Iz Madrida najavili oštre kazne za svoje: Pojedinci su sinoć možda i završili s Realom...

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.04.23. | 10:53

Imajući u vidu koliko je štete naneto imidžu kluba, Marka najavljuje žestoke sankcije

Oglasio se Serhio Ljulj, veteran od čijeg je grubog faula krenuo haos u Madridu. Poručio je kako prihvata odgovornost, usput se i izvinio... A nedugo potom Marka je izašla s novim tekstom u kom najavljuje kako će Real Madrid kao klub reagovati usled svega što se izdogađalo na parketu Vizink centra.

"Real Madrid će doneti oštre mere zbog tuče na utakmici sa Partizanom", stoji u naslovu udarne vesti, a onda sledi pojašnjenje: "Imajući u vidu koliko je štete naneto imidžu kluba, moguće da će za neke od aktera tuče ovo biti kraj u belom dresu. Prvo će tokom dana doći sankcije od strane Evrolige, a zatim će se sa više smirenosti sagledati sve što se dogodilo na parketu i krenuti u akciju po tom pitanju", piše madridski list.

Izabrane vesti

"Zaprepašćenje zbog svega što se desilo ne mimoilazi nikoga u Realu. Navijači, treneri, menadžeri, pa čak i sami igrači, kada pogledaju unazad stide se slike koja je otišla u svet. Ime Real Madrida danas je svima na usnama zbog nečega što je van imidža koji Kraljevski klub želi da projektuje svuda i u svakom trenutku, i neće dozvoliti da se tako nešto ponovi".

"Može se razumeti da postoji napetost, ali nikada da se problem pokušava rešiti pesnicama, udarcima ili korišćenjem drugih borilačkih veština. Grb i dres Reala to ne podrazumevaju, zato su neminovne i logične određene posledice", stoji dalje u tekstu Marke.

"Real Madrid ima interni režim i za fudbal i za košarku i uvek se primenjuje u situacijama poput ove, ili one u kojoj je bio umešan Fede Valverde. Iz kluba će uvek braniti svoje interse, ali isto tako biće neumoljivi pred nasilnim ponašanjem pojedinaca".

U tekstu nije konkretno pomenuto nijedno ime, međutim po španskim medijima već se spekuliše da će na udaru biti Geršon Jabusele i prvi čovek košarkaške selckije Huan Karlos Sančez. Jabusele iz dobro znanih razloga, dok je Sančez već duže vreme na izlaznim vratima kluba pošto je insistirao na smeni Pabla Lasa, što se pokazalo kao pogrešan potez.

Ovaj incident verovatno će značiti njegov kraj u Kraljevskog klubu...

Kada je Jabusele u pitanju navijači su podeljeni. Dobar deo njih u anketama odgovorio je kako Francuz više ne bi smeo da obuče dres Real Madrida.


tagovi

Evroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara