Jedan otišao, drugi došao (© MN Press)
Jedan otišao, drugi došao (© MN Press)

Jaramaz se vratio u Partizan Mozzart Bet posle raskida sa Bajernom

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.07.23. | 09:18

Četvrto pojačanje crno-belih ovog leta

Red tuge, red sreće. Tokom srede su se rastali Partizan Mozzart Bet i Jam Madar na ne baš prigodan način, a već u četvrtak je među crno-bele stigao Ognjen Jaramaz. Kao što je i najavljeno, reprezentativni bek je četvrti novajlija u taboru Parnog valjka ovog leta.

Ključni uslov da se posao realizuje desio se sinoć jer je Jaramaz raskinuo saradnju sa Bajernom. Ovako su sve tri strane zadovoljne. Novi trener Bajerna Pablo Laso ionako nije video Jaramaza u ekipi za narednu sezonu; Partizan Mozzart Betu je bio potreban igrač na spoljnoj poziciji posle rastanka sa Madarom; a Ognjenu ekipa koja stremi najvišim ciljevima.

Izabrane vesti

U novoj, za njega dobro poznatnoj sredini, Ognjen Jaramaz će nositi desetku na poleđini dresa, a potpisao je ugovor na dve godine.

Ako se zna da su prethodno nove ugovore potpisali Kevin Panter, Zek Ledej i Aleksa Avramović, a da je pred potpisom i Mateuš Ponitka onda je to već dovoljna osnova da se razmišlja o rezultatskom napretku u odnosu na minulu sezonu, kad je sastav iz Humske zaustavljen u četvrtfinalu Evrolige.

Željko Obradović će dobiti košarkaša koji dobro zna kako je igrati pred Grobarima, jer je dve i po sezone branio boje Partizan Mozzart Beta u trenerskom mandatu Andree Trinkijerija, koji ga je potom i odveo u Bajern.



tagovi

KK PartizanOgnjen JaramazEvroligaABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara