Jokić i Crvendakić najbolji u 2018.

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.01.19. | 15:13

Košarkaški savez Srbije nagradio najbolje

Košarkaški savez Srbije objavio je imena najboljeg košarkaša i košarkašice u godini za nama, a nikakve dileme nije bilo – dobitnici priznanja su Nikola Jokić i Aleksandra Crvendakić.

Srpski as dobio je 28 glasova, Bogdanović tri, a Miroslav Raduljica i Vasilije Micić po dva.
Dobar dan svima, žao mi je što nisam sa vama da lično primim nagradu. Mnogo godina sam trenirao za to, da budem proglašen za najboljeg igrača Srbije, košarkaške zemlje. Nadam se da ću pružati još bolje partije da to opravdam. Veliki pozdrav svima, vidimo se“, izjavio je Jokić putem video linka.

Izabrane vesti

Aleksandra Crvendakić je u konkurenciji dama izvukla 22 glasa, Sonja Petrović devet, Ivana Raca tri, a Jelena Milovanović jedan glas.
“Čast mi je i zadovoljstvo što sam dobila ovu nagradu. Individualne nagrade sam uvek gledala kao timske. U košarci uvek delimo lepe i one manje lepe trenutke. Zahvalna sam svim saigračicama, trenerima, ljudima koji su nas uvek podržavali, vama koji ste glasali za mene. I za kraj bi htela da se zahvalim porodici za neizmernu podršku i ljubavk oju mi pružaju. Svima želim srećne praznike i da budete uz nas, posebno na jako bitnom događaju koji će se održati u Srbiji“, poručila je Crvendakićeva.

Specijalne nagrade KSS otišle su u ruke košarkašica Srbije do 20 godine, koje u svojile srebro na Evropskom prvenstvu, te košarkašima do 18 godina zbog zlata na prvenstvu Starog kontinenta, kao i basketašima 3x3 koji su uzeli zlato na svetskom i kontinentalnom šampionatu.

Foto: Star Sport, MN Press


tagovi

Nikola JokićAleksandra Crvendakić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara