Komentari na vest

Jagodić sa šlagom za ukus prve srpske pobede u završnici za infarkt!

N

Nitro pvc

pre preko 2 godine

Za mene je ovo bila identicna utakmica kao sa onom u Usa kad smo tukli Amere pa i Argentince za zlato! Ovi su Letonci igrali skroz Americki, bas Nba stil i sve ih je htelo! Toliko su me nervirali da sam se pitao dal je ovo realno?! Pesic je i tada bio selektor u Usa ako ne gresim, isti naboj ista zelja, ista neizvesnost i srce u igraca, samo ovog puta sa kako javnost misli sa B iili cak C timom! I pobeeeda! Tim pre sam srecniji i ponosniji! Pesic je tata trenerskog posla, i ko ne vidi razliku u motivaciji igraca pod triom Djordjevic, Kokoskov, Pesic, neka ide kod opticara! I neka svako ukapira vec jednom da je trenerski posao vise dar nego shema i bubabanje. Nije za svakoga! Pesic je Piksi! Bravo za igrace, bravo, bravo!
N

Nexon

pre preko 2 godine

Samo me interesuje za sta bravo,ovo je sramota,da ti strepis do kraja od neke letonije,, strasno
M

Monteroo

pre preko 2 godine

Pobedu nam je doneo jedan dobar momak ,dobar klupski igrac,evrokup,aba nivo ali sve zasluzeno svojim radom bravo Marko. Teo je dao te poene ali i prodao 8 lopti,odbrana nista ovi prozori su nivo Evrokupa a tu jos moze da pomogne...Smailagic do povrede korektan ostali svi boze sacuvaj... Nase kosarkasko posrnuce najbolje definise krik avramovica posle tekme...ej pala letonija. Pa tako se nije proderao gurovic kad je svezo tri trojke drim timu u indijanopolisu.
Г

Гос'

pre preko 2 godine

Браво Маре царе генерацијо моја. Јес дочекао да у 34. заиграш за репрезентацију. Срце велико, прави човјек и велики борац. Браво Србенддеее 💪🇷🇸
б

бартендер

pre preko 2 godine

Све ОК, али мени ово некако успутна информација, фазон универзитетска репрезентација… Нема везе са нама, бесмисао квалификација, фиба, улеб, нба… Драг ми је Јагодић Куриџа али маните ме!
G

Gost1960

pre preko 2 godine

Totalno slabo odigrana odbrana. Pesic nije mogao nikakvu taktiku da odredi ozbiljno limitiranim igracima i skracenim rosterom. Dva igraca ne mogu da igraju u svom klubu (Zagorac i Trifunovic), a igraju za reprezentaciju. Ima jos onih koji ne znaju zasto su tu. Bilo je drugih igraca koji su mogli biti pozvani. Presing i jaca odbrana su bili samo na momente i to kao izraz ljutnje zbog rezultata i gresaka sudija, a ne smisleni postupci, podrska publike isto. Teodosic nas je znanjem i iskustvom doveo do pobede. Nadam se boljem u sledecoj utakmici, jer Pesic valjda moze da sredi ovu grupu igraca. .
N

Nexon

pre preko 2 godine

Zagorac i Dangubic da se vrate odakle su dosli,dok nije kasno,dok jos ima nade za nasu reprezentaciju
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

od kad je coki krenuo da nam vodi glavnu rec u kosarci reprezentacija je krs
G

Gost@gost@gost

pre preko 2 godine

Rade Zagorac najveća enigma srpske košarke... Covek ima samo visinu i ništa više... Bravo za sve ostale, ipak je Teo bio i jeste doktor kosarke
S

Srbija nije Bgd

pre preko 2 godine

Bruka,kamerna,pozorišna atmosfera u hali,bez podrške, navijanja jer to se može desiti samo u Beogradu . Kraljevo,Niš pa biraj Daniloviću za sledeću utakmicu reprezentacije,pamet u glavu .
K

Kdjwhq

pre preko 2 godine

Ma sve bre u bg... Terajj po 100 ljudi dodje
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Pa nije samo Kraljevo Niš i Bg Srbija
G

Gost55

pre preko 2 godine

MILOS TEODOSIC !!!
G

Gost9

pre preko 2 godine

Gde igra ovaj Lomas, što nam dade 33 poena?
N

NN3

pre preko 2 godine

U Turskoj, u Merkezefendi Denizliju, ima 15.5 prosek u sezoni. Opali skoro 6 trojki u proseku po meču, ali nije ni blizu u sezoni kao što je večeras šutirao (22/63 u ligi ove sezone za 3). Igrao u ASVELU pre dve sezone i na početku prošle, ali baš malo, fazon imao 3-4 poena u proseku
A

AR

pre preko 2 godine

Srbija u Smajlagicu dobila cetvorku za narednih 10ak godina... da li postoji neki covek na svetu koji moze Zagorcu objasniti da se pocne baviti necim drugim u zivotu?
I

Istozma

pre preko 2 godine

A sad ga dobila kad je u beogradu a letos otkači bez pardona dok sr nadao da ostane u nba, 0 jedna velika
G

Gost e

pre preko 2 godine

Sila bez mozga,Mitrovic je za njega profesor fakulteta .
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Алексаааа, Дангубааа, Радааа, БалшАаа, Смајлиии и Трифкееее, будућност српске кошарке... Нек нам је Бог у помоћи
A

AR

pre preko 2 godine

Hoces reci da Aleksa i Smajli nisu dobro odigrali? Je l realno da i kad je reprezentacija u pitanju tvoj pakosni mozak se mora baviti nekakvim podelama? Sram te bilo.
R

Real

pre preko 2 godine

Balsa i Smaili jesu budućnost
N

Noleeeeee

pre preko 2 godine

Znamo da buducnost kosarke nije u fmp-u
T

TP-1

pre preko 2 godine

Kad je Dangubic 3 minuta pre kraja pogodio za tri znao sam da dobijamo...Bravo. Ima to nesto u nama vezano za kosarku i reprezentaciju!
П

Пишите ћирилицим, Срби.

pre preko 2 godine

Свака част, момчине! Сад јако на Белгију!
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Borbenost na maximumu!!! Vratilo im se za takvo nesto, jer ovi su pogadjali neverovatno. Ovaj lik je dao 30 poena sa 8 metara, nevidjeno!!!
b

bokibre

pre preko 2 godine

ovo je bre katastrofa. neznam kako su momci izdrzali i trpeli ovo sta su radile sudije? kakvi luzeri da ne koristim rec koja se nece objavit. sramota
K

KOSARKAS

pre preko 2 godine

Bravo za pocetak,borbenost,hrabrost,htenje,svi za jednog jedan za sve.Samo ovako da nastave.
С

СРПСКА

pre preko 2 godine

Браво СРБИЈААААААА!!! Свака част јунаку победе Србину из Задра Марку Јагодићу Куриџи. Оно што је шокантно је чињеница да нам анонимус из Летоније,за кога 99% образоване кошаркашке Србије никад није чуло,дадне 33 поена ко да је Оскар Шмит. ИЗДРЖИ СТЕВАНЕ,СРБИНЕ!!!
K

Košviše

pre preko 2 godine

Onda me neko ubjeđuje kako je ljepše i kako dušu ima ono silovanje obruča i centaršutevi iz kornera za 60:59. Nemojmo ljudi,sve najljepše što basket ima smo gledali u Pioniru noćas. Bravo za pobjedu,veliki pozdrav iz Cg,i mi se nadamo da opet iskoristimo ove divne prozore ;)
O

Orao

pre preko 2 godine

To je nas Knindza krajisnik!! Bravo rode!
D

Dukkka

pre preko 2 godine

Svaka cast momcima na borbenosti i pozrtvovanju.Bravo Kuridza veci si igrac od jokica
G

Gostgost

pre preko 2 godine

I gjokaja od monaka koji uvek odustaje kada igra za Srbiju a to je svaki treci put!