Komentari na vest

Iz Golden Stejta za Mozzart Sport: Sjajna ideja Partizana, bila bi nam čast da dođemo

U

UJKA ŽITKO

pre 3 meseca

Pa ovi hoće da profitiraju i na tragediji jednog mladog čoveka, strašno i žalosno
1

123хоп

pre 3 meseca

Одају човеку почаст, не знам ко сем тебе размишља о профиту... Додуше, не чуди јер вероватно си Делија...
M

Miloschichi

pre 3 meseca

Proverena informacija. Ova utakmica ce se 99% igrati samo da nadju termin koji odgovara gsw po zavrsetku sezone i igrace se na stadionu partizana, fudbalskom. Napravice spektakl za sva vremena gde ce igrati na otvorenom kosarkaski emc pred 40 000 ljudi
M

Monteroo

pre 3 meseca

Pa jos klej i stef da istrce na jna onda su svi bili i debeli zuba i zizu i beks,sirer...moze da se ide u penziju.

Искрено речено

pre 3 meseca

ови из кутлтуре кажу доћи ћемо у знак поштовања према њему.А ови клепци мисле то ови долазе због њих.Сачувај Боже и саклони.Па до јуче за клепце нису ни чули
M

MVPČAČAK

pre 3 meseca

Kakav mozak navijača tzvczv, ovo je strašno, mržnja izbija iz njih...
e

ej

pre 3 meseca

da dođu svi a ne oni iz razvojne lige...
H

Hehhe

pre 3 meseca

U čast marketinga.
n

nba cacak

pre 3 meseca

sto je nestala ona vest: nba klubovi se raspituju za aleksu avramovica?
k

krajnje namere

pre 3 meseca

prelepo
P

Poruka je Jasna

pre 3 meseca

Aleksa Avramovic je na drustvenim mrežama objavio poruku "Mrzim Partizan, Zvezda Šampion" (dakle poprilično je jasno čiji je navijač) pa čisto sumnjam da će to navijače Partizana sputati da ga jednog dana slave kao svoju legendu. Ne znam zašto onda na konto toga otimaju drugim klubovima njihove legende (tipa trenutno Budućnosti ili Megi, Dejana Milojevića).
B

Bogdan17

pre 3 meseca

Tačno u metu, svaka čast
l

lion zion

pre 3 meseca

prave cirkus i marketing od tragedije,uzas
B

BolSuzeStrah

pre 3 meseca

Nisu jos ni dosli, a musavci poludeli... zamislite sta bi bili da stvarno dodju...
g

gostic

pre 3 meseca

Tako ste prisvojili i JBTita.
L

Lako je

pre 3 meseca

prepoznati obolelo tkivo ...crveni se.
B

Boje govore

pre 3 meseca

Crveno se nekako i zaleči. Zato kad je crno znači da je samo za odseći.

Kalčopolista®

pre 3 meseca

I posle se dusmani pitaju zasto smo INSTITUCIJA?
I

Istine radi..

pre 3 meseca

Pa ne dolaze oni zbog "institucije" nego zbog Milojevica.Utakmica i treba da se igra zbog Milojevica a ne "institucije"Kako vas nije sramota??Na utakmicu bi dosli svi koji postuju Milojevica.A publika bi dosla da vidi Karija,Grina,Tompsona i drustvo a ne "instituciju".Tako da bi trbala da igra reprezentacija ,a ne "institucija".Ali vi nemate obraza!!!
М

Митт

pre 3 meseca

Не волим Партизан, али ово је одлична идеја и треба да се реализује. Не знам да ће ико било да навија за Звезду као ја или за Партизан ријеч ружну за покојног Милоја рећи. По осмјеху се на њему видјело да је људима.
t

torodjenopokvareno

pre 3 meseca

Onda ne znas navijace takozvane zvezde...
F

Flash iz Istorije

pre 3 meseca

Dejan Milojevic reprezentativac Srbije i Crne gore, tj tadasnje SR Jugoslavije postao je noseci dres podgoricke Buducnosti 2001 godine. Sa reprezentacijom nase zemlje bio je prvak Evrope u Istanbulu. Poziv za pripreme reprezentacije dobio je 1999 godine kada je bio clan beogradskog FMPa, a zanimljivo je da ga je tadasnji selektor, Zeljko Obradovic precrtao sa konacnog spiska putnika za EuroBasket 99 kao i godinu dana kasnije za OI u Sidneju. 2002 ga je povreda sprecila da se nadje u Indijanapolisu da bi ga zanimljivo 2003 selektor Vujosevic preskocio za poziv (bar na pripreme) jer valjda je Djuro Ostojic bio veci kvalitet, sta znam. E tek onda prelazi u Partizan i dobija poziv za EuroBasket 05 u nasoj zemlji, od Zelimira Obradovica, koji se po nasu reprezentaciju zavrsio ispadanjem u osmini finala od mlade reprezentacije Francuske. Inace Partizan u njegovo vreme od trofeja je osvojio 2 nacionalna prvenstva, tj YUBA lige, dok je u ABA ligi dva puta porazen u finalima, a u nacionalnom kupu ima jedno polufinale i finale. U Evroligi u obe godine ima skor 2-12, sto je u prvoj sezoni bilo dovoljno za 23 mesto od 24 ekipe, a u drugoj za 24 mesto u konkurenciji 24 ekipe. Kada je Dusko Vujosevic napustio klupu Partizana 2015 godine, Partizan je kao zamenu izabrao Petra Bozica. Potom Aleksandra Dzikica. Potom Miroslava Nikolica, pa Nenada Canka, pa Andreu Trinchierija, pa potom Vlada Scepanovica, Sasa Filipovskog, Aleksandra Matovica i na kraju Zelimira Obradovica. To je 9 trenera od cega Scepanovic, Filipovski i Matovic bili su birani u trenutku kada Milojevic nije imao angazman za Mega Vizurom (kao da ga je to uopste i sprecavalo da oslusne druge ponude..., al ajde...). Eto toliko o odnosu Partizana prema Dejanu Milojevicu, prvo kao igracu, potom kao treneru, a najvaznije coveku. Sramno dokle ide to njihovo licemerstvo. Dno dna. Objavite komentar, hvala.
Z

Ziki35

pre 3 meseca

Hahahah koliko samo tebe boli ta činjenica što će jedan NBA velikan igrati sa Partizanom u Beogradu. Tolika je tvoja bol i bes da si po vikipediji kopao sve ove podatke i potrosio dobrih sat vremena svog života da nam ovde predstaviš svoju muku i bedu. Čoveče, momak je bio navijač Partizana i tu se svaka priča završava. Pa sve da je odigrao i pola sezone. Nego ovo samo pokazuje vašu muku. Imate ogromne frustracije. Ne mogu samo da zamislim kolike će tek vaše muke da budu velike ukoliko vas Partizan sutra kao gost pobedi. Iskreno se plašim za vaše zdravlje i fizičko i mentalno. Iskreno ti ovo kažem.
k

koji glupav

pre 3 meseca

komentar...
B

Bravo

pre 3 meseca

Dejan Milojevic je bio igrac Buducnosti najduze u svojoj karijeri a potom i trener istog kluba pa u Podgorici ni u jednom trenutku nijeste mogli videti cirkus. Zna se kako se ispraca covjek, dostojanstveno.
@

@ziki

pre 3 meseca

dusan ivkovic se predstavljao kao navijac radnickog sa crvenog krsta pa vas to nije sprecavalo da ga maznete.
g

gonpi

pre 3 meseca

Koliko si samo iskompleksiran...pise ti momak, covek od 34 gosine koji je uz Partizan od svog rodjenja. Nikad ovako nesto ne bih napisao za neku vasu legendu i klub, jos upokojenu! A da, vi to i nemate... Sportaki pozdrav i u svoje dvoriste, ne u nase!
ц

црно на бело

pre 3 meseca

Златна столица за човека следећу утакмицу у Железнику...ваљда ће ПР клуба из Железника препознати овај таленат...
S

Sur Side

pre 3 meseca

mirljoube ti li si..?
r

rodny

pre 3 meseca

Partizan v Golden stejt ,utakmica na otvorenom pred 50hiljada ljudi.Utakmica posvećena Dejanu Milojeviću,prihod recimo bolnici na Dedinju. Ceo svet ce pričati o tome SPEKTAKL. Zašto komšije boli ovo ? Koliko će novih mladih početi da navija za Partizan,ne samo iz Srbije. Zato je i sinoć napadnut goloruk narod. Partizan je svetski brend.
N

Nigeria Letter

pre 3 meseca

Pozdrav! Moje ime je Nwangwo Kalor iz Nigeria. Ja videlo na Televizija da Paltizan igrala sa Golden Stejt Vorios. Ja postao navijac Paltizan. Istovremeno polezeo da vam kazem da vam ostavila tetka nasledje u Abudza. Sportski pozdrav.
R

Realnoo

pre 3 meseca

Svako odavanje počasti čoveku koji je otišao prerano a mnogo toga uradio u igračkoj karijeri i gradio sasvim lepu trenersku karijeru, a pre svega bio dobar, pošten, porodičan čovek je za svako poštovanje. Od turnira između Beovuka, FMP-a, Budućnosti, Partizana, Valensije i Galatasaraja, do spajanja američke i evropske košarke, odnosno utakmice između Partizana i Golden Stejta negde na otvorenom ili u Areni. Ničega tu lošeg nema. Ko ovo pljuje ili piše neke gadosti, to nije normalan čovek i potrebno mu je pod hitno psihijatrijsko lečenje da bi mu bilo bolje.
Z

Ziki33

pre 3 meseca

Prosto je prelepo gledati ovu muku i jad Zvezdinih navijača po komentarima. Njihov bes što će jedan velikan NBA lige igrati sa Partizanom u Beogradu, što će tih dana čitav košarkaški Svet pričati o Partizanu i njegovim navijačima. Pa ovo je neprocenjivo. Vidite, da je ovo FK Crvena Zvezda uradila nakon smrti Mihajlovića niko od navijača Partizana vam ne bi pisao ovakve bljuvotine kakve vi danas pišete. Niko. Sramota je što vaš klub to nije uradio i odigrao meč recimo sa Lacijom, Interom ili Bolonjom u njegovu čast. Iako je on dete Vojvodine a ne Crvene Zvezde. Niko vam ne bi prebacivao da je to trebala da uradi Vojvodina a ne vi. Jer je on bio navijač Zvezde i to je Zvezda trebala da učini. Kao što to sada radi KK Partizan zato što je Deki bio javno deklarisani navijač Partizana. Ali vi ovim komentarima samo pokazujete ko ste i šta ste. Vi svoje legende ne umete ni dostojno da ispratite. Pa ste sada kivni na Partizan koji to čini prema svom igraču i navijaču.
A

Ahhahahaha

pre 3 meseca

Ali da koriste smrt čoveka da zarade.. to samo ostoja može
0

0000

pre 3 meseca

BRAVO TRENTINO ITA. KO RAZUME SHVATICE. SVAKA CAST NA KOMENTARU
S

Samo cu

pre 3 meseca

reci bolest ti je uznapredovala...pozuri jer LL uskoro nece imati mesta.
G

Gorostas

pre 3 meseca

Memorijalni turnir Budućnost FMP Partizan i Mega. Ali to nije kul za ostrašćen navijače Partizana, moraju da koriste smrt čoveka. Dno dna iz kafića direktno.
G

GOROSTAS

pre 3 meseca

A zašto se ne organizuje turnir između FMP a Budućnosti i Partizana ? To nije kul? Koriste smrt igrača za samo promociju, dno dna. Dal znate ko je bio Goran Petrović? To ne znate! Zato sto ste neskolovanog nepismeni uličari iz kafića.
T

Trentino ITA

pre 3 meseca

Dejan Milojević je u Megi krenuo trenersku karijeru i tokom decenije je predvodio tim iz Beograda. Put NBA noseći dres Mege krenuli su Jokić, Zubac, Marjanović, Micić, Luwavu, Mokoka, Cazalon, Matković, Petrušev, Jović, Čančar... E sad zamisli od tih igrača se napravi neka ekipica i u BG Areni se organizuje protiv GSW utakmica u Dejanovu čast kojom bi svi odali počast velikom majstoru. Ali onda Partizan ne bi bio Partizan kad ne bi koristio neki tragičan događaj kako bi izvukao ličnu korist, iako je Milojević kao igrač za 15god profi karijere proveo 2 sezone u Partizanu (14%) a kao trener ukupno 0 od 12 godina. Dakle zbirno 2 od 27 (7%).
S

Samo ti zamišljaj bato...

pre 3 meseca

Realnost je ionako teška kada si to što jesi...
I

Igor35

pre 3 meseca

Koliko puta treba da vam se napomene i napiše da je čovek pored toga što je bio i igrač Partizana istovremeno bio i navijač? Njegov rođeni sin je na tribinama na gotovo svakoj utakmici Partizana. To što vi pucate od muke zbog toga što je Partizan poznat i priznat u Svetu kao velikan košarke i što je dao najviše NBA igrača to je vaš problem.
0

0020020

pre 3 meseca

Bravo!
@

@ssss

pre 3 meseca

Po toj tvojoj logici Divac je legenda KK Elan Prijepolje.Pa naravno da je Deki legenda svih klubova koje si nabrojao ali je u Partizanu imao najsvetlije momente svoje karijere.Treba da te bude stid što uopšte sada pišeš o nekom klubaštvu.Ko brani Megi da odigra neku utakmicu u Milojevu čast?Kako te nije sramota?Zbog takvih kao što si ti smo tu gde jesmo na samom dnu!
@

@

pre 3 meseca

Igrao je za Partizan , navijao je za Partizan, sta ti nije jasno ? Kakav petrusev kakve pm. To je nesto sto vi nemate niti cete ikad imati , jednostavno je tako. Vi i kad dovedete dobre igrace morate da ih pokvarite , jednostavno ste zlo.
2

2jd

pre 3 meseca

Tebi je problem ocigledno sto tu itakmicu treba da igra Partizan. Pomiri se sa tim da su Milojevi igracki dani najsjaniji bili u Partizanu, i da je to klub koji je voleo.
A

Ajde ne ken...

pre 3 meseca

Dali si toliko zavidan, Milojevic je postao ozbiljan igrac u Partizanu, tu stekao ime, i sam isticao da mu je to tim koji je nosio u srcu. Cak se tu vratio da zavrsi karijeru ali se zbog povrede nije dalo. A trener bi bio da muljatori nisu oterali Vujosevica onako kako su oterali pa Miloje zbog svog obraza nije zeleo na takav nacin da postane trener Partizana.
m

merllin_pfc

pre 3 meseca

Tebi spasa nema
G

Glavati

pre 3 meseca

Da li se piše odvojeno, a formiran je kao igrač u Budućnosti.
o

owe

pre 3 meseca

Pa u Evropi ga vise poznaju po tome sto je igrao u Partizanu nego sto je napravio Petruseva... Mozda zato Partizan.
k

kwle

pre 3 meseca

Pogledaj Podkast sa Lukom i Kuzmom gde Miloje kaze da ne bi bio to sto jeste da nije bio u Partizanu. 0ametnom je to dosta, da dobije odgovor zasto Partizan.
G

Glavati

pre 3 meseca

Jel si u kaficu? Jel si ponovo pobegao iz smrada?
G

Gost1717

pre 3 meseca

Zalizani bas sve koristi za tzv."promociju" Partizana, cak gazi i preko mrtvih. Pozurio brze, bolje da trazi mec sa G.Stejtom, u cast pok.Dekija..kao on ce da im plati..jer oni beda, a KKP ima para k' blata..msm da je to neprimereno. Deki je bio legenda naseg sporta,.opste voljen, ne znam sta ga svojata zalizani. Beovuk, pa se formirao dve godine u FMP-u, gde je najvise igrao i ostavio traga u Podgorici..a u Partizanu je msm bio dve sezone posle...a u Srbiji je i legenda Mege, gde je poceo kao trener(jurio ga Partizan, nikada nije dosao, planirao nekad selektor da bude) i sad šatro na konto te dve sezone od 20 aktivnog igranja, lik misli da to iskoristi za samopromociju msm..kako sebe, tako i kluba..tako mi iskreno deluje.. prica se o nekim top rezultatima, a sa 50 milki za tri sezone i elitnim strancima, za sada samo jedna Aba osvojena..kao i plasman u F8. Samo jaka medijska promocija..zato valjda Mozart i sl i sluze
p

piii

pre 3 meseca

NIJE DEKI SAMO VAS. MALO JE I NAS. SRAMOTNO DA SVOJATATE PREMINULU LICNOST U VASE '' IGRE'".ON JE SVIH NAS A NE SAMO KK PATLIDZANA. ZASTO SE GURATE GDE VAM MESTO NIJE. KSS TREBA TO DA ORGANIZUJE A NE VI. SRAM VAS BILO.
@

@

pre 3 meseca

Da nece cz mozda da igra protie GSW, mrs bre u pm
E

Eto ti sad

pre 3 meseca

Malo je vise nas, jer nije krio da je navijao za Partizan....
g

gunnersi

pre 3 meseca

Auh koliko smo mi malouman narod, ovo je strasno. Tragedija se dogodila, mlad covek je umro, a vi se ovde prepucavate oko Zvezde i Partizana. Ja navijam za Zvezdu, ali ova ideja je fenomenalna i bilo bi lepo da se realizuje, zbog Dejana i njegove porodice, zasluzio je. Ujedno i dobar marketinski potez Partizana, svaka cast na tome. Cinjenica je da Partizanovi navijaci mnogo vise vole kosarku nego mi i ne vidim razlog za ljubomorisanje i slicno. Nama klub vodi Covic, ne zna da ga vodi kako treba, ne moze nikako da se stvori dobra atmosfera i dobri rezultati, a sve zbog njega. Iskulirajte ljudi, svi smo Srbi na kraju dana.
N

Niko123

pre 3 meseca

Druze, malo ima normalnih navijaca, u vecini slucajeva su to botovi, kao sto ih tu ima i kriminalci.
0

0211

pre 3 meseca

Mega je više zaslužila i više bi joj značila ta utakmica ali ovi i preko mrtvih hoće kolač, ništa čudno za državno milo njeno.
D

Deki35

pre 3 meseca

Da Mega i svih njenih 125 navijača.
G

GOROSTAS

pre 3 meseca

Ja nikad nisam bio da gledam Želju.
G

GLAVATI.ULICAR

pre 3 meseca

Iz FMP a su Milojević, Kecman, Vesa Petrović, Milan Mačvan, Rašić, Bogdanovic... Sve "legende" Partizana. Sve Partizan stvorio. PARTIZANOVI navijači su imbe.ili.
@

@glavati ulicar

pre 3 meseca

Aj sto je pola stvari ovde napisano meeehhh, ali Bogdan Bogdanovic zbog DVE utakmice na TURNIRU za FMP i to JUNIORA ispalo da je ponikao i da je tu napravljen igrac, je apsolutna smejurija :D
Ć

Ćale ti

pre 3 meseca

Imb...l što te sklepao.....
G

GLAVATI

pre 3 meseca

Tvoj ćale nije kršten.
@

@glavati

pre 3 meseca

To je kao sto vi prisvajate na primer Radonjica ili jos bollji primer Dejana Stankovica, da ne idem dalje...
0

0999

pre 3 meseca

Cenzura?

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Sine Partizan je igrao već sa NBA timove i to dve utakmice ali ti se ne sećaš zato što ili si bio mali ili vi tad niste pratili košarku zato što niste postojali.
n

neutralan navijac

pre 3 meseca

gledaj ove cigane sto su se raskokodakali...ahaha jel vym krivo kme kme
M

MVPČAČAK

pre 3 meseca

Kmeeeee...
C

Comi1985

pre 3 meseca

Ajmo Sarapa zovi Ćokija u emisiju i lepo zajdno da pozovete Čikago u železnik na prijateljsku!
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Bio bi to najveći spektakl u Laktašima i najveći spektakl u Republici Srpskoj 💙❤️🤍☺️
m

matoriekspert

pre 3 meseca

Jesu li ovi vaši što su vam izglasali crveno-belog preCednika
A

Ab

pre 3 meseca

Jbo majku ovi ljudi nisu normalni... Dokle je otišao ovaj sport, u pm... Koliko zlobe i mržnje.. Na ideju da se igra utakmica sa NBA ekipom u čast pokojnog Milojevića, grobari pišu da su institucija, a zvezdaši pišu gdje je igro za koliko je igro, čiji je... BŽS... UMRO JE MLAD ČOVEK, sram vas bilo jadovi jedni, ide derbi brzo pa se "koljite" u vašoj baruštini mržnje... Kad vidim ko navija za moju Zvezdu a i za našeg najvećeg rivala, tačno poželim da se sport ukine na jedno 10g. da se malo vazduh pročistiti od debilizma...
G

Gost "

pre 3 meseca

Sve sam isto pomislio jer ovoliku količinu zlobe i mogu reći mržnje dugo nisam vidio , e sad pitanje jeli to od mozda 10 - 20 likova sa jedne ili druge strane , jer ako je više onda smo dotakli dno kao društvo
Z

Zeirsm

pre 3 meseca

Partizanu nista nije sveto tako da ne treba ni da cudi ovo sto uspomenu na Milojevica koriste u svojoj izopacenoj samopromociji...
P

PFC

pre 3 meseca

I voriorsi su rekli da je ovo prelep gest,sta pricas ti
Z

Zeljko1212

pre 3 meseca

Dokaz sta znaci sekta, pa sta sve nece vam pasti na pamet, pozovite i ove navijace sto su napadnuti, pa oni imaju 5-6 frakcija, ne znaju se ni ko za koga navija, al zato paljeneje na max, lepo je mastati
Ž

Živeo Partizan

pre 3 meseca

Na stadionu JNA u Humskoj pod otvorenim nebom i 60.000 ljudi, spektakl u najavi!!!
p

prti

pre 3 meseca

Kojom magijom 60k u Humskoj :D
0

0211

pre 3 meseca

Ali ako podelite karte u svaki JKP u Srbiji :-)
M

Mrs iz Zvezde Covicu

pre 3 meseca

Bruka i sramota je ono sinocno prebijanje neduznih roditelja i dece od strane placenih Ultrakop navijaca. Cestitam vam ulazak u play off i srecno !
R

Ryan

pre 3 meseca

Uzmite prsten za Miloja ❤️❤️
G

GostO

pre 3 meseca

Hahaha, pa vi ste nenadmasni, nista vam nije sveto. Bukvalno su resili da iskoriste Milojevicevu smrt kako bi profitirali, i finansijski i marketinski. Grebu i rukama i nogama za tu EL, srama nemaju.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 3 meseca

a tvojoj zlobi je sta sveto taco?
I

Iviccccca

pre 3 meseca

Javljaju da je i Dzordan pristao da dodje. P.S.Možete da igrate ispred one zgrade Ložionica kod mosta Gazela.
@

@@@@

pre 3 meseca

Od ranog jutra izlivanje mržnje iz Stjepana Šupanca.
g

gost1978

pre 3 meseca

povedite i razvojni tim da odigra prijateljsku sa zvezdom
M

Mozda vrtic da povedu

pre 3 meseca

Povesce pomocno osoblje, cistace, kafe kuvarice i ekonome ali se plase da ce razlika u kvalitetu cak i tada da bude prevelika tj da ce kao plitak potok pregaziti crvenobele
e

e

pre 3 meseca

Mnogo bi ta utakmica bila veca od vase.Kao Zvezdas,stvarno hih voleo da odigrate tu utakmicu,to bi bila najveca mrlja na jedan klub iz Evrope u istoriji sporta Ako to ne razumete,stvarno mi vas je zao.Postoji u prirodi jedna ptica,slicnog ponasanja kao Partizan,ali necu je imenovati iz postovanja prema Milojevicu.
A

Ajde ajde

pre 3 meseca

Promasio si vest Zezleznik je na drugom kraju
b

bgcz

pre 3 meseca

ne moze covek da komentarise ni Golden Stejt a da vi ne pomenete Železnik :D
G

Golden State je to

pre 3 meseca

Nece jedan Golden State da igra sa bilo kim vec samo sa sebi ravnima kao sto je Partizan koji je institucija evro i svetske kosarke. Svi su culi i znaju za instituciju.
n

nesreco...

pre 3 meseca

bulvalno niko nema pojma o vama
П

Па...

pre 3 meseca

...обзиром да је играо за ФМП и Будућност, требало је против њих, али обзиром ко је на челу клуба, ништа необично. Партизан не сме да стане.
M

Mnogo pinka hepija...

pre 3 meseca

Pa kada igra za klub koji voli kada se deklarise da je navijac Partizana kada njegov sin sinoc prisustvuje utakmici mislim da mu je ipak Parizan vise znacio nego nabrojani.A vi sto slusate pink,hepi,prvu,rts I mislite da cela Srbija navija za zvezdu malo ste u kanalu
a

ako su ruze, procvetace...

pre 3 meseca

ako je Teo igrao za FMP, kako to onda da se VRATIO u zvezdu?
I

Idiokratija

pre 3 meseca

Partizan uporno pokušava da prisvoji pokojnog Milojevića. On je proveo dve godine u Partizanu, isto koliko i u FMP-u, koji ga je promovisao. Najduže je igrao za Budućnost, četiri godine, gde je bio i trener. U Megi je proveo najviše vremena, na klupi. Bio je sjajan igrač, perspektivan trener i, čini mi se, dobar čovek.
P

Pa kada vec pricas

pre 3 meseca

On se vratio 2009 u Partizan I hteo tu da zavrsi karijeru a ne u fmp ali ga je povreda sprecila.Pricao je o tome da je igrao za manje pare u Partizanu ali to nije bitno.
G

Gost nedragi

pre 3 meseca

Motke,stangle i sekire u ruke,pa na ulice kako bi odbranio tvoje ideale i "istine"! Po mogucstvu ,nabaciti fantomku na "glavu", izvlaciti ljude iz automobila i na "fin" nacin "porazgovarati" sa njima. Naravno,potom paljba u najblizu vrzinu! Tako se brani vase prirodno staniste,idiokratija!
N

Nekoizmase77

pre 3 meseca

Miloje se sam prisvojio na crno belu stranu, pogledaj njegove izjave i intervjue pa će ti biti jasno
S

Samo špricaj Ostoja

pre 3 meseca

Nista Partizan ne pokusava da prisvoji.Zna se gde je Dejan ziveo zivot najboljeg igraca Evrope,ko ga je promovisao i doveo do vrhunca mislim na trenera. Ukoliko ti nesto nije jasno,pogledaj izjavu na konferenciji za stampu kada se cenar Mege zaneo i rekao da u polufinalu idu (umesto na Zvezdu) na FMP 😁😁😁😁😁 Prvi se Dejan pokidao od ameha 😂😂😂😂 Toliko o tome kako je gledao na FMP...zahvalan na ukqzanoj sansi ali razvoj i pun potencijal dokazao i prikazaonsa Duskom Vujosevicem! To sto se ci sad hvatae za gluposti i sami sebe lazete,to je druga stvar! Svakako IGRAČKA,TRENERSKA i pre svega ljudska gromada!!! Veliki gubitak za košarku generalno. Što se tiče Voriorsa...ni svesni nidu kakav bi spektakl bio,kako bi bili dočekani i ispraćeni,to je nešto što ne može da se cidi i kupi a to bi shvatili tek kada bi istrčali na teren!!!
Y

Yes sir

pre 3 meseca

Nije poenta u golom prebrojavanju godina gde je igrao ili bio trener, stvar je u tome da je bio partizanovac i po tom (najvećem) osnovu ga prisvajamo. Igrale su i neke legende Zverzde za Partizan, Slavnić, Tomašević i još neki, ali ih ne prisvajamo jer su deklarisani zvezdaši i nemam problem s tim. Naravno da je bilo i obrnutih slučajeva.
S

Svasta nesto

pre 3 meseca

Pa to su ti oni. Gledaju kad god se ukaže prilika nekoga da maznu. Pa oni svojataju jednog Dudu Ivkovića koji je život posvetio Radničkom sa Krsta. Razlog: bio dve godine (od 50 koliko je bio trener) u Partizanu. To što je 20 godina bio trener Radničkog, to nema veze. Kao kad bi sad neko rekao Divac je legenda Zvezde jer je odigrao 3 utakmice za vreme lokauta....

Bibras Natcho

pre 3 meseca

A bio je navijač kojeg kluba od ta tri? Pardon dva, jer fmp ne postoji...
A

Aebre

pre 3 meseca

Dusan Duda Ivkovic je bio veliki navijac Partizana i jedan od predsednika fondacije KK Partizan zajedno sa Draganom Kicanovicem.Znami da se jedete u sebi zbog ljubomore i pakosti ali nemojte lagati.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 3 meseca

genije da ga prisvojimo? malo da si pratio Miloja video bi ciji je on i kako se deklarisao i predstavljao. doduse navijaci FMPa su ga redom vredjali i skandirali svasta...
A

Archie

pre 3 meseca

Golden Stejt bi došao zbog Milojevića, a ne zbog Partizana. Lepo su se ljudi iz Partizana dosetili da iskoriste ovo, iako je Miloje samo dve godine proveo u Partizanu i to je to. Više ima veze sa Budućnosti i kao igrač i kao trener, nego sa Partizanom.
K

Koji biser

pre 3 meseca

A ti si vlasnik Golden State pa nam pricas iz prve ruke? E svasta 😂😂😂
m

matoriekspert

pre 3 meseca

Pa ja nisam nikada igrao za Partizan ali sam partizanovac oduvek? Miloje se vrlo jasno izjašnjavao i ne vidim šta tu vama smeta.
G

Gost "

pre 3 meseca

Čitam ove komentare i ne mogu da se načudim koliko zlobe u istim! Ako se to realizuje stadion bi bio malo jer kakva bi to bila promocija Srbije , Beograda. Želim da vam dodju Voriorsi , ali poraz u nedelju :-) ..
n

ne lupetaj

pre 3 meseca

kao da smo mi prcija na kraju sveta pa paj sad, promocija Srbije, Beograda...
Z

Zapjenili od muke

pre 3 meseca

A zavidni luzeri pjene, pao im mark na oci

Sakur

pre 3 meseca

Vodjo vodjo ovi hoce da igraju protiv nba ekipe,hocemo i mi nije uredu da samo oni igraju vodjo vodjo reaguj
B

Brankoni84

pre 3 meseca

Evo Vam Denver Njugetsi pa igrajte sa njima.😉
F

Fenjerasi nezanimljivi

pre 3 meseca

A u predgradje nece? Fenjeras im nije interesantan ili nisu ni culi za njega?
b

banence

pre 3 meseca

BRAVO..TAKO SE RADI I PLANIRA..UZGRED CUO SAM DA C.Z. SIGURNO DOBIJA LICENCU KAO NAJSTANDARDNIJA EKIPA U LIGI EVROPE KOJA GODINAMA VLADA OD 13OG DO 15OG MESTA..EVROPA CENI KONSTANTNOST....
G

Guh

pre 3 meseca

Fmp neka dovede drugi fmp pa na tri dobijene neka odigraju
P

Pa sta kazu

pre 3 meseca

Komsije...verovatno i ovo je laz...ceo kosarkaski svet laze u korist Partizana.
F

Figaro

pre 3 meseca

Dokaz koliko je Partizan veliki klub. Uz Željka najveći u Evropi. Živeo Partizan i Majka Srbija!
e

ej nesreco lazljiva

pre 3 meseca

Ovo je tebi dokaz?
b

bgcz

pre 3 meseca

Dokaz da je Partizan veliki klub? Ne brate, nego vam je zajednički čovek preminuo tragično. Na tome se ne uzdiže klub. Jel reče Ostoja Golden Stejtu koliko para duguje za porez i da ima njivu trave da plati Boltauzera? Mozda Golden Stejtu treba šasija ispod žita?
N

Ne

pre 3 meseca

Nego nam je dokaz da menjamo trenera na 6 meseci, da se pozivamo na eksel tabele kako smo najjaci a opet se nikad ne palimo na evropu pa opet kad ne ide krivimo tog sa eksel tabelama, takodje nismo mi prosle sezone imali u pioniru protiv panate 300 navijaca nego vi, ne bijemo organizovano simpatizere druge ekipe...o cemu hoces jos da pricas??
N

Nesreca si

pre 3 meseca

i sam cim prvo kad se probudis ides na nase vesti.
С

Сале2323

pre 3 meseca

Баш доказ, ма нема више од тога!!! Иди бегај бре, почели сте користити Декија за самопромоцију, јер чуј, да се игра на стадиону ЈНА пред почетак сезоне, на лето, кад већ, то нико не зна. Ок, идеја екстра. Али нисам чуо да се рецимо приход од те утакмице да некој установи за децу, за школе кошарке рецимо по Србији и сл, где ће се новац наменски потрошити за лопте, кошеве, патике деци и сл. Овако, испада ваша самореклама, што се Милоју сигурно не би допало. Коначно, зашто Мега не би била део тога, кад је тамо постао тренер. Остоја то није поменуо, али да...Мишка сте изопштили! Какви лицемери сте, невероватно!
d

djaps96

pre 3 meseca

da nije dokaz, turneja 4 skakaonice u kojoj je svetski rekorder gospodin Nebojsa ?
L

Laki92

pre 3 meseca

Cibona i Bosna su trofejniji od vas, da ne idemo dalje. Čuj najveći u Evropi sa jednom titulom '92...
N

Nikola86

pre 3 meseca

U kuci,porodici,drustvu svi navijamo za Zvezdu,jer Zvezda pripada narodu! Vas privatni projekat kk limar ce biti ugusen najstrasnije a svu mrznju koju sejete na vasim utakmicama pojesce mrak.
M

MARE KKP

pre 3 meseca

Da li ce da vaze ove sezonske koje smo dobili od firme za ovu utakmicu? cesto ne mogu ni da sednem u arenu jer nekome drugog puste u arenu besplatno, Sramota me je ko nam je na celu kluba
M

Mek

pre 3 meseca

MARE KKP Dovoljno je samo to da napišem.
N

Nekoizmase77

pre 3 meseca

Ovde se govori o Partizanovim utakmicama, a ne zvezdinim. Pomešao si vest
D

Djaps96

pre 3 meseca

Mislim da si malo pomešao klubove, telekom ne sme da stane i njegovi radnici
K

Kk idea

pre 3 meseca

Promasio si vesti, nije ovo kk idea
R

Realno samo

pre 3 meseca

Interesuje me kapacitet tvog mozda kada mislis da tb neko poveruje da navijas za Partizan, na nivou si amebe.
B

Branko Marovic

pre 3 meseca

Postovani,od koje firme ste dobili sezonsku i ko vam zauzima mesto?Radim u Gazpromu,i odgovorno tvrdim da ni jedna karta nije podeljena besplatno.Ovakve dezinformacije ce se podrobno ispitati,Gazprom nece dozvoliti manipulisanje sa svojim imenom.
A

Aebre

pre 3 meseca

Znamo da si frustriran i ljubomoran ali nema potrebe da lazes svi znaju da je daleko vece interesovanje za utakmice Partizana
M

Miloschichic

pre 3 meseca

Igrace se u istom formatu i na istom terenu kao sa fuenlabradom, ujedno i sjajna promocija evrolige i evropske kosarke. Rezultati mozda malo kasne ali stvari koje radi uprava partizana su fenomenalne, promovise se sport, reklame samo prste, navukli smo turiste koji dolaze samo utakmicu da pogledaju i ne pitaju za cenu, rade se akcije da se pomazu skole i skolice, kupuju se pribori, na zalost skupljaju se i pare za bolesne itd itd, bas bas puno lepih korisnih i humanih stvari se radi i desava u klubu i oko njega i sve to stvara jako pozitivne stvari, renome kluba se podigao na visoke grane i hvala im na tome
T

TD

pre 3 meseca

Sigurno necemo igrati na Tasmajdanu, o cemu pricas ti? I kakva crna Evroliga, bas me zabole za nju, ej.
s

samo

pre 3 meseca

Bolje da ste porez platili.
P

Pa sad i

pre 3 meseca

vi imate 70 mil.din.neplacenih obaveza...valjda si cuo skupstinu svoga kluba.
7

70 mil.

pre 3 meseca

Doduse din.ali za klub koji zivi od drzavne milostinje i to je puno.
P

Ponos

pre 3 meseca

Koliko je nas Partizan veliki klub!! Ponos Srbije!!
r

req

pre 3 meseca

ponos rvatske uvek bio
J

Jöle 39

pre 3 meseca

INSTITUCIJA!
T

TO SE TRAŽI

pre 3 meseca

Pored ovog meča, može i jedan s Atlantom u Beču.
M

Miodrag Mićko

pre 3 meseca

I na kraju sa Čikagom u Čikagu. Partizan ponos Balkana zvizda bruka Pakistana.