Momenat kada se Jaramazu namešta prst (©MN Press)
Momenat kada se Jaramazu namešta prst (©MN Press)

Jaramaz slomio prst, čeka ga duža pauza

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.10.20. | 08:14

Novi veliki problem za Partizan

Prvo Vil Mozli, sada Ognjen Jaramaz. Pobeda nad ekipom FMP u Železniku jeste podigla samopouzdanje ekipe pred nastavak sezone, ali će u nastavku iste morati bez najboljeg igrača Ognjena Jaramaza!

Jaramaz je tokom utakmice u subotu uveče slomio prst desne šake, zbog čega ga čeka pauza od minimum mesec dana.

Izabrane vesti

"Snimak je pokazao da je slomio prst – potvrdio je doktor Partizana Moma Jakovljević za 24sedam. – Dva igrača su pala preko njega… Nije bilo otoka, mislili smo da nije strašno. Ali drugačije se ispostavilo, tako da je pauza sigurno preko mesec dana. On je već ranije imao operaciju na toj ruci. Sad ne liči da će biti potreban zahvat, ali će još jednom sutra pogledati konzilijum ortopeda, pa ćemo saznati više. Ali, svakako nije dobro", izjavio je Parizanov doktor Moma Jakovljević za portal 24sedam.

Srpski reprezentativac imao je dosta problema sa povredama prethodnih godina, ali je sve uspeo da ostavi iza sebe i u dresu crno-belih odigra najbolju sezonu dosadašnje karijere, čime je vodio Parni valjak do četvrtfinala Evrokupa i sigurnog prvog mesta u Jadranskoj ligi, što je garantovalo prednost domaćeg terena u oba takmičenja. Jaramaz je i ove sezone prvi strelac ekipe. U Jadranskoj ligi beležio je 15,7 poena, uz 3,7 asistencija, dok je u Evrokupu imao 13,3 poena, dva skoka, 1,3 ukradene lopte i jednu asistenciju. 

Podsetimo, Vil Mozli je u Kazanju u sredu izvrnuo skočni zglob u prvoj četvrtini, a prema procenama lekara oporavak će trajati do mesec dana.

Da li ovo znači da će Partizan izaći na tržište?



tagovi

Ognjen Jaramaz

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara