Komentari na vest

Istraga protiv Gidija zbog odnosa sa maloletnicom u ćorsokaku

N

Niko ne konta tekst

pre 5 meseci

Niko ne konta tekst niti kontekst. Optuznica nije podignuta, a njemu ugovor vec raskinut. Zar niste do sada videli dovoljno unistenih zivota samo na principu osude javnosti? Znate li koliko njih iz "me too" pokreta samo javno napadne muskarca za silovanje i slicno, nikada zapravo ne podignu optuznicu (jer na sudjenju ce se mozda utvrditi da su lagale), ali nije ni potrebno - tim ljudima je zivot vec unisten.
T

Toto-ko-tunjo

pre 5 meseci

Bog te maz'o, kad se setim da sam sa 22 jurio za jednom od 16. Pre sam ja izgledao kao sa 16 nego ona. Njoj bilo fino.
k

kopakabanica

pre 5 meseci

Znam da amere i NBA zabole šta mi ovde pišemo, ali raduje me kada vidim da mnogo zdravije razmišljamo od njih Inace, ako niste ispratili, devojka se licno hvalila slikama po drustvenim mrezama kako je "overila" Gidija... Tako da to je samo jedna devojka niskog morala, bez obzira na godine.
Z

Zeder

pre 5 meseci

Obican amerikanac razmislja bas kao ti I ja, nema nikakve razlike. Samo u americi postoji zakon koji je takav kakav je. Ako ga prekrsi poznata licnost kao ovaj tupan ,jako je tesko da se progleda kroz prste iako razilka u godinama nije tako ni velika. Ali naravno da ce da se uzme kao olaksavajuca okolnost to sto je mala izgleda zudela da ga overi. Jos ako je stvarno lagala za godine velike su sanse da se decko izvuce.
d

di su

pre 5 meseci

ako je voljno pristala i želela to, onda budimo realni, posle je... nema kajanja
Z

Znaci

pre 5 meseci

Ako neko od 60 godina je sa nekim od 18 to je normalno, ali ako neko sa 21 bude sa nekim od 17 to je za istragu, da se covek prekrsti i levom i desnom

Darkoki

pre 5 meseci

Jest ona maloletna al brt decko ima 21 ona 17🤷,aj da je u pitanju neko stariji sa 30 npr..tog onda treba odma u zatvor..al ovo je normalna veza mladih..
Z

Zeder

pre 5 meseci

To jeste skakljiva tema ali malo razmisli onda gde bi trebala da bude granica? Neko je doneo odluku da to bude 18 godina. Verovatno postoji razlog. Ja verujem da su roditelji koji imaju zensku decu veoma zahvalni na ovakvom zakonu. Niko nije savrsen pa tako ni jedan zakon nije savrsen ali mora da se postuje. Gidi ako dobije 5 godina robije nece mu pomoci ni milion pluseva na tvom komentaru. On nije silovatelj ali jeste seksualni prestupnik. To je Mozda moglo da prodje neprimeceno da on nije poznato ime. Morao je da bude pametniji.
v

vangla

pre 5 meseci

Dok mi morališemo kod nas se maloletnice po klubovima prodaju za gram belog! Problem je u društvu u kompletu, momak ništa nije kriv ako je istina da je lagala za godine, pa nije on policajac da joj traži ličnu.
A

Aršini

pre 5 meseci

Ako oženiš učiteljicu to je ok, ali ako sa 21 god imaš devojku od 17 to je skandal.
K

Kop

pre 5 meseci

Pedofilcine odvratne, udarile pare u glavu pa neznanju gde udaraju. Hapsi bagru!!!!!
L

Laziale

pre 5 meseci

Ti ne znas da pises a jos manje da citas. Decko ima 21 ona 17, sta ima tu sporno?
Z

ZalAA

pre 5 meseci

Ovaj isti Vlahovic
p

petarpera

pre 5 meseci

nije brate