Ivan Paunić opcija za Partizan

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.11.19. | 14:27

Daleko je od dogovora, ali kontakti postoje

Partizan traži pojačanje na poziciji dvojke, Džejms Bel je trebalo da bude taj, ali nije prošao lekarske preglede. Potraga se nastavila, a prema saznanjima MOZZART Sporta došla je i do Ivana Paunića s tim da nije uopšte izvesno da će do realizacije ovog posla doći.

Namera Andree Trinkijerija je naime da pronađe beka koji igra čvrstu odbranu i precizno gađa za tri poena. Ovaj prvi uslov Paunić ispunjava, poznat je po dobroj defanzivi, međutim ne baš i kao izraziti šuter. Određeni kontakti postoje, ali tek treba i stručni štab crno-belih da proceni da li je Paunić pravo rešenje, ali i da sam igrač vidi da li povratak u srpskog košarku povoljna ocija za njega s obzirom da bi verovatno radije da ostane u španskoj ACB ligi.

Izabrane vesti

Poslednji Paunićev klub je bio Hemidor iz Teherana, ali je pre dve nedelje bilo priče da bi mogao da se vrati u Fuenlabradu samo da bi posao propao zbog toga što su Španci promenili finansijske uslove saradnje u poslednjem trenutku.
Ivan je odlučio da ne potpiše za Fuenlabradu. Imali su 10 dana da provere u kakvom je fizičkom stanju igrač, Ivan je prošao sve testove, priključio se treninzima i bio je spreman da igram, ali nismo mmogli da prihvatimo promene koje je klub predložio“, objasnio je Paunićev menadžer Obrad Fimić u izjavi za lokalne medije.

Šuškalo se potom da bi mogao i u Budućnost, ali i dalje je Paunić bez kluba. Da li će to biti Partizan? Daleko je to još. Imaju crno-beli još nekoliko opcija.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara