Komentari na vest

Izazovan trenutak za Srbiju: Lučić ne može, Kalinića čekamo – vreme za Pokuševskog

V

Violinista

pre 12 meseci

Jaramaz, Lučić, Avramović, Milutinov ako budu na prvenstvu to znači potop, sigurno. Jednostavno oni su za staro gvoždje. Od gore pomenutih jedino je Milutinov bio ok al sada je mator i spor.
V

Vazda

pre 10 meseci

Neutralan sam i vidi se na kilometar da si neobjektivno samo bivse i sadasnje Partizanove igrace izdvojio. Realno za klasu su bolji od Davidovca, Simanica, Kuridze, ispovredjenog i van forme Bjelice, aj Dobric i moze da prodje manje vise. Ali da kazes za Lucica jednu od najboljih cetvorki evrolige da je potop, dzabe si trosio prste i tastaturu, uzmi neki drugi sport da pratis. Isto i Milutinov, proslo prvenstvo je iz povrede u meceve usao, ali je sasvim dobar centar, odlicna zamena za Jokica, ili mislis da je lud Olimpijakos sto ga placa nekoliko milki.
G

Gostijanovic

pre 12 meseci

Šteta je da se bilo ko povredi ali Lučić i da je zdrav bolje da ne igra. Jednostavno, imamo mnogo bolja rešenja.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Ovo je turnir na kome Pokusevski treba kosarkaski da eksplodira.
H

Hokus pokus

pre 12 meseci

Pa može da pokuša ;D
А

Александар1

pre 12 meseci

Мораће да се Покушевски, Јовић и Смајилагића баце у ватру. Ако су ту Јокић, Богдан и Мицић, све ће то бити добро. Гудурић мора коначно да да озбиљнији допринос у репрезентацији. У ЕЛ је одличан.
b

bhbhbh

pre 12 meseci

V. Micic, S. Jovic, N. Nedovic, B. Bogdanovic, M. Guduric, A. Pokusevski, N. Kalinic, F. Petrusev, A. Smailagic, N. Jokic, N. Milutinov, D. Ristic. Ristic je zasluzio poziv zbog kvalifikacija gde je bio konstanta, posebno je spasio stvar protiv Turaka!
N

Nemanja021

pre 12 meseci

Tri igrača večitih su definitivno reprezentativci, a da nisu igrali na svetskom: Avramović, Smailagić, Petrušev. Pored njih kao ozbiljna opcija se nameće Luka Mitrović. Okosnica od igrača koji igraju što po Evropi što u NBA je Micić, Bogdanović, Gudurić, Kalinić, Lučić, Jokić, Milutinov plus Nedović iz domaćeg prvenstva. Od ostalih igrača tu su još mladi Pokuševski i Jović iz NBA, zatim Jaramaz, Marinković, Davidovac, Ristić iz Evrope i od domaćih Dobrić i Andjušić, provlači se Jagodić-Kuridža i kao jedini stranac vredan pomena Panter. Ako bi isključili njega na osnovu izjave Pešića i opšteg mišljenja sa kojim se slažem da stranci ne treba da igraju i spojili tri mlada igrača večitih koji po meni treba da igraju plus okosnicu bez povredjenog Lučića dobijamo 10 igrača: Micić, Avramović, Bogdanović, Nedović, Kalinić, Gudurić, Petrušev, Smailagić, Jokić, Milutinov. Od preostalih Marinković se i zbog uloge na svetskom, ali i forme nameće kao siguran i plus jedan gde po meni konkurišu Pokuševski i Mitrović u zavisnosti od toga šta nam više treba, da li Pokuševski želi da igra i da li je vreme za njega i koju ulogu bi dobio što po pitanju pozicije što po pitanju minutaže. Ovo je neka moja analiza, izvinjavam se zbog dužine komentara.
v

verteks

pre 12 meseci

Sve navedeno + Stefan Jovic, ako bude zdrav, definitivno pre Jaramaza. Dobar je u tandemu sa Milutinovim, moze da odmeni Vasu. Inace, bilo bi dobro za promenu da povedemo 6 igraca na bekovskim pozicijama, posebno ako jedan od njih bude Jovic ili Nedovic koji su skloni povredama.
X

Xxxx

pre 12 meseci

Mislim da je vreme da se već sada sprovede odredjena smena generacija. Neki bi morali da se penzionišu. Uglavnom po meni ovo bi bio neki sastav. Micić - Avramović - Bogdanović - Gudurić - Nedović - Kalinić - Pokuševski - Smajlagić - Jović - Jokić - Milutinov - Ristić (Petrušev). Ako neko otpadne tu su Mitrović, Jović, Jaramaz, Dobrić, Andjušić itd. Ali bukvalno gore navedeno je u ovom trenutku najspremnije što imamo, a da nije već precrtano.
K

Kari Pesic

pre 12 meseci

Vanja Marinkovic je odigrao dobro evropsko kao i proteklu sezonu u Baskoniji
S

Sedorf10

pre 12 meseci

Realno najvece pojacanje za reprezentaciju bi bilo da se Bjelica penzionise.
P

PartizanPFK

pre 12 meseci

Avramović, Jaramaz, Bogdanović, Marinković (Anđušić), Panter, Trifunović, Smailagić, Pokuševski, N. Jović, Jokić, Milutinov, Koprivica
V

Vinegar

pre 12 meseci

Dobric ni slucajno. Momak je preplasen cele sezone, koliko otvorenih suteva promasio, koliko ulaza i zicera dobaci jedva na prvi obruc. Nadam se da ce se Kalina odazvati. Problem je mnogo nesigurnih igraca, Jaramaz, Vasa, Milutinov, Guduric, njih 4 nisu sastavili 3 postene partije u reprezentaciji.

КоТоГовориИстину

pre 12 meseci

Покушевски би могао да експлодира. Јовић исто тако. Петрушев игра велику сезону. Добрић се подигао,треба видети Давидовца и Апића. Са високим играчима не би требало бити проблема,ако су здрави и желе да играју,Јокић,Милутинов и Ристић. Симанић се диже у шпанији. Плеј и бекови врхунски,Васа,Богдан,Марко, Немања,Јовке,Ђуришић...
r

rea

pre 12 meseci

Izazovan trenutak jer ne može da nam igra jedan igrač od 35 godina, dok drugi od 33 razmišlja, a da su pritom ta dva igrača prosečni Evroligaški rolaši - dotakli smo dno.
e

eMPViid47p>joka_frljoka

pre 12 meseci

Neki ne mogu, ali žele. Neki mogu, ali neće.