Nikolo Meli i Željko Obradović (©Star Sport)
Nikolo Meli i Željko Obradović (©Star Sport)

Italijani pišu: Partizan Mozzart Bet nudi 2.500.000 evra Nikolu Meliju!

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.12.23. | 13:31

Ozbiljna ponuda za kapitena Italije, ako je verovati spekulacijama sa Čizme

Renomirani italijanski list Korijere dela Sera izašao je u javnost sa izuzetnom najavom - Partizan Mozzart Bet spremio je 2.500.000 evra godišnje za Nikola Melija!

Senzacionalna vest dolazi u momentu kada kapitenu italijanske reprezentacije ističe ugovor sa milanskom Olimpijom u kojoj, po tvrdnjama istog izvora, ima platu od 2.000.000 evra neto! Kako stoji u autorskom tekstu Korijere dela Sera, Partizan Mozzart Bet još nije izneo zvaničnu ponudu, ali se razmišlja u tom smeru.

Izabrane vesti

Meli se odlično poznaje sa Željkom Obradovićem, za kojeg je nastupao u Fenerbahčeu u periodu od 2017. do 2019. godine. Zajedno su osvojili titulu prvaka Turske i nacionalni kup, takođe su igrali i finale Evrolige 2018. u Beogradu, posle čega je otišao u NBA ligu gde je nastupao za Nju Orleans i Dalas. U Evropu se vratio leta 2021. godine, kada je i potpisao trogodišnji ugovor sa Armanijem.

U svojoj Olimpiji je postao dvostruki uzastopni šampion Italije, odnosno osvajač duple krune 2022. godine.

Nikolo Meli je jedan od najuticajnijih igrača ne samo u Armaniju, već i reprezentaciji Italije. U Evroligi je ove sezone na 7,6 poena, 4,5 skokova, 2,2 asistencije i jednoj ukradenoj lopti, uz prosečni indeks 11,3. Bio je jedan od lidera Azura koji su dobili Srbiju u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre u Tokiju, osmini finala Evrobasketa u Berlinu i drugoj grupi Mundobasketa u Manili. Ipak, Italijani nisu mogli dalje od četvrtfinala na sva tri velika turnira.

Ipak, treba uzeti informaciju sa rezervom, pošto se radi o internacionalcu koji u januaru puni 33 godine.


tagovi

Nikolo MeliKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroligaKošarkaški transferiOlimpija Milano

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara