Komentari na vest

Jedan Vestbruk je nedovoljan za Durenta, Pola i Bukera

S

Soichiro

pre oko 1 godinu

Uprkos statistic postoje igraci koji su stetocine I cine svoje saigrace gorim.. Kao rasel vesbruk
N

Neko mase

pre oko 1 godinu

Zasto ne objavljujete malo tekstove o NHL-u , poceo je play off , vrhunskih utakmica ima .
Z

Zbaj

pre oko 1 godinu

Koliko malerozna ekipa ovaj LAC. Mislim da im je ova sezona bila biti ili ne biti, sledece ce vjerovatno raspustiti tim, ali da vidimo sta ce biti...
k

kojotski

pre oko 1 godinu

Vestbruk je imao 37 bez da je i jednom išao na liniju slobodnih bacanja, što je dovoljno da se vidi koliko ga je Finiks planski puštao da šutira. A o ozbiljnosti utakmice govori i Finiksovih 14 faulova u čitavoj utakmici. Toliko ih naprave tokom prve četvrtine poluprofesionalci u letnjoj ligi. Zanimljiva utakmica KK Džoker - KK Pirot.
g

gostq

pre oko 1 godinu

Pa kad Finiksu sviraju svaki drugi faul...Ubedljivo najjaci, i opet se navlaci za njih.
d

demichelle

pre oko 1 godinu

Obe utakmice u LA su imale takav dojam. Sansi su znali da ovi ne mogu da ih dobiju bez PG i KL,tako i igraju.. Prošlu je "podivljao" Norman,sada su zatvorili i njega,taktika-pusti Russa da radi svoje,on nas neće pobediti. Lou je probao sve ali ne možeš protiv toliko talenta. Mislim da niko na svetu ne želi da igra sa LAC,čitave sezone su se vukli oko 50 procenata ali si siguran da će u plej-ofu da ti iscede mast. Mnogo fizike,biju jako,a dugački su. Šteta za ove povrede,da su zdravi-mogli su daleko.. DEN/PHX u polufinalu,biće epska serija. Čista košarka,high octane..