Komentari na vest

Izvinjava se i Jabusele: Partizan je klub sa kojim smo u dobrim odnosima

S

Srbolebe

pre oko 1 godinu

Ajde u Zvezdu legendo !!!
s

serbzilla

pre oko 1 godinu

najjaci brat lesor koji onog bradatog skide ko s`vesa xaxxax
H

HMH

pre oko 1 godinu

Panter sve zapoceo iz partizana njemu i Lesoru kazne obaveznooo
B

Brat Yabu

pre oko 1 godinu

Buraz ono je bilo strasno i za videti a mogu da zamislim exuma u tim stotinkama dok gavje prevrtao i tresnuo od parket.Lik je evindentno bio pogubljen,oci i faca su mu to govorili.Ladno je mogao da ga slomi i ugrozi karijeru.A inace je dobar lik Yabu,nego tenzija i kad te ponese to su stotinke gde uradis i sto ne bi hteo.
d

dodji

pre oko 1 godinu

samo dodji....evo puna Arena je spremna da prihvati izvinjenje...
d

dbdjsjsj

pre oko 1 godinu

K.... C se kaje nego mu PR Reala napisao objavu
3

38-ica

pre oko 1 godinu

Pa dobro sta sad malo se pokoskali ko da su ubili nekog..sve je to u zaru borbe ne preuvelicavajte
p

pjer

pre oko 1 godinu

KAM TO RED STAR BRO!!!!
u

uioisa

pre oko 1 godinu

brani tuđe kad svoje ne cenis...pu!
b

busele

pre oko 1 godinu

Pa ceni svoje, o tome se i radi. Come to Red Star!!!
o

objektivni posmatrac

pre oko 1 godinu

Vidim dosta vas priželjkuje kaznu za Deka, nzm što baš on - učestvovao kao i svi ostali. Po meni je realno da on dobije istu kaznu kao Punter i Ljulj (1 utakmica suspenzije). Samo Jabusele(10+ utakmica) i Lesor(6 utakmica) trebaju da dobiju veće kazne.
v

vldblk9a

pre oko 1 godinu

Potpises se kao o jektivan i onda u prvoj recenici napises apsolutnu glupost. Pa dek je prvi utrcao i udario partizanovig igraca, on je sve i zapoceo inace bi ostalo na gurkanju i unosenju u lice, on je bukvalno zapoceo tucu.
V

Vanredni profesor

pre oko 1 godinu

Kad je Mitar dobio onoliku kaznu jer je povukao sudiju za ruku ovaj divljak treba da dobije takvu kaznu da mu na nos izadje.
4

421

pre oko 1 godinu

Kao delija pratio sam Partizan al' ne nesto strastveno. Navijao sam za njih jer su nas klub ali posle onog sinoc zelim vam da ih us*** u BG-u. Je l' ovo kosarkaski teren ili ring? Da sam Exum momentalno bih tuzio onog maloumnika.
p

pregalac fudbalski

pre oko 1 godinu

delija u prevodu turski konjanik
P

Preža

pre oko 1 godinu

Ljulj je napravio namernu ličnu grešku ili nesportski faul. Panter bez potrebe reagovao na +15 na nepuna 2 minuta do kraja. Jabuselea kazniti barem godinu dana zabrane igranja.
i

igor978

pre oko 1 godinu

Reagovao Panter jer su ga tukli kao vola, ali NIKOGA NIJE UDARIO NI DODIRNUO do momenta kada maloumni Dek pesnicom udara Exuma koji ulazi između Pantera i Ljulja da ih razdvoji. Odmah za njim onaj idiot Jabusele nasrće na Exuma. Sve ostalo što se desilo je samo posledica fizičkog nasrtaja igrača Rela i ubeđen sam da će EL tako i gledati kada bude kažnjavala. To što “ profesionalci” nemaju mozak i dostojanstvo da podnesu poraz, to je tema za psihologe u klubu.
S

Sale2323

pre oko 1 godinu

Čuj "namerna lična greška"?!?!?! Udaranje pesnicom u telo nije namerna lična, već nasilništvo na terenu koje povlači automatsku diskvalifikaciju. Probaj ti u svom životu da se okreneš u stranu, kada te neko klepi pesnicom. Ali računaj koliko adrenalina se nakupilo u samim igračima zbog pritiska utakmice, pa će ti biti jasno da je gotovo nemoguće bilo da se Panter nasmeje na udarac pesnicom. To neko može, ali ajde nadji takav primer.
v

vldblk9a

pre oko 1 godinu

I nije to krenulo sa faulom Ljulja tu je kulminiralo. Od nekih 8 min pred kraj videla se frustracija i zalja za incidentom. Pogledaj samo dekove faulove pre toga posebno na smajlagicu, pa onda i verbalno provociranje, pa unosenje igraca reala u lice sudijama za svaku odluku, jednostavno su isli da isprovociraju incident i na kraju su i uspeli.

Fuenlabrada

pre oko 1 godinu

A Ljuljov faul koji je bio po redu na Panteru za 15 sekundi????
r

rezija

pre oko 1 godinu

Ovo je bolje od Španske serije.
3

3556

pre oko 1 godinu

Ударуо Егзум у Јабуселеа и одбио се ко од зида.
l

los si covek...

pre oko 1 godinu

Exum je smirivao, nije nikog udario, vec se Jabusele na njega zaleteo...a ti si ocigledno pokvarenjak pun mrznje pa se sladis incidentom i povredom Exum !
v

vldblk9a

pre oko 1 godinu

Uvatio ga retard sa ledja za vrat, tresno ga o zemlju i nadje se neko jos da i opravda sve to, mada ko su vam idoli od terze, covica fo prvorodjenog nije ni cudo sto nam je zemlja postala ovako tragikomicna, jeftin rijaliti.
a

asi

pre oko 1 godinu

Mislim da ce kazna biti Jabusele 3 a mozda i vise,Lesor 1 i Dek 1. Svi ce dobiti i novcane i to je to. Nije ni EL u cilju da nema ko da izadje na teren.
g

gost978

pre oko 1 godinu

Ne može nikako Dek da dobije 1 meč kazne jer je on orvi koji je udario u glavu Egzumac od toga je sve počelo. Da on nije nikoga udario, sve bi se završilo na koškanju i psovkama. Dek ako dobije 1 utakmicu, niko iz Partizana ne sme dobiti ni 1 meč suspenzije.
O

OVAKO

pre oko 1 godinu

Kazniti ga s minimum 15 meseci van košarke + novčano + ga tužiti ako Exum ne bude mogao da igra u utorak, a ostale aktere samo novčano. U interesu košarke je da se od ovoga ne pravi veći cirkus.
g

ga

pre oko 1 godinu

Kazniti ga osto sto ostrije. Kao npr Lesora za ono pesnicenje Petruseva
D

Doktor mašinstva

pre oko 1 godinu

Mislim da su Dante i Ostoja trebali da prenoće u Madridu i da u toku prepodneva prošetaju do policije. Krivična prijavica, pa tužilaštvo da podigne optužnicu.
К

Коментар

pre oko 1 godinu

Иако су ова извињења про форме, бар је се су упутили и извињење. Мислим да би и наши играчи требали да кажу извињавамо се за реакцију чисто про форме.
x

xyzet

pre oko 1 godinu

Nije direktno i izrekom, ali Obradović je još u mix zoni, odmah nakon utakmice, dao pomirljivu izjavu, što bih ja smatrao izvinjenjem. Nadam se da će publika odreagovati civilizovano i da neće biti incidenata na trećoj utakmici. Ipak se tu radilo samo o čarkama i o sportskim incidentima, ništa više. Bilo im je teško zbog nemoći i sigurnog poraza, nisu sportski podneli i to je to. Rudija, trenera Čusa i Hezonju dočekati aplauzom, ostale ne gađati ničim i koncentrisati se na podršku timu. Bićemo osakaćeni na utakmici, a i do sada smo bili na knap, a bez publike i pozitivnog momenta gotovi smo. Ako event. Panter i Lesor dobiju više od jedne utakmice kazne mi smo gotovi. Real ima daleko dublji roster17 igrača i to kakvih. Samo se nadam da će Tavares preskočiti prvu utakmicu u Areni. Čak bih se usudio da napišem da ako Panter i Lesor dobiju po dve utakmice da namerno izgubimo treću i kockamo se sa četvrtom. Nismo došli do ovde sada da bismo išli na Barsu u polufinalu bez najboljih igrača. Nekako bismo preživeli bez Eksuma, ali bez ove dvojice nemamo promil šanse. Ako budemo bez sve trojice za F4, ne treba tamo ni da idemo. Ovo pišem u kontekstu da smo u punom rosteru ozbiljan igrač da i osvojimo EL.
E

El info

pre oko 1 godinu

Panterica, Lesor, Egzum, Jabusele i Dek sa druge strane sigurno nece igrati sledecu utakmicu zbog kazni. Panter inicirao sukob, Egzum bacio prvu pesnicu, Lesor divljacki oborio Musu, Dek bio najagresivniji posle egzumove pesnice, a za onog njihovog bika ne treba trositi reci
s

srbobrate

pre oko 1 godinu

pre nego sto napises bilo sta, procitaj da je Ljulj dao izjavu da se izvinjava sto inicirao sukob, tako da Panter nije incijator. Nekad je dobro pre nego sto se nesto kaze procitati makar i bojanku.
l

lyly

pre oko 1 godinu

Klempo Ljulj je sam rekao da je inicirao sukob, i izvinuo se tako da ako nesto komentarises prvo oko toga treba da se informises i budes u toku desavanja.
K

Koko7

pre oko 1 godinu

Pa jeste Ljulj napravio jak bezobrazan faul ali to se desava cesto na utakmicama, tehnicka i cao. Ne pravite se naivni... Panter je mogao da mu se nasmeje u lice i samo pokaze na rezultat ali ne, on je nasrnuo na njega!
7

777

pre oko 1 godinu

Exum nekog udario? pa sta si ti gledao , decko usao da razdvaja i jos divljak povredio.
9

999

pre oko 1 godinu

Zna li se makar okvirno kad ce se oglasiti ovi disciplinci? Da ne refresujem svaki sekund sve moguce stranice i portale..😁
N

NikolaValjevo1997

pre oko 1 godinu

Rekose 24h je rok

ValensijaKK

pre oko 1 godinu

Kakva splačina neljudska. U afektu i žaru borbe možeš da uvrediš nekoga ili ga odgurneš, a on je ovog dohvatio sa leđa i bacio o patos. I to da kažeš da je imao neki lični razlog, da ga je ovaj provocirao ili mu spomenuo bolesnu majku, ne, došlo do koškanja kakvog u košarci ima svakog dana i na tom koškanju bi se i završilo sve, ali on odlučio da se istrese na onom kog dohvati. I sad se, kao, izvinjava. Za šta se izvinjava? Povraća mi se od ljudi koji se izvinjavaju za nešto što su svesno uradili. Je l' mogu ja njemu čekićem da razlupam kola, pa ću da se izvinim?
P

PurpleHead

pre oko 1 godinu

Mozda mu je izbio vazduh, nikad se ne zna...
T

Ti si bato

pre oko 1 godinu

Zavrsio karijeru
N

No.1

pre oko 1 godinu

Realna kazna: Jabusele 5+ Dek 4 Ljulj 1 Panter 1 I mnogo para obostrano. Živi bili!
Z

Zocika

pre oko 1 godinu

Pa ovo ni za mene nije realno. jer ce biti kod nas kaznjeni i lesor i egzum. Pitanje je samo duzina kazni
A

Apoel

pre oko 1 godinu

A Lesor kućo? Pa on je bio najratoborniji u Partizanu, sa Panterom udarao Musu a i Exum nije bio nevinasce... U Realu Dek i Jabusele i to je to!
s

steta

pre oko 1 godinu

Zao mi je samo sto se ovo desilo, povreda Exuma i sigurne kazne. Nadam se da ce Evroliga biti blaga i da nece uticati na konacan ishod utakmica. Da se ne lazemo svi iskreni ljubitelji kosarke ono sinoc je bila rapsodija Partizana, sve sto kosarku cini lepom i pogotovo sto je nas tim, navijali za bilo koga treba podrzati ove momke, jer igraju sjajnu kosarku i to je jedina poenta ove igre.
P

Pa naravno

pre oko 1 godinu

Realovci se svi peru redom jer znaju da su krivi i znaju da ih čekaju velike kazne. Prva provokacija, Ljulj, prvi udarac Dek, prvi ozbiljniji prekršaj Jabusele. Nema tu šta da se objašanjva, svako ko ima snimak može to da vidi.
B

Bum 92

pre oko 1 godinu

Nisam primetio da se panter ili lesor izvinjavaju za nesto, oni izgleda gospoda... Jbt ne verujem
M

MICURA

pre oko 1 godinu

BUDIMO SMEKERI ,, PRVO TRANSPARENT NA SPANSKOM - ,,DOBRODOSAO GOSPODINE RUDI FERNANDEZ,, I ONDA URLANJE 2,5 SATA DA NE ZNAJU GDE BIJU , I DA BUDE 4-0 OVOG APRILA SA OVIM INDIJANCIMA
B

Bg

pre oko 1 godinu

Ima u nekim drzavama u usa ako tri puta napravis isti prekrsaj dobijes dozivotnu, nepopravljiv si. Malo malo pa pravis gluposti i izvinjavas se, dokle covece, idi leci se
k

komrad jabusele

pre oko 1 godinu

ugasio si ga...
k

kokica88

pre oko 1 godinu

Majko mila kako ce im biti u Areni. Sam Bog nek im je u pomoci ! Malo ce im biti lose.
M

Mandrda

pre oko 1 godinu

Ma idi begaj. Uplasili se sve
5

51

pre oko 1 godinu

Свесни су шта их чека у Београду...
G

Gost321

pre oko 1 godinu

Sta ih ceka? zvizduci i ? Nemoj da smo smesni!
B

Bluz

pre oko 1 godinu

Škripa patika
2

241

pre oko 1 godinu

Treće izvinjenje iz Reala da li je iskreno ili su natjerani, vjerovatno ovo drugo. Dok sa druge strane Panter kaze nisam kriv, a Lesor ćuti.
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

A šta treba da se mi izvinjavamo zato što je na verbalnu reakciju nakon krvničkih udaranja, krenulo 5 igrača Reala na Pantera? Ajde paljba.
j

jabusele

pre oko 1 godinu

ne kapiraju to oni, pogledaj komentare...po njima panter nije dao na sebe, pa ako tako svi krenu da ne daju na sebe svaka utakmica bi se pretvorila u tucu...
O

Opa Miki

pre oko 1 godinu

Krenuo je narativ da je samo Real kriv i naravno da će Partizan da ćuti i da čeka. Tako bi svako pametan uradio, ne vidim ništa sporno. To što mi sa strane vidimo obe strane situacije, to je druga stvar. Neka i našima ide nekad nešto na ruku. Uvek do sada i kad smo krivi i kad nismo, mi (srpski klubovi i reprezentacija) izvučemo deblji kraj.
G

Glu

pre oko 1 godinu

@Jabusele: Ajde ti pametni nam reci sta je to konkretno Panter uradio a da se ne vidja na terenima bilo kojih sportova? Ljulj ga krvnički udario, bez potrebe, pri tom pre toga Poarije, Deck isto u par navrata je bas pravio bezobrazne faulove, i onda je usledila reakcija koja se bas cesto vidja, guranje grudima, razmenjivanje reči... I onda su nasrnuli na Pantera njih trojica, a saigrači su trebali da stoje sa strane i da gledaju, sta? Ne razumem?