Duško Ivanović na konferenciji za medije (Screenshot - Youtube.com)
Duško Ivanović na konferenciji za medije (Screenshot - Youtube.com)

Ivanović posle trijumfalnog starta: Teodosić povezao linije, nismo još dobar tim

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.09.23. | 22:43

Trener Crvene zvezde izneo utiske posle pobede nad Igokeom

Uspešan start sezone za košarkaše Crvene zvezde. Dodali su izabranici Duška Ivanovića gas u drugom poluvremenu utakmice u Laktašima i predvođeni Majkom Tobijem srušili borbenu Igokeu (81:63).

Iskuni stručnjak sa klupe crveno-belih je posle utakmice izneo utiske na konferenciji za medije i istakao da je ulazak Miloša Teodosića napravi bitnu razliku.

Izabrane vesti

"Očekivali smo tešku utakmicu i zaista je tako i bilo. Igokea je počela vrlo dobro, agresivno, imali smo mnogo problema u uvodnim minutima da organizujemo napade. Sa ulaskom Teodosića smo uspeli da povežemo linije, da bi u drugom poluvremenu imali dobru odbranu i fluidan napad, tako da smo zasluženo pobedili", rekao je Ivanović.

Zvezda je imala određenih kadrovskih problema i na pripremama, igrači su se postepeno priključivali, a na startu sezone u timu nije bilo četvorice prvotimaca. Potrebno je još vremena da se dobije prava slika.

"Potpisali smo dobre igrače, ali i večeras se pokazalo da nismo još dobar tim. Neki igrači se brže uklapaju, neki malo sporije, ali vremenom se nadam da će se svi uklopiti"

Na pitanje o Nemanji Bjelici, koji ima povredu lista i trenutno se ne nalazi u sastavu Zvezde na sajtu Evrolige, Ivanović je rekao:

"To bolje da vam kaže medicinsko osoblje, ja zaista ne znam".

Trener Igokee, Vladimir Jovanović, pohvalio je protivnika i istakao da njegovi puleni moraju bolje.

"Čestitam ekipi Crvene zvezde na pobedi. Imali smo neke šanse u prvom poluvremenu koje nismo iskoristili. Puno otvorenih šuteva smo promašili, oni su na naše dobre odbrane pogodili tri teške trojke i otišli na razliku koja nije realna u tom trenutku. Nismo odgovorili na njihovu seriju drugom poluvremenu, kao da smo prestali da verujemo da možemo da se vratimo i pobedimo i to je dovelo do manjka sampouzdanja, pre svega u odbrani, gde smo im dozvolili mnogo lakih koševa na obruču, što ne sme da se desi. Ipak, prvo je kolo, oni su evroligaška ekipa pravljena za najveće domete. Imaju mnoštvo individualaca koji jednim potezom mogu da reše utakmicu, što je i bilo. Teodosić je imao sedam asistencija na velemajstorski kvalitet i okrećemo se pripremi sledeće utakmice. Okrećemo se sledećoj utakmici i moramo daleko bolje", rekao je Jovanović.


tagovi

KK Crvena zvezdaDuško IvanovićNemanja BjelicaMiloš TeodosićIgokeaVladimir Jovanović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara