Radonjić i Volden (© MN Press)
Radonjić i Volden (© MN Press)

Jagodić Kuridža i Hol se vraćaju protiv Fenera

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.01.21. | 15:45

Dejan Radonjić hvali učinak turskog tima posle povratka Marka Gudurića u Evroligu

Popravlja se forma, poprava se i kadrovska situacija. Praznična atmosfera na Malom Kalemegdanu začinjenja je dve pobedama (Panatinaikos u Evroligi i Zadara u Jadranskoj ligi), ali i povratkom u trenažni proces dvojice igrača od kojih Crvena zvezda očekuje vajdu. Možda već protiv Fenerbahčea (četvrtak, 19 časova, TV Sport klub 1), pošto za sastav konkurišu Marko Jagodić Kuridža i Lengston Hol.

Koliko će igrati nije poznato, jer dugo nisu, ali prisustvo centara i beka raduju trenera Dejana Radonjića.

Izabrane vesti

Neki od donedavno povređenih igrača vraćaju se u trenažni proces. Potrebno je vremena da se sve dovede na nivo koji želimo. Hol i Kuridža su počeli da rade, Džordan Lojd i Marko Simonović još nisu i još ne znam kad će se to dogoditi. Radimo po planu“, mirno govori Radonjić uoči nastavka takmičenja na Starom kontinentu.

Pre ovog susreta crveno-beli su zabeležili šest evroligaških pobeda, Fener ima jednu više, s tim da je u poslednja dva kola maksimalan (protiv Olimpijakosa i Asvela u Istanbulu), što se poklopilo sa povratkom Marka Gudurića, nekadašnjeg asa baš Crvene zvezde u prvom Radonjićevom mandatu.

Dolazak Marka Gudurića je podigao kvalitet igre Fenerbahčea, jasno je da se „slaže“ i pokazuje u poslednjim mečevima da može da ima značajnu ulogu u nastavku sezone u Evroligi. Na nama je da, što uvek kažem, prikažemo naš maksimum“, dodao je Dejan Radonjić.

S obzirom da je susret Jadranske lige sa Cibonom, probitno planiran za 9. januar, odložen za drugu priliku, Crvena zvezda će posle duela sa Fenerbahčeom krenuti put Španije, gde će očekuju gostovanja Real Madridu i Valensiji.



tagovi

Marko Jagodić KuridžaLengston HolDejan RadonjićKK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara