Komentari na vest

Izgleda da je kraj: Rastaju se Monako i Saša Obradović

Z

ZzzRrr

pre 11 meseci

Verujem da je bilo ili Obradović ili Majk Džejms. Tokom cele sezone je bilo nesuglasica izmedju ove dvojice. Zbog rezultata ga sigurno ne otpuštaju...

PFK NIŠ

pre 11 meseci

Odlican trener, ovo bi bilo mnogo glupo sa njihove strane. Jos covek ih odveo na F4, sto je npr.za klub iz Zeleznika, sa istim budzetom, samo san...
T

Top Gun

pre 11 meseci

Hajde da napišemo suštinu a to je: Da nije Miško zastupnik ovaj manje više ne bi mogao nigde da radi.
(

(0)

pre 11 meseci

Lokomotiva Zvezda Monako.....
G

Gost797

pre 11 meseci

Hajde da napisemo sustinu a to je da je kosarkas vazniji od trenera i kada se ne slazu onda se zna ko leti pogotovu kada se klub potcini jednom kosarkasu. Dakle Dzejms je pokazao prstom a klub je odreagovao. Kada se budu oslobodili ovog privatnika onda ce da im bude bolje. Covek tripuje da je NBA zvezda sto naravno nije. Nije ni blizu tog nivoa.
D

Djaps96

pre 11 meseci

Da kad se oslobode majka dzejmsa nece biti 3. u evroligi nego 14. , pustite me tih priča majk dzejms ovo ono, dokazao se kao košarkaš u evropi dokle god monaco na njegovim ledjima pravi rezultate apsolutno ima pravo da se tako ponaša, ne znam sta je tu sporno ?
N

N1204

pre 11 meseci

Druze da se ne lazemo,realno Dzejmsovo zasluge za F4 su 90% a Saletove 10%,ekipa koja cele sezone igra trci i pucaj i gde se uopste ne vidi trenerska ruka.
S

Slovenac

pre 11 meseci

Sticajem okolnosti upucen sam u pricu dosta vise od obicnog posmatraca. Nije istina da se klub podredio Majku Dzejmsu, a pogotovo ne da Obradovic odlazi zbog njega. Imali su i vise nego korektan odnos, uzimajuci u obzir karakter njih dvojice. Razlog je druge prirode. Kuvalo se to duze vreme, a vreme ce pokazati da li je klub bio u pravu. I nije istina da je Mitrovic dobio otkaz, vec je sam otisao jer nije zeleo da mu se uprava mesa u rad. Ispao je smeker, jer njegov integritet je vazniji od love koje se odrekao. Postujem to, ali iskreno se nadam da Sale nece uraditi isto, vec da ce se dobro naplatiti.
t

turista

pre 11 meseci

kakav klub. Tako su oterali i Zvezdana posle osvajanja EC
S

Sale Doktore!

pre 11 meseci

Čovek je osvojio kup, treće mesto u Evropi (a nije da je bio daleko ni od finala) i trenutno je u polufinalu prvenstva. Mogu samo da mu pljunu pod prozor. Kada Pešić dogodine završi olimpijski ciklus na kormilu reprezentacije po meni jedan od favorita da bude novi selektor Srbije!
M

Moka Koka

pre 11 meseci

Come to Red Star bro!!
A

Astoria

pre 11 meseci

Atmosfera u klubu je bila loša, stalno se prepucavao sa navijačima i sportskom javnošću u kneževini...sa Džejmsom je isto bilo nesuglasica...sam je pričao i o nedostatku poštovanja za ostvarene rezultate. Tako da me vest ne iznenađuje.
A

Ako cemo realno

pre 11 meseci

Koje navijace ima Monako?
v

vi ste seljaci

pre 11 meseci

Bogate
c

cv

pre 11 meseci

saša pokazao si svoj kvalitet osvajanjem 3.mesta a njima neka je na čast.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

ostaje u monaku 101%. novinarska patka
1

1234567899

pre 11 meseci

Sve mi se cini da je do njega, niko nece da ga zadrzi...
h

halo

pre 11 meseci

Ko su ti svi, Monako i Čović koji bi i rođenu majku ko kera oterao da je u klubu, kakav uzorak.