Komentari na vest

Iza kulisa sastanka Evrolige: Ko je kako glasao?

Č

Čarapan

pre gotovo 2 godine

Veliki je značaj za srpsku košarku da Željko Obradović sa deset stranaca igra EL
P

Plutarh

pre gotovo 2 godine

Ove zvezdaške komentare čitam uz mezu i vince...drž'te se, biće bolje ;-)
K

Kupljena EL

pre gotovo 2 godine

KLUB SA 50.MIL BUDZETOM I 4.MIL PUNTEROM KOJI IZGUBI SVE 3 TITULE OVE SEZONE,TAKVOM KLUBU DRZAVA ZA PARE KUPI EL CCC...PA TO NEMA NIGDE,SRAMOTA!
O

Omaewa

pre gotovo 2 godine

Au druze, treba ti strucna pomoc
H

Hvala vucicu...

pre gotovo 2 godine

...sto nam je pored kupovine licence za Evropu u fudbalu sad na sve to kupio i EL koju ne zasluzujemo jer smo pobegli sa megdana u KLS! Sta god pozelimo on nam sve to odmah kupi i to preko noci,hvala mu mnogo na tome,ceo jug je u plavim naprednim bojama da podrzimo naseg sponzora!
G

Gos

pre gotovo 2 godine

Za sve navijače Zvezde koji kažu da je pozivnica nezaslužena, setite se kako ste vi ušli 2014 godine umesto Cibone i šta je bilo naredne sezone. Ovo je idtinski velika stvar za košarkašku zemlju kao što je naša. Sad još euro da uzmu Jokić i drugovi i to je to za ovu godinu. PS kako će se igrati utakmice uz restrikcije struje od septembra?
B

Boban1

pre gotovo 2 godine

Za Gos,druze Cibona je te godine odustala jer nije mogla finansijski da podnese EL a mi smo ušli jer smo bili prvi u regularnom delu takmicenja. U svakom slučaju mi je drago,kao veliki Zvezdas,da imamo dva predstavnika u EL,jer to svakako zaslužujemo. Cestitam Partizanu na ulasku u EL.
H

Hislop

pre gotovo 2 godine

Sad sam citao na jednom domacem portalu sve sezone partizana u evroligi(od 2000 od kada se i zove evroliga) Pa svaki put ste imali negativan skor u grupi od 6-8 timova. A timovi u grupi su bili tipa sljonsk,sarloa,orlean,zelen gora... Inace zvezda za svojih 6,7 sezona ima vise pobeda nego vi za svojih 13
G

Gos

pre gotovo 2 godine

Da i na F4 su otišli jer su sve gubili
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Једна занимљива опсервација, после чувеног пројекта 'европске звезде' у којој је годишњи буџет 12 играча био мањи од годишњих примања Пантера, Ледеја и Куруца, остао је дуг 15ак милиона евра, остаје да се види шта ће остати после овог бесомучног сипања у тим владе републике Србије...
L

Loziona

pre gotovo 2 godine

Ponovljena opservacija ne moze biti zanimljiva. Leto je, nema lozenja.
E

Ex

pre gotovo 2 godine

Ahaha al im Čoki spusti na fokus. Sutra igraju dva najbolja kluba u Srbiji finale. Axaxa. U pravu čovek kao i uvek.
.

.........

pre gotovo 2 godine

Savrsena prilika da vidite na 3 trening meca ko je sazreo za 1. Tim
H

Hall of Fame

pre gotovo 2 godine

Pre svega, ne ulazeći u politiku, smatram da svako normalan veruje da je suspenzija ruskih klubova nepravedna i da sport treba razdvojiti. I sami smo (Srbija) iste stvari više puta osetili i doživeli. Ali u postojećoj situaciji i sistemu takmičenja u Evroligi, učešće ruskih klubova je praktično nemoguće. Radi se o 34 utakmice samo u ligaškom delu. A nažalost, postoje i klubovi koji svojim stavom ili po direktivama vlasti zemalja iz kojih dolaze sa ruskim klubovima i ne žele da igraju. Nekon svega, Evroliga je imala samo dve mogućnosti. Da broj učesnika smanji na 16 klubova ili da se dva kluba priključe i zamene ruske. Akcionari, odnosno vlasnici lige, birali su između tri opcije: * Smanjenje broja klobova na 16. (Opcija otpala u startu i nije razmatrana) *Takmičenje sa ruskim klubovima...2 glasa (CSKA, Maccabi) *Uključenje jedina dva kluba koji su podneli zahtev (Valencia i Partizan)...7 glasova (Olympiacos, Real, Barcelona, Fenerbahce, Efes, Zalgiris i Baskonia) Uzdržani su bili Panathinaikos i Olympia. (po meni, moralno i najpravednije) Generalno, jasno je bilo da ukoliko EL ne želi da menja format, jedini klubovi koji bi mogli konkurisati su jedan iz Španije, Valensija ili Huventud i poraženi iz finala ABA lige, u ovom slučaju Partizan. Da je eventualno Partizan osvojio ABA, definitivno bi pozivnicu dobila C.zvezda, a obzirom da Huventud nije imao interes i nije aplicirao, Valensija je iz Španije bila sigurna. Pre svega, ne treba mešati Evroligu sa Ligom šampiona u fudbalu, jer jednostavno, materijalno je neuporediva i većina klubova iz nje ne ostvaruje nikakav profit. Samim tim, malo je klubova koji imaju interes da učestvuju, posebno onih koji ispunjavaju i druge uslove. Ako se pogleda sastav Euro Cup-a, jasno je da nema klubova koji bi mogli igrati EL, tako da je jedina opcija za Evroligu bila smanjenje broja ekipa ili ovo što je izglasano danas. Na kraju, lično bih više voleo da je Partizan igrao naredne sezone EuroCup i osvojio trofej koji mu nedostaje ali učešće u EL sa sobom nosi neke druge benefite. Ali, Partizan je napravio svoj izbor a svakako mu je više puta naneta nepravda, slično kao ruskim klubovima sada. I naravno, mesto mu je u društvu najboljih klubova u Evropi. Takođe, za Srbiju i Beograd je velika stvar da ima dva kluba u ovom takmičenju.

Sliks17

pre gotovo 2 godine

Sve si lepo napisao osim za nepravdu. Tu si nepravedan
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

A po cemu Partizan zasluzuje da igra evroligu? Koji rezultat je ostvario u poslednjih 7-8 godina?
@

@Gosten

pre gotovo 2 godine

Po parama i državnom vrhu 'zaposlenog' u klubu
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Hoće ostati "moralni" i dosledni sebi kao što nikad nisu bili i odbiti ovu kupljenu ulaznicu državnim parama i zašto neće kao što nisu i prošle godine? Al će nastavi da molarišu i sebe nazovaju istitucijom, a Bosna je veći klub.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

pa hajte u bosnu,ko vam brani
8

8824

pre gotovo 2 godine

Nije tebi lako...
p

pace

pre gotovo 2 godine

mi smo evropski kosarkaski gigant bilo to nekom pravo ili ne bilo mi smo institucija kosarkaska i tacka cao
S

Sh3LL

pre gotovo 2 godine

Lepo si rekao, bili stee…
B

Bg1

pre gotovo 2 godine

Neka igraju, i tu ce proci kao i ove sezone sa svim upumpanim parama u svim takmicenjima gde su igrali. Svaki dzak para se kad - tad isprazni.
E

E03030

pre gotovo 2 godine

Radonja upisuje jos 2 sigurne pobede 😂
L

Lesak-Kosovo i Metohija

pre gotovo 2 godine

Kakav spin gos.Ostoje-Dobili smo vajld kartu-Druze nisi je dobio, kupio si mesto u evro ligi za ovu sezonu, a za jedno 3-4godine,znacemo i koliko je ista kostala
C

Cillleeu

pre gotovo 2 godine

Au sto volim leto, a fantomi grobari izadju i pocnu da se prosera**ju, i onda kraj sezone hladan tus i prica sledece godine ce biti bolje hahahahaha...Isto ovako je bilo prosle god kad su ponizavali sve Zvezdine igrace a najvise Davidovca i Dobrica i oni im presudise! Ironija, koliko se raduju kao da su zasluzili ovo, ne sporim partizan nije neki klub od juce ali trenutno po rezultatima i svemu ima bar 10 timova koji bi trebalo da igraju pre partizana..
R

Realizam

pre gotovo 2 godine

A ovu pozivnicu ne odbijate, braco? :D
7

7777799999

pre gotovo 2 godine

Bolje ti je da se pokrijes usima navijacu cetvorosteukog nezasluzenog ucesnika Evrolige .
4

43434343

pre gotovo 2 godine

Videli smo od vas
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

Koja nepravda.Toliki klubovi se bore za rezultat kroz razne lige da bi na kraju evroligu igrao neko ko da novac.Sport je totalno izgubio takmicarsku vrednost.Bolesno vreme gde se bolesno grabe za novac. Milijarde da im das bice im malo.I ja to ne govorim samo zbog Partizana vec i zbog tih klubova sa visegodisnjim licencama. Kuda to sve vodi i kome se svidja ovakav sport ja to ne znam.Kao prvo,ne znam ni zbog cega su ruski klubovi izbaceni. To je toliko idiotski da bi svi normalni trebali bojkotovati svako takmicenje u bilo kom sportu gde su sportisti zloupetrebljeni. Sada cemo gledati vestacku atmosferu na utakmicama Partizana,dokazivanje evropskim televizijama,oni ostaju i nakon poraza i ostala uvlacenja ne bi li dobili visegodisnju licencu. I tako klub vestackim novcem na vestacki nacin udje da igra evroligu. I evrokup su igrali na vestacki nacin. Ovaj Ostoja izjavljuje da su ostvarili cilj.Pa jesi ali ne rezultatima vec parama.Ja ocekujem da se uskoro placa da se ide direktno u top 8. Pa posle toga na F4 a na kraju i da se licitira za pehar pa ko da vise taj ce da ga osvoji.Koja glupost.Nikakva draz.Prosle sezone Virtus osvoji titulu u Italiji sa 4:0 u pobedama protiv Olimpije iz Milana da bi na kraju Olimpija igrala evroligu a Virtus ne. Obezvredili su sve sto valja.Znaci ne igra rezultat vec para.Partizan je primer plastike.Iznajmis arenu,drzava ti da novac za Zeljka i igrace i na prevaru udjes u EL. Znaci nikakav rezultat nemas zadnju deceniju skoro,nijednog igraca nisi stvorio,ni jedan transfer nisi ostvario.I sada ce drzava jos da im sipa para i onda ce oni kao da budu bolji od Zvezde parama a ne stvaranjem. Wow. Zamislite da je tako u fudbalu. Da dele pozivnice za ligu sampiona iliti 20+ miliona.I znaci Zvezda bi trebala da je igra jer istorijski gledano Zvezda je bolja od klubova poput PSG-a,Totenhema,Man.City-a,Atletiko Madrida,Rome,Leverkuzena,Lajpciga,Salzburga,Sahtjora,Arsenala,Liona...Jednom recju glupost ziva. Sport odavno nije sport vec otimacina novca
D

Danilo91

pre gotovo 2 godine

Kako te ne mrzi da napises ovoliki komentar? A kad Igokea i Cibona nisu imali uslove da igraju pa je tvoj maleni klub uleteo onda je sve bilo ok? Jel da?Cega se plasite toliko sto ce Partizan igrati u Evroligi, cemu strah?
G

Grobar Nish

pre gotovo 2 godine

Jel si normalan ti? Jel citas sta si sve iznalupao druze? Koga je FMP izbacio sve ove godine koje igrate EL? Koga stvorio? Davidovac, Dobric i Lazic 10god.igraju i niko ih nece, pare od drzave samo stizu, nijednog privatnog sponzora nemate, gazda kluba covek koji je pokrao narod sa Kosova i Metohije i sada naravno ima milione, tri ili cetiri puta drzava platila nekim klubovima da vi igrate tu EL, i ti dodjes da pametujes i moralises? A da stvar bude jos gora, zvezda vise ne postoji, navijas za nekog hibrida... Daj bre pa nismo svi deca od 20god.pa se ne secamo, ili ne znamo... Nego plasi vas to sto vise niko nece od boljih igraca u FMP, nego u Partizan.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

plus je partizan trebao da dobije licencu posle f4 ali određene ličnosti su zakmečale,iste one koje su zakmečale kad su dobili halu pa na kraju priče pokrali pare.dobro pamtim sve!
Z

Zasto

pre gotovo 2 godine

poreski inspektori ne rade svoj posao ko ih stopira?
G

Gost1234

pre gotovo 2 godine

Meni nije toliko drago što su nas pozvali koliko mi je drago što je ovima iz predgrađa toliko krivo 🙃🙃🙃🙃
S

Sto da nam

pre gotovo 2 godine

Bude krivo? Imamo u startu dve sigurne pobede!
0

04404004

pre gotovo 2 godine

Sve su imali ove sezone pa ispu.ili na svakom koraku i kao nama nesto krivo 😂 Radonja ce jos sa oduci zoca od kosarke 😂
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Da li ce Zelimir da proslavi Evroligu. Ocekujem ludu zurku i ludu vožnju sa devojkom u krilu. Cestitam vernim dervisima, janjicarima i principima i predsedniku republike Srbije i vrhovnom komandantu vojske republike Srbije. Obecavamo da ce sa tribina samo da se cuje Aco Srbine. Sa ovim su se složili...
O

Ovo je...

pre gotovo 2 godine

Ovo je poraz kosarke i poraz sporta uopste..
G

Grešnici

pre gotovo 2 godine

Biće brisanja sledeće sezone i iz kks i iz el kada krenu kazne novčane, Ne verujem da je država toliko glupa da plaća i kazne i cepanje novčano od el. Nisu oni kks da pokrivaju i opraštaju dugove.
P

Pitam

pre gotovo 2 godine

Gde mogu da se prijavim, u kojoj Poreskoj upravi da kao navijač Zvezde ili Partizana budem oslobođen obaveze plaćanja poreza.
P

PsyhhoDelija

pre gotovo 2 godine

Uh što mi je drago što su nezasluženo VAN PARKETA ušli u EL ..U Evrokup desila se Bursa,a u ABA ometlani od CZV ...Ušli pozivnicom kao i prošle godine u Evrokup,a bili su SEDMI u ABA...Kup uzeli mi,a u KLS pobegli...KK BEŽANIJA nam omogućila da bez znoja postanemo najtrofejniji srpski klub po broju šampionskih titula...Broj 22 !!! goreće na Malom Kalemegdanu!
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Igokea, Cibona, Korona. Toliko o zasluženom igranju EL.
P

PsyhhoDelija

pre gotovo 2 godine

Opet ih je ta karma sustigla kao u svemu,kao zadnjih 8 godina ...Zvezda ušla preko Cibone,igokeee,Korona itd...Kao da smo mi uticali na te klubove i prekid virus u celoj Evropi...Kao nikad ne bi ušli nezasluženo negde itd..A pogledajte ih sad ..Za zelenim stolom u Evroligu VAN PARKETA,NEZASLUZENO... Nista u Evropi,nisu osvojili ABA ligu,pobegli iz KLS i nokautirani u Kupu..Ušli su u Evrokup pozivnicom a završili SEDMI u ABA....I nemojte mi one priče mi smo ovo mi smo ono,ne igra prošlost Evroligu...Da igra zvala bi se Cibona itd...Nema Rusa,nema Bartomeua...Da vas okrenu od VTB lige zvali vas u EL...Opet država i predsednik moraju da obezbede pare i jake sponzore...Sad mi je još draže što smo preko vas osvojili jadransku ligu i zasluženo opet ušli u Evroligu...Igramo je zadnjih 8 godina,i ako mislite da ćete biti ispred nas dogodine u ABA i u evroligu grdno se varate sinovi.... Osvojićete i vi neku titulu ali za 5 godina...
B

BataTrlaja

pre gotovo 2 godine

Sad ćemo batane da peremo, vas pogotovo, ništa od trofeja vidjeti nećete...
O

OkRaM

pre gotovo 2 godine

Ja stvarno ne kapiram ove cigane, sta ste se bre popismanili bzvz, svi se toliko busate, da izvinete K%%%% da ste jaki, jaci, bolji od Partizana da derete na terenu, sta vam onda smeta igranje istog. Valjda vam je bolje da igraju Partizan koga derete redovno i Valensija, nego CSKA Moskva i Zenit sa kojima koliko vidim nemate bas neke uspehe. Poz i srecno vam bilo u dranju.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Pa smeta sefe sto je ove sezone u vas klub uslo preko 20 miliona, a sledece ce preko 30, a nama ni do 10 nisu dobacili. Plus sva logistika, sudijska gurka, spinovanja, lazi, guranje, zakulisne radnje. Smeta nepravda, prosto receno.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Hehe, Avramoviceva faca na ovoj slici =D
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

A vas ne brinu rezultati ove sezone? Niste nista uzeli,odustali od ksl. Mene bi bilo iskreno sramota,najvise zbog odustajanja
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

A nije te bilo sramota kad je tvoj tim upadao u evroligu četiri puta a da nije ni wild card dobio nego onako.......može nam se.
p

pancevac92

pre gotovo 2 godine

Atila17 kojih 4 puta pokazi nam???
m

momentus

pre gotovo 2 godine

Pancevac@Cibona,igokea,korona i radnicki kragujevac nekada..sva 4 puta udjoste na mufte,msm mto su zaista lako proverljive informacije..doduse to sa radnickim da vam covek ne racuna posto vas je na 8 razlike minut do kraja pustio muta na poziv AV u evroligu..nek bude 3 puta
@

@atila17

pre gotovo 2 godine

Prvo: nije 4 puta. Drugo:korona sezona se ne racuna,znaci sve se ponavljalo i skoro sva takmicenja su bila prekinuta Trece: zvezda je itekako zasluzila,jer su tadasnji sampioni odustali a zvezda je bila finalista a ne neki sedmi tim u ligi
K

Kontraš

pre gotovo 2 godine

Sad u EL mozemo da igramo ja i 9 mojih drugova iz kraja, samo da uplatimo 5 meleona eura ! Samo daj pare i moze da igra ko god hoce....
g

gost1970

pre gotovo 2 godine

Platili ste toliko da igrate umesto Cibone, niko ovde nije glup da veruje u sve sto pisete, obicna spin masinerija..
P

PsyhhoDelija

pre gotovo 2 godine

Sine,Cibona je morala prvo da odustane,a onda mi kao prvi u regularnom delu platili i ušli..Sve je jasno,ali vi ste sada nejasni

shomiNBGD

pre gotovo 2 godine

mene samo plase posledice i novcane kazne za obe strane ako se nastavi atmosfera linca na derbijima
n

nadrealnooo

pre gotovo 2 godine

Da se mi ne lazemo i Valensija i Partizan, u drugom slucaju drzava i AV su platili debelo ovu tkz pozivnicu . Meni je drago ali ta priča zove se Partizan i slicno, navijaci, istorija, trofeji,to je priča za decu do 11,12 godina. Da je do toga Partizan bi bio pozvan ima 10 godina . Znaci samo novac. Pozdrav i srećno. Zasluzila je Srpska kosarka još davno da ima derbi u evropi!!!
a

alager

pre gotovo 2 godine

Očigledno su klubovi shvatili da će im biti lakše u konkurenciji Valensije i Partizana nego CSKA i Zenita, pa shodno tome i ovakva odluka.
c

civilizacija

pre gotovo 2 godine

Zavisi šta više voli, pare ili trofeje
G

Gostuh

pre gotovo 2 godine

Ti si neki pametan?
G

Gost90

pre gotovo 2 godine

Pa druze, moze li lakse od zvezde... pola lige izbacise vi opet zadnji...
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

@Gost90 a vi ni te poslednje ne mozete da pobedite, nego vas samaramo kako stignemo…
D

Džooo

pre gotovo 2 godine

A ne pišete da su dali 3 miliona za pozivnicu?
G

Gost234

pre gotovo 2 godine

Si seo sa Ostojom i Bartomeuom za sto pa znas ko je kolko para dao?

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Ove sezone niko ne placa wild card zato i ne pise pre dve godine su platili Alba i Asvel a ove su zamenjeni CSKA I Zenit sa ucesnicima eurocupa bez placanja.
O

OkRaM

pre gotovo 2 godine

Buraz ozb, to mora da ti je rekao brat od tetke iz kupinova? On sve zna i meni je juce javio, kaze cigani se spremaju na bojkot EL i sramote da igraju sa Partizanom tamo.
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Bolje za pozivnicu nego za UPPR...i slicne egzibicije...u kojima ste pravi maheri...tu vam nema ravnih u Evropi..
C

Cirkus

pre gotovo 2 godine

Glasao je "narod" Srbije i dobio je ovo danas..Uskoro transparent preko celog Pionira u znak zahvalnosti sultanu..
J

Jank9

pre gotovo 2 godine

Partizan definitivno miljenik drzave, klub koji je duzan drzavi za porez, sponzoriše ga drzava, a neće da igra drzavno prvenstvo i jos mu drzava kupi wildcard. Pa to mora propastii
K

Koš

pre gotovo 2 godine

od 9 vladnika , 7 glasalo za! Partizan!!!
Z

Zeleni

pre gotovo 2 godine

Evropski prvak u kosarci Eurolige=pfc kazete nije ista kosarka truba tada bila, a terzopolis ima usatoga fudal je isti i priznajete jednakost i vrijednost usatoga smhesno najgori evropski prvak najgore finale sezona sve 1991 buuuu
Š

Šta šmrčeš

pre gotovo 2 godine

Zanima me.
T

Tegeltija Vlado

pre gotovo 2 godine

Nebitno je. Sad će Nordeus da ulozi 15 miliona a crnci ce masovno da pohrle zato sto ce da prepoznaju viziju Zoca i menadzerske sposobnosti Ostoje
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Naravno

Mr 007

pre gotovo 2 godine

😂Oly za,PAO uzdrzan. Objektivno,zasluzuju oba vecita rivala odavno licencu za EL,ako ne,onda barem da Aba ima 2 mesta u EL,sto je mozda i bolje zbog zanimljivosti Jadranske lige.
:

:p

pre gotovo 2 godine

Da je živ predsednik i kuuj ga glasaaa
G

Gost1122

pre gotovo 2 godine

Svi su glasali za Valensiju, a Partizan je ovde bio prilog
G

Gostsjsj

pre gotovo 2 godine

Bravo pametni bas si gangster ej
G

Grobar Nish

pre gotovo 2 godine

Protiv je glasao inzenjer sa cvikerima iz Zeleznika, ali je Vesna glasala "za"...
G

Gosthshshs

pre gotovo 2 godine

prijatelju glasali su klubovi vlasnici, njih 11 tu zvezde nema svuda ti je pred ocima covke xD

Sliks17

pre gotovo 2 godine

Zvezda nema pravo glasa jer nine vlasnik EL. Prvo moras da poznajes materiju pa da komentarises
G

Grobar Nish

pre gotovo 2 godine

Koja zvezda?

Sliks17

pre gotovo 2 godine

Nadam se da imas 10 godina pa da ti se oprosti. Slusao si price kako te tata lagao da je postojao nekad klub koji je osvojio KES pa se lozis. A ako imas vise onda je vec zabrinjavajuce

Sliks17

pre gotovo 2 godine

Nadam se da imas 10 godina pa da ti se oprosti. Slusao si price kako te tata lagao da je postojao nekad klub koji je osvojio KES pa se lozis. A ako imas vise onda je vec zabrinjavajuce
L

Lepo

pre gotovo 2 godine

sam ti dao savet,najpre se opismeni pa onda budi dezuran na svakoj vesti!!!
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Da li sam ja to dobro procitao da je ostoja napisao da su potepisali desetogodisnji ugovor? Partizan ce narednih 10 godina igrati EL, bez ikakvih uslova, plasmana itd.?
A

Aooooooooj1

pre gotovo 2 godine

Bas me zanima gde si to procitao? Jer kao prvo,to nigde ne pise...a kao drugo sve i da pise naravno da to nije istina! Kakvih bre 10 godina? Upali ste u EL ove godine samo zato sto su CSKA i Zenit pod sankcijama. I samo zato sto niko osim Partizana i Valensije nije ni aplicirao za EL. Tako da se ne nadaj da ces gledati Partizan 10 godina u EL bez obzira na rezultate(jedino ste ovako i mogli uci) vec one tamo sezone kada se vrate CSKA i Zenit,dobijate nogu i vracate se u takmicenje kojem pripadate(Eurocup)
S

SUNĐER BOB

pre gotovo 2 godine

a kako drugacije? prosle god u Ek ispali od Burse u predkolu, u ABA ga primili vise puta i ispali..od KSL pobegli...a da i kup izgubili..
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Covek napisao na tviteru svom zvanicnom profilu da su potpisali desetogodisnji ugovor.
M

Mile Tosic

pre gotovo 2 godine

Olimpija zbog Zvezde uzdrzani,imaju lisa iskustva bili ih gde stigli.Pao zbog Zeljka nije im covek ni 5titula doneo evrope.Idemo Srbijo sad jos izaci iz Aba lige i to je top.
a

ahahha

pre gotovo 2 godine

PAO nije hteo svog
D

Dekia

pre gotovo 2 godine

Zar Panatinaikos? 🤦‍♂️
A

Aranđel

pre gotovo 2 godine

Spasise vas braca Turci
L

Lool

pre gotovo 2 godine

Rece delija
1

111112

pre gotovo 2 godine

Bas ti krivo?
C

Czz

pre gotovo 2 godine

A kako da nam ne bude krivo ? Ovo se znalo vec na pocetku sezone. Zato su dosli i milioneri i zeljko. Zato je i iznajmljena arena nA nekoliko sezona. E sad, jedini plan koji ste imali je da osvojite aba ligu i time izbacite Zvezdu iz evrolige jer mi pozivnicu ne bi dobili ( ne molimo tako dobro kao vi ). Kalina vas osujetio u namjeri i onda bjezanija iz KLS-a da ne bi pukla bruka i desilo se 10 poraza ove sezone od Zvezde. Napravicete ekipu za 2 fronta to vam Zoc garantuje, ali pazite se Cokija, nemojte mnogo da ga iznervirate jer opet ide metla sledece godine u domacim prvenstvima. Cijenim da cete bolje proci od nas u evroligi na lozenje i vise para ali kod nas sve po starom jer crveno-beli dresovi su vam nocna mora. Zapamtite ovaj komentar ako ga objave i cujemo se u Junu na Kalemeganu
B

Bata Krstaja

pre gotovo 2 godine

Czz Samo ti cijeni, ljubi te Čoki.