Komentari na vest

Ivanović: Split pokazao da ima kvalitet, želimo da nastavimo seriju pobeda iz Evrolige

C

Coks

pre oko 1 godinu

Zelimo da nastavimo seriju pobeda iz Evrolige jer se ne palimo na TOP 8...
X

X

pre oko 1 godinu

Ajkula drakula
y

youtube

pre oko 1 godinu

niko ne moze fmp-u da zabrani kako ce da se zove.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Duško uzmi obe titule, znamo da ako budemo igrali kao u Areni prvih 18 minuta, da jsd nema šta da traži. Dok je Zvezda poslednjih 10ak godina išla stepenik po stepenik, jsd su sa sedmog mesta Aba lige doveli na F8 EL, tako što su im dali sve odmah na gotovo. Doveli su im Željka koji je došao iz ljubavi za 3 miliona evra godišnje, čisto da objasni one časove ljubalji. Doveli su im vodeće igrače iz EL klubova, igrače Milana, Fenera, Barse, Makabija, Panatinaikosa itd itd itd. Zamisli Panter i Ledej sa F4 EL došli da šatro da igraju EK. Imali su kompletan budžet već po završetku predhodne sezone, dok se Zvezdi namerno kasnilo sa budžetom do nove godine kako bi jsd bio u boljoj poziciji. Posle kada su videli da Zvezda dovodi Kampaca, sledi sabotiranje Bodiroge. Da je Zvezda imala Kampaca i Vildosu od prve utakmice, druga pesma bi sada bila. Nema veze, neka ih neka se samo bahate, neka misle da su bolji, zbog toga će mi biti još mnogo draže kada najtrofejniji Evropski trener osvoji i ove sezone isto kao i prošle sezone, trofeja NULA.
G

Gost6699

pre oko 1 godinu

Kako mislis stepenik po stepenik?Od gasenja,prodavsnja grba,preko noci ste uskocili u EL,obrisani vam dugovi,skupi stranci,i domaci reprezentativci....FMP i ove godine ima skuplji tim,a i duzi roster,18 igraca,Partizan 12.A ko finansira vas drugi klub,Radnicki Basket?A da,i on se finansira od marketinga.
s

stepenik po stepenik

pre oko 1 godinu

si se jedino nalupetao. 10 godina samo fmp trosi milione..rezultati blamaza u Evropi..Sad cete malo odmoriti od Evrolige a i red je da ona odmori od vas fenjerasa.. Ni sa 6,9 miliona teskim Kampazom niste primirisali top 8..luzeri na pio sisi..
M

Mariofil

pre oko 1 godinu

Tu vas čeka kaznena ekspedicija maestra Obradovića. Proći ćete sa Partizanom kao bosi po trnju. Neće biti neregularnosti sa domaćim terenom kao prošle godine - ne nadajte se. Ostavite nadu na ulazu u Arenu. Regularno ne možete ništa.
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Sefe tripla kruna i Kalemegdan u junu!
M

Mrčela

pre oko 1 godinu

Malo morgen. FMP II je prošlost. Potraćene desetine miliona evra, a rezultat nula.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

A sta za vas da kazemo? Otkad je Ostpja tu, spiskano skoro 100 miliona a osvojili ste jedan kup. Od ostalih uspeha bih naveo 7. mesto u ABA ligi i bezanje u trecu ligu.