Toni Parker (©AFP)
Toni Parker (©AFP)

Italijanski Savez uzvratio Parkeru: Veliki igrači ne postaju uvek dobri funkcioneri

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.01.24. | 14:28

"Možda je Toni hteo da mu Poceko donese Fajnal for", rekao je Đani Petruči

Odlazak Đanmarka Poceka sa klupe Asvela nešto više od dva meseca pošto je na istoj zamenio Ti Džej Parkera nije mogao da prođe mirno.

Veliku prašinu u evropskoj košarci digla je izjava vlasnika Asvela Tonija Parkera da je "jako razočaran Pocekovim radom" i da preko nekih stvari nije mogao da pređe, zbog čega je morao da reaguje i za naslednika postavi Pjerika Pupea.

Izabrane vesti

Parkerova reakcija naišla je na odgovor prvog čoveka italijanskog Saveza Đanija Petručija, koji je u kratkoj izjavi za Tutosport bocnuo nekadašnjeg francuskog asa.

"Veliki igrači ne postaju uvek veliki funkcioneri", rekao je Petruči i dodao:

"Možda je Parker očekivao da mu Poceko donese Fajnal for".

Đani Petruči je ovom izjavom jasno aludirao na to kakav je Asvel sastavio tim i zašto je trenutno poslednji tim na tabeli Evrolige. Podsetimo, u sastavu iz Vilerbana pored nepotizma koji je donedavno vladao u klubu, postoji i problem u tome što Parker dovodi i svoje dobre prijatelje u tim, poput Edvina Džeksona sa kojim redovno letuje porodično.

Đanmarko Poceko je uprkos otkazu u Asvelu ostao zaposlen, pošto od ranije vodi reprezentaciju Italije. Asvel će prvu utakmicu sa novim trenerom igrati na svom parketu u utorak od 20.30 protiv Crvene zvezde.



tagovi

Đani PetrućiToni ParkerKK AsvelEvroligakošarkaška reprezentacija Italije

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara