FOTO: ABA liga/Split
FOTO: ABA liga/Split

Jaramaz posle 29 poena u Splitu: Stvarno sam zadovoljan što sam odradio posao u oba smera

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.01.21. | 22:52

“Dobro je da smo 2021. započeli trijumfom, nadam se da ćemo nastaviti u istom tonu i u nastavku”

Partizan je započeo 2021. godinu pobedom u ABA ligi tako što je savladao Split u gostima iako je u Hrvatsku otišao sa skraćenim rosterom.

U celoj takvoj situaciji istakao se Ognjen Jaramaz. Nije Partizan igrao nešto posebno dobro, ali Jaramaz jeste. I to je prelomilo duel.

Izabrane vesti

Završio je utakmicu sa 29 poena. U razgovoru za klupski Jutjub kanal istakao je da mu znači ovakav performans na Gripama.

Važna pobeda svakako protiv Splita, kao što će svaka naredna biti bitna u ABA ligi, zbog situacije u kojoj se nalazimo. Dobro je da smo 2021. započeli trijumfom, nadam se da ćemo nastaviti u istom tonu i u nastavku. Od kada sam se vratio iz povrede moja najbolja utakmica. Stvarno sam zadovoljan što sam odradio posao u oba smera. Mislim da imamo timski još mnogo prostora za napredak i da ćemo uspeti da iskoristimo ovaj period za to“, rekao je Jaramaz.

Naredni izazov crno-belima biće Borac, 9. januara.

Trudimo se da radimo što je kvalitetnije moguće, da unapredimo stvari koje ne izgledaju dobro na terenu. Nadamo se da će sve to doneti rezultat. Prisutan je umor, ali bićemo spremni za Borac. Veoma je važna utakmica, kao što sam napomenuo, s obzirom na našu poziciju na tabeli u ABA ligi. Mi moramo da pobedimo u Čačku. Uzimamo u obzir i to da su oni nas pobedili na našem terenu, tako da imamo dodatan motiv na ovom susretu. Mislim da ćemo uspeti da se spremimo dobro i da ćemo pronaći snage da odigramo dobro taj meč“, kaže Jaramaz.

Iza ćoška je i Partizanovo učešće u TOP 16 fazi Evrokupa. Ono kreće 13. januara utakmicom Parnog valjka protiv Trenta.

"Trento mnogo bolje igra nego prošle sezone. Mislim da je dobra stvar što otvaramo na našem terenu. Formirane su nove grupe, videćemo… Mislim da smo sposobni da obezbedimo plasman u narednu fazu, ali je dug put do toga, zahteva mnogo rada. Ta prva utakmica će mnogo toga pokazati", zaključio je Jaramaz.


tagovi

Ognjen Jaramaz

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara