Joanis Papapetru (©MN press)
Joanis Papapetru (©MN press)

Joanis Papapetru mora na operaciju, čeka ga duža pauza

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.10.23. | 14:59

Problem za Panatinaikos i Ergina Atamana

Košarkaši Panatinaikosa moraće u narednom periodu da igraju bez Joanisa Papapetrua, koga čeka operacija zbog povrede levog kolena, javljaju relevantni mediji u Grčkoj.

Doskorašnjem košarkašu Partizan Mozzart Beta ponovo je konstatovan problem sa levim kolenom koji zahteva operativni zahvat i duži period oporavka. Prema informacijama grčke Gazete, Papapetru će van terena biti minimum mesec i po dana, dok se pominje i odsustvo od cela dva meseca. Ako tako zaista bude, mogao bi da propusti i celih deset evroligaških utakmica.

Izabrane vesti

On je mučio muku sa kolenom i ranije, a navodno se situacija pogoršala tokom Mundobasketa u Manili, gde je branio boje nacionalne selekcije. Mogućnost odlaska “pod nož“ pominjala se već neko vreme, a sada je definitivno odlučeno da se uradi zahvat kako bi se sredio problem.

Papapetrua nije bilo u ekipi koja je doživela ubedljiv poraz od Fenerbahčea u Istanbulu na početku duple sedmice, dok je prošle nedelje odigrao 25 minuta protiv minhenskog Bajerna. U prvenstvenom susretu sa Peristerijem na terenu je proveo sedam i po minuta.

Ostaje pitanje da li će Panatinaikos izaći na tržište u potrazi za još jednim pojačanjem. Podsetimo, Ergin Ataman je nedavno otkrio da PAO aktivno gleda ka mogućnosti da angažuje još jednog poentera i da čeka rasplet sa konačnim rosterima NBA klubova.

PAO u petak od 20.15 dočekuje Makabi iz Tel Aviva, a posle tri kola ima pobedu i dva poraza.


tagovi

Joanis PapapetruKK PanatinaikosEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara