Duško Ivanović (©MN Press)
Duško Ivanović (©MN Press)

Ivanović pred Studentski Centar: Nije problem mali razmak između utakmica, igramo protiv odlične ekipe

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.03.23. | 00:50

"Igraju modernu, brzu košarku sa mnogo tranzicije i kontranapada, tu moramo da ih zaustavimo jer su rezultatima pokazali da imaju kvalitet"

Utakmica u Blaugrani pokazala je da Crvena zvezda može da se izvuče iz nezgodne pozicije u kojoj se trenutno nalazi i zaigra mnogo bolju košarku u ključnom delu sezone, kada se odlučuje šampion Jadranske lige.

Za početak, branioca titule čeka duel protiv Studentskog Centra (TV Arenasport, 19.00) u kojem se još ne zna da li će igrati Nemanja Nedović i Ognjen Dobrić, dok je kapiten Branko Lazić od ranije van stroja.

Izabrane vesti

"Da se ponovim, ali situacija je slična kao i pred naš prvi susret. Mali razmak između dve utakmice ne vidim kao najveći problem, već činjenicu da igramo protiv jedne odlične ekipe. Rekao sam i prilikom najave prve utakmice da imaju odličan odabir igrača, odlično su trenirani i vođeni. Igraju modernu, brzu košarku sa mnogo tranzicije i kontranapada, tu moramo da ih zaustavimo jer su rezultatima pokazali da imaju kvalitet", rekao je Duško Ivanović.

Ognjen Kuzmić saglasan je sa trenerom i očekuje zanimljiv duel protiv dobre ekipe iz Podgorice.

"Pokazali su to i nekim dobrim pobedama u ABA ligi. Igraće bez pritiska, sve ostalo znamo, igraju brzo, i na nama je da čvrstom igrom dobijemo tu utakmicu. Pozivam publiku da dođe i pruži nam podršku, nećemo biti kompletni, mnogo nam nedostaju neki igrači, ali i utakmicom u Barseloni pokazali smo da imamo kvalitet i da kompletni, uz period koji nam predstoji za treninge i dobar rad možemo do naših ciljeva. Idemo ipak utakmicu po utakmicu", poručio je Kuzmić.

Nakon utakmice sa Studentskim centrom - na dan utakmice blagajne otvorene od 14 časova - crveno-bele u četvrtak od 19 časova očekuje i meč 30. kola Evrolige sa Baskonijom.



tagovi

Duško IvanovićKK Crvena zvezdaABA ligaStudentski centar

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara