Janković predstavljen u AEK-u

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.08.19. | 21:02

"Želim da doprinesem koliko je moguće da klub osvoji što više trofeja", kaže košarkaš Partizana na pozajmici u ovom grčkom timu

Stefan Janković je predstavljen u Atini kao novi igrač AEK-a. Kao što je to predsednik Partizana Ostoja Mijailović danas rekao za naš sajt, Janković je otišao na pozajmicu u ovaj klub, a pre nego što je otišao potpisao je novi ugovor na dve godine.

Janković je danas stigao u Atinu i predstavljen je tamo kao novi igrač kluba.
"Veoma sam zadovoljan svojim razvojem. Stigao sam u veliki evropski tim i znam šta se zahteva. Dolazim iz velikog kluba. Bilo je logično reći da AEK-ovoj ponudi. Vezan sam za Kanadu, ali ja sam Srbin. Imam osećanja prema grčkoj braći. Mnogi srpski igrači i treneri su radili tokom godina u grčkoj košarci, kao i u AEK-u. Želim da doprinesem koliko je moguće da klub osvoji što više trofeja", rekao je Janković, a prenose grčki mediji.

Izabrane vesti

Pored njega iz Partizana u Aris će otići Đorđe Gagić, a očekuje se da istim putem krene i mladi Marko Pecarski koji je takođe napustio crno-bele.

Janković je prošlog leta stigao u Partizan iz Crvene zvezde, ali ipak nije zadovoljio stručni štab koji ga je poslao na pozajmicu.

FOTO: Printskrin


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara