Duško Ivanović (Foto: ABA League/Borac Mozzart/Dusko Radisic)
Duško Ivanović (Foto: ABA League/Borac Mozzart/Dusko Radisic)

Ivanović: Težak meč, Borac igra atipično, ali smo zasluženo pobedili

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.10.23. | 20:56

Trener Crvene zvezde kratko izneo utiske posle novog trijumfa

Posle prvog poraza u sezoni, vratila se Crvena zvezda ekspresno na pobednički kolosek. Savladala Borac Mozzart u Čačku 93:87, posle 40 minuta odlične košarke u dvorani kraj Morave.

Morali su izabranici Duška Ivanovića dobro da se oznoje za treću pobedu u ABA ligi, pa je iskusni stručnjak na konferencije posle utakmice pohvalio protivnika.

Izabrane vesti

"Težak meč. Igrali smo protiv jedne izuzetno dobre ekipe i čestitam Borcu jer zaista igraju atipično, moderno, brzo i to je veoma teško braniti, ali imali smo prednost tokom čitave utakmice i to smo održavali, tako da smo zasluženo pobedili", rekao je Ivanović.

Šef struke Borca, Dejan Mijatović, nije imao šta da zameri svojim igračima, a istakao je da je razlika u kvalitetu presudila.

"Rekao sam i pre početka da želimo da dočekamo Zvezdu pred našim navijačima na pravi način, da budemo pravi i konkurentan tim. Nemam problem sa pobedom ili porazom, kad te ekipa pobedi kvalitetom, uvek ću pružiti ruku. Zvezda je pobedila na kvalitet, presudio je skok, 14 više u korist rivala, 17 poena iz drugog napada... Mi smo u tranziciji imali 21 poen, naspram devet Crvene zvezde, jer smo hteli da nametnemo taj stil igre. Svaka čast momcima koji nisu odustali 40 minuta, ostali smo u utakmici do kraja i to nam je bitno za naredni period, jer gradimo takvu igru, takav mentalitet da ne odustajemo, da se borimo i ova utakmica nam je bila priprema za sledeće utakmice. Zvezda je pogodila mnogo teških šuteva i kada smo imali priključak, to je kvalitet. Čestitike Zvezdi, a mi se okrećemo utakmici protiv Splita", zaključio je Mijatović.




tagovi

Duško IvanovićDejan MijatovićKK Crvena zvezdaKK Borac ČačakBorac Mozzart

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara