Komentari na vest

Janakopulos održao bukvicu košarkašima Panatinaikosa posle novog poraza

T

Top Gun

pre oko 1 godinu

Radonja ih ukanalio samo tako. Ej POSLEDNJI U EVROLIGI! UŽAS!
s

spiritus movens

pre oko 1 godinu

Ukanalio je i Partizan pa sta?
w

w4

pre oko 1 godinu

Izgubili 4 od 6 u grckom prvenstvu posle odlaska Radonjica.Jos jedna potvrda kakva je trenercina, on je izgubio 2 od 20
S

Sf

pre oko 1 godinu

Ma Radonjic je kriv. Gledao je utakmicu na TVu. Ajde bre, promenili su 100 trenera u poslednjih 5, 6 godina i nista. Ne znam do cega je, ali do trenera nije. Mozda je do vlasnika koji se trpa i u sportske stvari koje bas ne razume. To pokazuje primer da skoro ni sa jednim bivsim trenerom nije vise dobar ukljucujuci i Obradovica. Bice da je do gazde. A ne do Radonjica i predhodnih trenera. Evo sa ovim novim igraju jos gore. Biju ih i u Grckom prvenstvu
s

spiritus movens

pre oko 1 godinu

Evropa je u dubokoj privrednoj recesiji, i to se odrazava na kosarku i samim tim klubove EL - od Reala kome se smanjuje budzet do Panatinaikosa. Izuzetak je jedino Partizan ali on ne placa porez.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Pa nisu igrači krivi što si im doveo onog mutavog da ih maltretira svojim neznanjem do pre mesec dana, Njima su karijere dovedene u pitanje lošom sezonom a on je jedini krivac ua to. Žali se Nalickanom i traži mu da ti vrati pare ako smeš!
M

MisteNo

pre oko 1 godinu

Ne valja Radonjić, nemaju trenera?! :)
S

Slovenac

pre oko 1 godinu

Tako ti je to kad vlasnici dovode igrace, ne konsultujuci se puno s trenerom. Dovedes strucnjaka cija se filozofija bazira na agresivnoj odbrani, a onda ga ukanalises tako sto mu dovedes Bejkona?! Tip je silovatelj ala Majk Dzejms, zato je i otisao iz Monaka. Dobar igrac ako uspes da ga iskontrolises i ubacis u sistem, ali za to ti treba velika podrska uprave, sto on nije imao. Pritom Radonjic nije instant trener, s obzirom na odnos snaga u Evropi i Grckoj rezultat bi mogao doci tek posle dve, verovatno i tri sezone. Tako da mi je nejasno njegovo dovodjenje ako vec nisu hteli da mu daju vreme da napravi sistem. Ali Janakopulos je odavno pogubljen, pa od njega i mozemo ocekivati ovakve odluke. 'Ajde makar da su doveli Lasa ili neko jako ime umesto njega, oni daju klupu ovom nesrecniku. A kao spasavas sezonu dovodjenjem Agravanisa i Papasa?! Ne zna se ciji je kosarkaski IQ manji, ljudi vec par sezona igraju rekreativnu kosarku. Ima slicnosti s jednim od blizanaca iz Beograda.
H

Hahahahahahahagaaa

pre oko 1 godinu

Radonjić stručnjak?
p

pa obojica su isti

pre oko 1 godinu

mislis da gazda prica sest stranih jezika..trcace dobri igraci posle ovakvih vesti u panatu..kod cangrizavog bogatasa na mobing..
1

149

pre oko 1 godinu

Hteo si da dovedeš tipa koji ne priča engleski i koji gura hrkljuš e pa jbg druže moraćete da se vadite kako znate. I dalje ne verujem da je lik doveo dokazanog gubitnika Evrolige na klupu.
l

lolcina

pre oko 1 godinu

dete drago, izbija mrznja iz tebe, leci se na vreme P.S ne navijam za zvezdu.
B

Boaće

pre oko 1 godinu

Baš me čudi da ti ne znaš... Možda je čuo da je osvojio neke trofeje...
1

149

pre oko 1 godinu

lolcina Naravno da ne navijaš. Verujem ti.