Janakopulos kažnjava igrače i otvoreno im zapretio

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.12.18. | 19:35

Prvi čovek Panatinaikosa nema milosti

Tek što je košarkaškom Evropom prostrujala vest da je Ćavi Paskval dobio otkaz na klupi Panatinaikosa, ubrzo se iz Atine začula još jedna bomba - Dimitris Janakopulos je odlučio da novčano kazni i košarkaše Panatinaikosa i odbije im određeni deo novca od mesečne plate!

Izabrane vesti

Nije ovo prvi put da kontroverzni vlasnik Panatinaikosa poseže za ovakvim merama u kriznim momentima, ali sada dobija na težini kada se zna da je Paskval dobio otkaz. Kako je objavio grčki novinar Jorgos Zakas sa portala SDNA, Janakopulos se pojavio na treningu kluba i ljutitim tonom se obraćao igračima, kada im je i saopštio odluku da će bii novčano kažnjeni. Tada im je, kako je objavljeno, Janakopulos zapretio da moraju pod hitno da poprave igre u Evroligi, inače će početi da deli otkaze! 

Podsetimo, Janakopulos je u aprilu prošle godine kaznio ceo tim tako što ih je autobusom poslao iz Istanbula do Atine posle neuspeha u četvrtfinalnoj seriji protiv kasnijeg šampiona Evrope Fenerbahčea. U vreme Aleksandra Đorđevića na klupi Zelenih takođe je posezao za novčanim kaznama zbog loših igara, a ne treba zaboraviti da više od godinu dana ima velikih razmirica sa čelnicima Evrolige. 

Panatinaikos će u utakmici protiv milanske Olimpije u petak uveče voditi Jorgos Vovoras, zajedno s Fragiskasom Alvertisom.

 


tagovi

Dimitris Janakopulos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara