Komentari na vest

Iz Madrida najavili oštre kazne za svoje: Pojedinci su sinoć možda i završili s Realom...

Z

Zn

pre oko 1 godinu

Jabusele cekamo te🔴⚪️
l

ludilo...

pre oko 1 godinu

Uporedite izvinjenje lesora posle onakvog napada na Petruseva a uporedite ovo, Lesor se nikad nije izvinio za ono...Zivimo u zemlji crno belog novinarstva, Lesor je andjeo a Jabusele je demon
K

Kazablanka

pre oko 1 godinu

Nije ni Lesor cvece, ali kako uopste mozes da poredis gurkanje sa rvackim zahvatom koji je lako mogao da zavrsi ni krivom ni duznon coveku karijeru?
p

publika

pre oko 1 godinu

Pesnica u glavu je gurkanje?
D

Džll

pre oko 1 godinu

A u Partizanu Lesora kojem se ovo stalno ponavlja još hvale. Real je veliki klub a ovi šibicari
e

ecka siti

pre oko 1 godinu

Da li ce i padtizan kazniti Pantera zbog izazivanja incidenta?
s

stankelitza

pre oko 1 godinu

Čoveče, da li si normalan? Ovakva pitanja se ne postavljaju na ovom sajtu!
H

HORIZONTI

pre oko 1 godinu

LJUJ I TAKO ZAVRSAVA KARIJERU. KOJA FILOZOFIJA. JABUSELE TREBA U PRITVOR.
Г

Гост ЦЗБ

pre oko 1 godinu

Јабуселе догодине у Звезди
S

Samo

pre oko 1 godinu

Vi,verujte Špancima.Pa jeste li vi u vinklu,to su stari prevaranti.Hoćemo li se mi Srbi,ikad opameti.

PFK NIŠ

pre oko 1 godinu

Pa da, klasika... Pokusavaju da onom tucom sinoc ispeglaju greske za fijasko u EL, i sto ih Partizan ponizio i oducio od kosarke... Ljigavci najodvratniji! Najjace kada njihov premijer izjavio kako je Albanski narod u pravu sto se bunio protiv Srba i Srbije, ali ne priznaju Kosovo, jer kao nije ovo, nije ono, ustvari zbog Baskije i Katalonije, to vam govori kakav je to narod...
s

senseimaster

pre oko 1 godinu

Nemojte biti strogi prema sebi,kad pogledate sa kim ste igrali videćete da je to njima normalno ponašanje i da je lista klubova koji su bili u vašoj koži podugačka.Jednostavno to je njihov način.
D

Drake

pre oko 1 godinu

Ovo je ozbiljan klub, koji je jasno zgrožen ponašanjem njegovih igrača. Ljulj je inicirao, zajedno sa Panterom, Jabusele je bio najgori, Dek je udarao pesnicom. Nažalost, kod nas toga nema. Nema nikakvih posledica od strane kluba i zato i jesu i u centru ovakvih dešavanja, jer igrači znaju da će ih klub zaštititi kakav god haos da iniciraju ili učestvuju u njemu. Umesto da čujemo ovo i od uprave Partizana, jer su Panter i Smailagić takođe pesničili protivničke igrače, gde je Lesor bacio Musu, oni ne osuđuju nikoga. Rezultat ovde ne sme i ne može da bude u prvom planu, već agresija treba da se suzbije i igrači da budu odgovorniji. Zato smo mi Srbija, a oni Španija.
D

Druže

pre oko 1 godinu

Pojma ti nemaš,Španci su najveći prevaranti,da su to Nemci rekli,onda bi poverovao.Ne volim Nemce,ali oni šta ti kažu ,to i urade.Živeo sam tamo pa znam.Španci i Italijani,jedno pričaju ,drugo rade.
D

Drake

pre oko 1 godinu

Druže, ti pojma nemaš šta sam ja hteo da kažem. Jedina reakcija iz Partizana na ovu situaciju je onaj sramotan tvit Pantera. Šta god da će oni stvarno da urade, ovim izjavama spuštaju tenziju, za razliku od Partizana, koji ćutanjem brani reakciju svojih igrača, i podiže pritisak pred treći meč.
е

е

pre oko 1 godinu

Какве везе Срби имају са овим, ни тамо, ни овамо, није учествовао ниједан Србин.
c

carapan

pre oko 1 godinu

plasim se da je Real krenuo u odbranu svojih velikih interesa i kao krenuo da kaznjava po klubu samo zbog kazne koja ga ceka od Evrolige
N

No.1

pre oko 1 godinu

Jabusele može da se iskupi jedino da odigra za free sezonu u KkP uz društveno korisni rad... Ali iako je debeo tanak je za nas!

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Partizan da ga dovede posle ovoga?! Sacuvaj Boze.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Nezavisno od toga kakva ce danas odluka disciplinaca biti, Partizan treba da tuzi jabuselea, tu nema nikakvog zbora...
m

mare1414

pre oko 1 godinu

Bez i najmanje namere da umanjujem dve velike pobede Partizana, pricam samo za Real sad, mnogi pojedinci u tom klubu ne bi smeli da docekaju sledecu sezonu. Prvo SD ili ko im vec vodi citav sportski sektor, jer postavljanje trenera amatera da vodi ovako veliki klub je toliko glup potez da ja nemam reci. Takodje selekcija igraca isto upitna sa tri penzionera prakticno u spoljnoj liniji i Musi sa velikom ulogom. Jeste on decko tokom sezone igrao dobro, ali nekako deluje kao da je to vise bilo punjenje statistickih kolona nego kvalitet koji treba timu. Gos Vilijams isto solidan igracic, ali daleko od prvog pleja. Deluje na kraju da je Partizanu cak i bolje sto je isao na Real nego na Monako, iako ni o Monaku nemam neko previsoko misljenje.