, Makabijem, Zvezdom,od Fenera gubite sigurno i od njih cete imati negativan skor, jedino vam ostaje Zalgiris i Baskonija, tako da prerano ste u top rodjaci
D

DrvoMama

pre preko 1 godinu

Ako vise od dva kluba imaju isti broj pobeda i poraza gleda se kos razlika A tu ste vi 100 poena odaljeni od nas sine
r

rea

pre preko 1 godinu

Zašto nas briga uopšte za međusobni skor sa FMPom, Makabijem i Valensijom kad je to donji dom EL? I od Albe ćemo imati lošiji skor, pa nas do ne dotačinje mnogo.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Po cemu gubimo sigurno od Fenera? Dobili smo ih u Istanbulu. Kvota bila 3.7 na Partizan 1.3 na Fener. U prepunoj Areni i ovakvoj formi imamo mnogo vece sanse nego sto smo imali tamo. U zadnje 3 utakmice Fener izgubio od Asvela 14 razlike i od Olimpijakosa 20 razlike. Bice tesko i neizvesno, ali samo budala moze da otpise Partizan unapred u toj utakmici.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

A pazi slucaj da npr Partizan, Zvezda i npr Zalgiris imaju isti omjer. Pravi se trougao i gleda se medjusobni omjer. Partizan ima 3-1, CZ 2-2, Zalgiris 1-3. Ako tu bude za osmo mjesto, sto je vrlooo moguce, vi ste izvisili, dzaba vam bolji ms.
@

@DrvoMama

pre preko 1 godinu

Kos razlika Partizan +51, Zvezda -58, Zalgiris -38, Makabi -13, Valensija -30, Virus -57, Baskonija +42, Efes +76. Od ovih sto imaju 11 do 13 pobeda, Zvezda ima najgoru kos razliku.
M

Milert

pre preko 1 godinu

Ma bitno da ste vi u top vec 10 godina u trosenju miliona i miliona, u to ste u top 4,a ne u top 8.
j

jugoslovenska igokea

pre preko 1 godinu

Nema nikakvih problema za klub sa najvećim budžetom u istoriji Srbije
N

NARAVNO

pre preko 1 godinu

Naravno da nema, kod vas je taj budzet neogranicen vec 10 godina, a uspeh u Evropi od 14-15 mesta.
S

Sale Kg

pre preko 1 godinu

@NARAVNO Ali mi smo taj budzet dobijali kao osvajači Aba lige a ne kao sedmoplasirani Aba lige i sedamnaestoplasirani Cipiripi kupa.
h

hrvoje

pre preko 1 godinu

Panathinaikos redovno u pobedničkim serijama
d

def

pre preko 1 godinu

Dan posle pobede nad Makabijem navijaci Zvezde sede na Partizanovim vestima i lupaju minuse.Koja je onda svrha Zvezdine pobede?
G

GGG6

pre preko 1 godinu

Ljudi, sve do kraja je pod moranjem. Moramo dobiti 5-6 od 10 a raspored je paklen. Sl dve moraju da se dobiju, nakon toga mini turneja u Italiji, gde bi morali bar jednu dobiti, mislim da vise šansi imamo protiv Virtusa da dobijemo ali ako Olimpia do meča sa nama skroz izgubi šanse za plejof možda dobijemo i obe. Oli, Barsa, Real, jedne mora da proguta Arena, i onda Spektakl u zadnjem kolu protiv Panate. Nadam se da će biti još 6 pobeda do kraja. Igraj, napadaj...! ⚫⚪
G

Gost е

pre preko 1 godinu

Мало је 6.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Idemo na svih 10. Svakog mozemo da dobijemo u ovoj formi. Sto kaze Zeljko, od utakmice do utakmice. Ako ostanemo u formi, nije nerealano da ponovimo skor 8-2, pogotovo sto nam Barsa i Real dolaze u punu Arenu na kraju, kad ce oni verovatno imati sigurne pozicije te im nece znaciti rezultat, a nasi navijaci nalozeni kao ludi.
1

156

pre preko 1 godinu

⚫⚪💪💪
G

GGG6

pre preko 1 godinu

Naravno da je malo, malo je i ovih 13 pobeda do sada ako mene pitas. Ali to je minimum koji moramo do kraja dobiti. A da baš dobijemo Efes, Monaco u gostima i sve 3 ekipe iz vrha kući, mislim da je nerealno. Naravno da bih voleo. Videćemo.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Партиѕан са Болтауѕером на 100% последнје две сеѕоне, само кажем. Иначе форма ће вам наравно мало пасти, али генерално уз овај судијски критеријум до краја регуларног дела, немогуће је да не ѕаврсите у топ 8...
M

Miloš111

pre preko 1 godinu

Zaboravio si i Savića i Bodirogu😂😂😂😂😂😂😂😂, kod vas je vec najsigurnije vec 10 godina od 14-15 mesta u Evroligi.
H

Haha

pre preko 1 godinu

Partizan je u 10 godina igranja el samo 2, 3 puta ulazio medju 16. Preveliki zalogaj su biki Slask, Cibona, Olimpija, Nantere i slicni.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Toliko te ovo pogodilo i unervozilo da si poceo mijesati cirilicu i latinicu😂
k

kk.Pobegulje

pre preko 1 godinu

Loženje i busanje u grudi do Niša a onda sezona u rikverc i gubljenje svake sanse za top 8. Zivi bili pa videli,istorija ce se ponoviti ko i zadnjih 11 godina koliko ne znaju kako titula izgleda ni domaca ni ABA!
1

1112

pre preko 1 godinu

Slaba ti je matematika deckonjo
m

mrk123456

pre preko 1 godinu

Ja se nadam da ce na tom kupu poslati juniore, da se odmore vazni igraci i da budu u full stanju za Milano i Virtus.
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Samo bez bespotrebne euforije, ovo je je sinoć jednostavno moralo da se dobije. Jesmo i mi bili oslabljeni i sa nekoliko rovitih igrača, ali Bajern je bio desetkovan, igralo se u domaćinskoj atmosferi, dobili smo i to je još jedan veliki korak ka cilju. Ako se još večeras poklope rezultati i Španci izgube, biće super, ali pre svega treba gledati sebe. Sledeće dve kod kuće su opet pod moranje, Fener sada nije u nekoj formi, ali pitanje je kakvi će biti za 15 dana. Utakmica po utakmicu, korak po korak, ne forsirati u Nišu, jer ono najvažnije u EL tek dolazi. NAPRED PARTIZAN !!!
C

Chevu123456789

pre preko 1 godinu

Pa mozete i da pobegnete iz nisa, nista cudno za vas...
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Nemojmo praviti kalkulacije i dizati tenzije bez veze. Idemo korak po korak, meč po meč... Na pravom smo putu a put je dugačak. Sledeći je Fener...
1

156

pre preko 1 godinu

Tako je💪💪
G

General Vujosevic

pre preko 1 godinu

Raznecemo sve do kraja!
S

Srbin389

pre preko 1 godinu

Vezane su 4 efes fener bayern monako s pocetka godine, i trenutni niz je 9-2 najbolji u evropi, al dobro mozda je ovo presudan jer ako dobijes fener i albu to je 15-11 od 3 gostovanja samo jedno da se dobije nek bude 16-13 pred dolazak 3 prvoplasirana u Arenu i ako tu dobijes 2 do 3 top8 je zavrsen jer panata kuci zadnju se dobija, al sto ne bi ako si u mogucnoati napadao sto bolji plasman. Po trenutnom stanju i formi Partizan 5/6 mjesto, zvezda 8 nadam se bilo bi mi drago.
Š

Šljaka

pre preko 1 godinu

Ko je još sumljao u ovako nešto i pre početka?
P

PurpleHead

pre preko 1 godinu

Sumnjaju mozda oni sa osnovnom, a oni bez ne sumLJaju. 21.vek je brate, jel realno da cepas to LJ?
G

Gost2905

pre preko 1 godinu

Sramno cutanje na desavanja na mecu Borac - Cibona? Jel' to moral?
V

Vala bas

pre preko 1 godinu

Vala sramota sto jos nije odigrana utakmica zvezde i cedevite, a Borac je morao da odigra, sta ces.
b

bruka

pre preko 1 godinu

Samo ove godine smo imali dva niza od cetiri pobede(trenutni još traje), i jedan od tri pobede na početku. Šta je novinar želeo reći ovim tekstom, iskreno mi nije jasno
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Kod fmp je dobro što nemaju istoriju pa samim tim i nema šta da se ponavlja.
е

ел нињо

pre preko 1 godinu

Ала си духовит и вицкаст, свака част.
G

Gost82

pre preko 1 godinu

samo kad vi imate , Kk euforija i KK pozivnica
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Lično ih prihvatam kao Zvezdu,za tu nelegalnu akciju će nekad možda odgovarati. Ali što se tiče istorije tu si u pravu,nijedan od ovih minusa ni ne zna za neki uspeh u Evropi a kamoli da ga se seća.
Z

ZORELLI

pre preko 1 godinu

..vi imate povijest...
s

sta je sa mozgom.

pre preko 1 godinu

Koju nelegalnu akciju?? dal vi shvatate sta pricate???

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Alo, pusti ti njih da rade kako misle da treba da rade, oni nisu tema. Gledajmo naša posla, NAŠ PARTIZAN, briga nas šta drugi rade.
G

Grgurr

pre preko 1 godinu

Imaju istoriju, ali to je bila neka druga kosarka. Nesto kao rolan garos podloga. E tada su zarili i palili po celoj Jugi. Ovo novije vreme sem covketove vladavine, nista vredno i nista znacajno. Doduse ako udju u top 8 bice to najveci uspeh
S

Sale Kg

pre preko 1 godinu

@Mile led Zato partizan iz svoje istorije priznaje samo ono što mu odgovara! Nisam video da se prošle godine obeležavalo 50 godina od osvajanja prvog klupskog trofeja, titule u Drugoj jugoslovenskoj ligi 1972. godine.
@

@sale kg

pre preko 1 godinu

Bitno je da vi vasu istoriju ne dirate, kakvu takvu je. hahahahahahaha, pa vi stalno izmisljate nesto u vasoj istoriji, dodajete, oduzimate, pa vi samo osnivanje kluba ne priznajete kao tacno, nego nesto drugo izmisljate :D
@

@Gost82

pre preko 1 godinu

Cekaj, hoces da kazes da nemamo istoriju? Sad bez prepucavanja i lupetanja gluposti. Razmisli dobro i odgovori da li Partizan ima ili nema istoriju?