Geršon Jabusele (Star sport)
Geršon Jabusele (Star sport)

Izvinjava se i Jabusele: Partizan je klub sa kojim smo u dobrim odnosima

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.04.23. | 11:54

Francuz se oglasio na društvenim mrežama

Pljušte izvinjenja z Madrida, Kraljevići pokušavaju da se koliko toliko iskupe za sinoćnju sramotu ali i da makar malo spuste tenziju pred gostovanje u Beogradu.

Posle Ćus Matea, Rudija Fernandeza i Serhija Ljulja, danas se oglasio i najagresivniji vinovnik tuče iz Vizink Arene, Geršon Jabusele. Francuski košarkaš je divljačkim potezom sa leđa povredio Dante Egzuma. Odmah posle toga je napustio parket i uputio se ka svlačionici, svestan šta je uradio.

Izabrane vesti

Danas je svima uputio poruku izvinjenja.

“Duboko se kajem zbog svog ponašanja na sinoćnjoj utakmici. Košarka je sportsko ponašanje i prijateljstvo. Moje iskreno izvinjenje Partizanu, klubu sa kojim smo uvek bili u odličnim odnosima, Danteu Egzumu i njegovoj porodici, mojim saigračima, mom klubu i svim navijačima”, napisao je Jabusele.

Iako se još ne zna kakve će biti kazne Evrolige za sinoćnju tuču i prekid meča u Madridu, izvesno je da Francuza čeka teža kazna nego druge jer je prešao sve granice i namerno povredio protivničkog košarkaša. Jabuseleu ovo nije prvi incident pošto je u prethodnih 10 meseci još u dva navrata privlačio pažnju na sebe nesportskim ponašanjem. Moguće je da ono sinoć bila i poslednje utakmica kontroverznog Francuza u dresu Reala. Madridska Marka danas piše da će Kraljevski klub primeniti drastične disciplinske mere i da su neki od igrača završili svoje zbog štete koju su naneli imidžu kluba.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara