Šarunas Jasikevičijus (© Star Sport)
Šarunas Jasikevičijus (© Star Sport)

Jasikevičijus na udaru medija: Pominje se povratak Paskvala

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.02.23. | 18:44

Litvancu ističe trogodišnji ugovor na klupi Barselone u Junu

Šokantno ispadanje košarkaša Barselone u četvrtfinalu Kupa Kralja stavljaju giganta iz Katalonije u čudnu poziciju. Već drugi trofej je izubljen ove sezone pa su tamošnji mediji krenuli da pišu o budućnosti trenera Šarunasa Jasikevičijusa na klupi kome u junu ističe trogodišnji ugovor i veliko je pitanje da li će biti produžen.

Pre desetak dana Jasikevičijus se dotakao teme ugovora.

Izabrane vesti

"Nismo pričali o tome. Imao sam tokom karijere mnogo situacija kada sam bio pred kraj ugovora i uvek sam se ponašao isto. Davao sam sve od sebe da obavim posao najbolje što umem. Neke stvari ne zavise od mene pa je tema razgovora u ovom momentu apsudrna. Trenutno se isključivo fokusiram na prvi naredni trening i prvu narednu utakmicu", rekao je Jasikevičijus.

Renomirana Marka u prvi plan ističe poraz u Endesa Superkupu na startu sezone i sada poraz protiv Unikahe koji je šokirao sve s obzirom na sjajnu formu tima u nacionalnom šampionatu gde je nanizano 10 pobeda, a u Evroligi Barsa je slavila na 11 od poslednjih 13 mečeva.

Međutim i prethodne dve sezone je Barseleona igrala dobro u Evroligi. Dva puta je stizala i do završnog turnira, ali titule nije bilo.

Isti mediji navodi da Barseloni fale ratnici i neko ko će pomoći Nikoli Mirotiću. Uz to tekst završavaju spominjući Ćavija Paskvala. Nekadašnjeg trenera koji je vodio Barsu do titule, a sada ima još godinu dana ugovora na klupi Zenita. Ne bi bilo iznenađenje da sportski direktor Huan Karlos Navaro pokuša da vrati trofejnog stručnjaka.




tagovi

KK BarselonaŠarunas Jasikevičijus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara