Komentari na vest

Istorijska noć u Koloradu: Jokić kao Lebron i Vestbruk, svaki tim u NBA počastio tripl-dablom

V

Voždovac

pre 2 meseca

Voleli ga ili ne, Jokić prvi dolazi na treninge i utakmice i trenira više od svih. Ne moraš da budeš ekspert da bi video napredak poslednjih godina. A priče oko fizikalija, jedina nazovi mana mu je odraz, ali to mu praktično ni ne treba sa 213cm.
M

Marko min

pre 2 meseca

Decko navija za Zvezdu pa imate intervju sa njegovim ocem kad su ga pitali kao da li navija za Partizan Nikola Jokić?Na sta je on jasno i glasno odgovorio da cela porodica Jokic navija za Zvezdu i da su Zvezdasi,valjda mu rodjeni otac bolje zna za koga mu sin navija nego neki frustrirani Partizanovci sa foruma.
@

@@@@

pre 2 meseca

Jokić navija za Partizan. Ti piši šta hoćeš.
@

@@@@

pre 2 meseca

@Mile led Da li bi Jokić zvao Željka da mu sugeriše da nije Partizanovac? Da li bi Jokić gledao utakmice Partizana da nije partizanovac? Da li bi Jokić pomogao oko dolaska Doužera da nije partizanovac? Mile sedi u klupu 1 ko kuća!
P

Pandaren

pre 2 meseca

Ne znaš ni sam što si napisao. Jokić je sve samo ne lenj, em je jedan od fizički najspremnijih igrača, em jedan od onih koji sigurno najviše treniraju. Što se atletike tiče, možda si hteo da kažeš da ne može mnogo da skoči, ali što se svih ostalih stvari tiče, refleksa, koordinacije, tu je u vrhu.
@

@@@@

pre 2 meseca

Bravo Jokara! Brat naš partizanovac! Samo peglaj!
M

Mile led

pre 2 meseca

Ahahaha kako da nije partizanovac. Nikada on javno nije rekao za koga navija. Za razliku od Dončića koji je kao beba slikan sa Zvezdinim dresom, i koji je milion puta javno rekao da je veliki Zvezdaš.
n

nadrealnooo

pre 2 meseca

Ja kao Zvezdas ti mogu reci da koga god da pitas u Somboru , za koga Nikola navija i uz cije je utakmice odrastao svako ce ti reci da je to Partizan. Teska srca to kazem ali to je fakat.
@

@nadrealno

pre 2 meseca

A ti si Zvezdaš isto koliko sam ja partizanovac.
U

Urgh

pre 2 meseca

Negledljiva nba bez odbrane. Igraci izgledaju kao gliste naspram onih u 90tim pa i 2000tim
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Dečko se sprda tamo sa njima svaku utakmicu. Jokić je fenomen, niti ima atletske fizikalije, niti ima brzinu, još je i lenj, a urniše ih. Igra košarku glavom, ima košarku u malom prstu. Nadam se da će doći za OI, nadam se da ćemo na OI biti u 100 posto najjačem sastavu, i takvi možemo sigurno do medalje, do zlatne maltene nemoguće ako Ameri budu došli sa svim NBA zvezdama. Ja bih bio zadovoljan i sa srebrom.
a

asdfghj

pre 2 meseca

naravno da ima, nije ostvario tripl dabl protiv Denvera
N

No.1

pre 2 meseca

Mogli su da izguglaju da li LJ i Vesbruk imaju 30/30 ili kao Nikola 29/30!