Komentari na vest

Iznenađenje na treningu Partizan Mozzart Beta - Danilo Nikolić u opremi

a

all grobar

pre 8 meseci

Ko zna Zeljka, zna da je i skoro svake godine u predsezoni dovodio igrace da treniraju sa njegovom ekipom dok ne nadju angazman (Stimac, Kecman,.. od trenera Alimpijevic). Neki su cak isli i sa ekipom i igrali prijateljske utakmice, a nisu imali nikakve sanse za potpis. Nikolic trenira sa Partizanom i nista vise od toga, ako se i dovede centar onda ce to biti onaj koji pravi razliku, Nikolic bi samo uzimao minute Smajliju, Balsi, Tristanu,... Nama prevashodno treba play.
k

kotoćeće

pre 8 meseci

Za Aba ligu odličan, ali to znači da Tristan i ove sezone "visi". To se dalo zaključiti još dok smo želeli Beslaća. Ove sezone nemamo kombo igrača 3na4 poput Papapetrua, ali imamo širi roster, što može biti i mač sa dve oštrice zbog nezadovoljstva igrača koji ne igraju. Dosta igrača će često biti van protokola, poput Jaramaza, Andjušića, Trifunovića, možda čak i Koprivica, i naravno Danilo Nikolić ako potpiše. Drezgić i ne očekuje minute. Šteta je što Mikić nije sa prvim timom, jer bi mnogo napredovao. Ima telo, ima kretnju, uz dobar rad ima veliki potencijal. Mnogi će se smejati, ali moja neostvarena želja je Kenan Kamenjaš, jer ako mu se da šansa, momak bi bio novi Aleks Marić. Što se niskih igrača tiče, nekako smo olako pustili Dalasa Mura koji je rodjeni šuter sa procentom za 3p preko 40% kroz celu karijeru, a jeftin. Svakako bolje rešenje od Dožera koji će biti najveća ispala posle Kuruca.
k

kotoćeće

pre 8 meseci

Ledej starter na 4, Smajli po potrebi četvorka, ali će više biti na petici uz Kaminskog i Koprivicu. Žoc na Tristana izgleda ni ove sezone definitivno ne računa čim dovodi ovog. Ok, zahvalan je igrač i jeftin što je bitno, ali je pitanje da li nam je zaista potreban. Ako potpiše, on će ove sezone biti nešto slično što i Jaramaz, Trifunović i Andjušić, a to znači često van protokola, pa ako nekad dobiju neki minut super, a ako ne nema veze. Izgleda da će Žoc ipak igrati Kls ove sezone jer gomila igrače sa srpskim pasošem.
N

Necemo nikolica

pre 8 meseci

NE ZELIMO NIKOLICA U PRTIZANU ON JE NAVIJAC ZVEZDE!
y

y77

pre 8 meseci

opasan je suter, znacio bi!
e

eubanks

pre 8 meseci

Značio bi za Evrokup, Partizan je level iznad.
P

Preža

pre 8 meseci

Zanimljiv igrač ali nekako nedorečen. Šteta što je grobar.
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

nije on u ovom trenutku za nas
G

Girona

pre 8 meseci

Od Andjusica bolji
T

Tomy

pre 8 meseci

Taktički zanimljiv igrač koji nije imao sreće da igra u ozbiljnijim ekipama da se obuči za košarku na višem nivou. Visok igrač sa visokim šutem koji preferira parametar i trojke je idealan da razvuče igru, kao što je dobar i za košarku gde trebaju instant trojke. Odličan za small ball igru ali mu fali nadogradnja za igru u tranziciji, čvrstina u odbrani ako igra unutra. No, imao bi mesto u Partizanu i ako razume i nadje svoje mesto u konceptu Žocove igre pružao bi 50% više nego do sada.
2

2233

pre 8 meseci

Duga je sezona, on je neko ko moze doneti Partizanu i instant kvalitet na abaligaškim terenima!
G

Gall

pre 8 meseci

Realno ako ne prodje slobodno mozemo reci probu u Partizanu, eto njega u Buducnosti