Komentari na vest

Iz Kluža gledaju ka regionalnoj ligi: Prerasli smo Rumuniju, imamo interes da igramo ABA ligu

B

Bnj

pre 4 meseca

Znaci ako Dubai ili Kluz uzme Aba ligu onda on kao sampion ide u El,jel tako. Prosto pitanje onda,sta nama to treba
m

mogli bi i bolje

pre 4 meseca

ABA liga treba da razmotri proširenje kako bi liga bila konkirentnija i gledanjija, jer nikome nije zanimljivo da gelda ligu u kojoj Partizan i Zvezda igraju za rezervama. Dubai će doneti novac i konkurenciju, Cluj takođe može biti rešenje, treba razgovarati i sa Grcima i Izraelcima jer i kod jih postoje po dva jaka kluba i to je to. Takva liga bi bila interesantna i za sponzore i za gledaoce, recimo sa 20 klubova (SR-4, GR-4, IZ-3, HR-3, SL-2, CG-1, BiH-1, RU-1, UAE-1), a poslednja 2 ispadaju (osim klubova koji su osnivači lige i neogu da ispadnu). Klubovi iz takve ABA lige ne bi morali da igraju domaće šampionate od početka (samo završnice od play-offa) sve dok ne ispadnu iz ABA lige. Sa druge strane, klubovi iz nacionalnih šampionata svih zemalja bi se borili za ulazak u ABA ligu kroz Final 8 (po jedan klub iz Grčke, Izraela, Rumunije, Srbije, BiH, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore).
D

Dred

pre 4 meseca

Samo Kluž, Dubai neka igra slovenačku ligu i neka uzmu Vojinovića za direktora.
T

Top Gun

pre 4 meseca

Od ranog jutra zvezdasrbi isijavaju zlo.
R

Rep.Vojvodina

pre 4 meseca

jos se cude sto ih ceo svet mrzi
С

Сале2323

pre 4 meseca

Спартак, Војводина су само два наша тима која ове сезоне улажу велике паре, да би се преко АБА2 пласирали у АБА1. Ту је и Златибор, па Широки нпр, МЗТ, и још тимова који се боре за улазак у виши ранг и који улажу новац велики. Зашто би Клуж или Дубаи били изузетак? Нека играју АБА2, па ако се пласирају у АБА1, ок за њих и лигу. Иначе ће се обесмислити цео концепт АБА2 лиге, без обзира што шампион улази увек, а последњи из АБА1 испада. Јер ако шириш лигу, шири је на рачун тих тимова, а не преко реда.
V

Vuk 981

pre 4 meseca

Ne ulazi uvek šampion ABA 2 lige, čitaj Zlatibor
X

XD

pre 4 meseca

Zbog pravila o broju učesnika iz jedne zemlje. Ne znam šta nije jasno. Da li bi se vi pametnjakovići složili da igrate ligu sa pet hrvatskih ili slovenačkih klubova da je obrnuto?
С

Сале2323... Vuk@

pre 4 meseca

Златибор није играо због безвезног правила о максимуму 5 српских тимова у АБА1. Од следеће сезоне се то правило укида, иде се само на спортски резултат и наши тимови у АБА2 улажу толико пара, зато што се зна да ће се због Дубаи лига ширити на 16 тимова. Ако приме и Клуж, онда фактички само шампион АБА2 улази у виши ранг, без обзира из које државе долази, а стављаш 2 нова тима у АБА1 преко реда. Дискредитујеш тако себе, посебно АБА2 лигу. Нека крену од АБА2, па ако уђу у виши ранг, ок. То је најпоштеније за све тимове.
H

Hm...

pre 4 meseca

U svakom slučaju prvi iz Aba2 bi trebao da uđe.Što se tiče Dubaia tu mora dobar keš da radi i da su sve ekipe u ligi zadovoljne.Što se tiče Kluža ne znam kako bi oni preko reda ušli u Abu,nisu nešto finansijski moćni da bi mogli da zadovolje potrebe ostalih a kvalitet sigurno imaju da igraju plej of.
O

Ogi Srbija

pre 4 meseca

Podrzavam potpuno,Kluz odmah ubaciti a igokeu izbaciti,jer i ovako njih titula ne zanima jer je nisu videli nise od pune decenije!

The Intersect

pre 4 meseca

kao i vas iz eurolige jer se ne lozite
R

Rubikova kocka

pre 4 meseca

Zašto da se izbaci klub iz Republike Srpske??? Izbaci ti FMP i Megu!
K

Kkuz je....

pre 4 meseca

...sledeca destinacija za crvenoglua isto ko njegov predhodnik dukljanin
р

ринге ринге

pre 4 meseca

раја...
K

Kalcopolista

pre 4 meseca

Taman umesto igokeje ove koja je pukla u derbiju sa -20 razlike.
D

Daki...

pre 4 meseca

taman,jer nama nece biti potrebna aba da bi igrali el
0

015

pre 4 meseca

Ako uplate Ostoji i Covketu na tajni racun na Bahamima neku crkavicu mogu da smatraju da su primljeni u ligu.
J

Jöle 38

pre 4 meseca

Aki pazi ti kad nesto o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE i onda oni takvi dodju ovde da pricaju Zvezdi nesto o kosarci haha...neprocenjivo!
@

@@@@

pre 4 meseca

Pazi ti kad o košarci govore oni koji do 2012 nisu znali košarkaška pravila. Dok vam sultan nije došao niste znali gde je kališ.
D

DonKyo

pre 4 meseca

Samo se vi nemojte javljati. Do Covica trazili enac u kosarci, a onda dobili najvecu legendu kluba u liku coveka za kojeg na guglu ne mozes naci nesto pozitivno.
i

izgubili derbi

pre 4 meseca

Znaci to je taj Kluz gde je Cova poslao onu spodobu nakon sto ga je oducio od kosarke...
d

d. g.

pre 4 meseca

U ovoj aba igra ko hoće. Mađari, Bugari, Makabi. Kad to Zlatibor izbori na terenu onda je previše srpskih klubova. Nek izađu srpski klubovi iz nje i da vidim ko onda želi u aba.
P

Podsecanje

pre 4 meseca

ZNAM JA JEDNOG TRENERA KLUZA STO GA DR.NEBOJSA POSLAO U PENZIJU!
b

bije dareglo

pre 4 meseca

Dukljanski kluz...🤣👌
N

Niko123

pre 4 meseca

Isti taj trener vam je ugasio klub, vise nije Crvena zvezda, nego FmpCz "kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove"
J

Jöle 39

pre 4 meseca

Taman mesto fmp
c

cr24

pre 4 meseca

Ako se i prihvate novi klubovi oni bi onda trebali prvo da krenu od ABA 2 lige.
G

Gostarevic

pre 4 meseca

Po meni je ovo skroz okej, iskreno bolje da bude tu jedan Kluž koji ima neke takmičarske aspiracije, nego na primer Krka iz Slovenije koja izgleda kao da ih je neko skupio na školskom terenu i obukao kao košarkaše.
c

czv bgd

pre 4 meseca

Eto sanse da rumeni ostane u ABA ligi posle ove sezone..
H

Hayvan

pre 4 meseca

Samo da izbacimo fmp II u drugu aba ligu
@

@czv bgd

pre 4 meseca

Komentar govori ko si i šta si. Lažno srpstvo lažno pravoslavlje itd
k

kk.Decenija

pre 4 meseca

@Hayvan Rece navijac igokeje jedinog kluba u evropi koji titulu i EL video nije 13 punih godina,cisto da podsetim!
K

Klošaru

pre 4 meseca

Jedan iz stjepana šupljanca.