Komentari na vest

Jokić ne odustaje od Denvera: Prihvata ugovor na 241.000.000 i ostaje prva zvezda Nagetsa

p

podesen

pre oko 2 godine

Ovo je bruto iznos ili oko 55% ovoga je neto,što mu dodje oko 155 milke neto,masala .
X

X

pre oko 2 godine

"Nadam se da nece biti nikakvog stresa preko leta..." Citaj - Nista od reprezentacije.

Gost17

pre oko 2 godine

Je l ste čuli šta vam je rekao Jokara... Nemoj da ga sekiramo I stresiramo pozivom da igra za reprezentaciju... Nema smisla.. Umoran je :D
B

Boogy

pre oko 2 godine

Šteta što nije malo ambiciozniji. Da uslovi Denver ili da dovedu pojačanja ili da ide negde drugde da pojuri prsten. Znam da od toga nema ništa. Lepo mu je tamo, zahvalan je što su mu pružili šansu, neće da se cima, menja tim, drzavu, okruženje... i to je razumljivo.
a

ambiciozan je on

pre oko 2 godine

njegov dres i broj ce se kroz 10-ak godina podici na svodove dvorane a on ce uci u kucu slavnih, samo da povreda ne bude.Sve najbolje "Joker "
i

inace setite se fotografije

pre oko 2 godine

onog bucmastog decka, i gde je sada.kapa dole.
K

Kidi

pre oko 2 godine

Bravo batoooo. Pa si car. Odgovara ti grad, odgovara ti tim, ti odgovaras njima, povecavaju ti platu, ti ne ides nigde, bravooo. Ne skuplja se u supertimove jureci prsten, ostaje veran fransizi, ovaj covek je, u danasnje vreme, stvarno jedinstven. Stavio si Denver na kosarkasku mapu Amerike, a tek ces i to u dosta zahtevnoj konferenciji, po timovima. Uzivaj Jokara ovo je tvoje vreme.
V

Voždovac

pre oko 2 godine

Podržao sam svaku Jokićevu odluku, svadjao se s naj ortacima zbog njega i nije mi bilo žao. Ali druže pružio si podršku nepomeniku i za mene više nisi MVP. Srećno sa 240 miliona, druga polovina Kalemegdana biće tvoja.
O

Orao

pre oko 2 godine

Hahaha
V

Voždovac

pre oko 2 godine

Orle brate ne staj mi na muku :)
C

Car prc..

pre oko 2 godine

Jokara brate,nemoj toliko uzimati,zadovolji se sa nekom sicom da ovi pljuvaci nemaju traume!
O

Orao

pre oko 2 godine

Jokara in the house!!! MVP!!!
T

Toliko o tome

pre oko 2 godine

Svaka čast, MVP NBA i ugovor snova.
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Svi koji pišu pošalice sarkastične prenebregavate najbitniju stvar, a to je da Srbin daje lekcije iz košarke i obara rekorde širom Amerike. Srbin je najbolji na planeti, drugu godinu za redom. Nadam se da ste svi barem malo srećniji posle istresanja gomile g....a ovdje po komentarima. Treba da vas je sramota.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Potpisujem. Mali Dončić samo što ne roka kokardu. Draženov otac Srbin. Prosto moramo da grabimo polutane bez obzira i to je to. O Nikoli sve najbolje, nema šta.
P

Proto

pre oko 2 godine

U prevodu "leto bez stresa" znaci "nemojte me cimati sto odbijam Karija". Razocaravajuce.
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Iskreno, da sam ja na njegovom mjestu i da sam par puta bacio pogled na komentare po mrezama ili sportskim vjestima, zapitao bih se ima li smisla predstavljati narod koji ne prašta uspjeh i čeka banalnu, prvu priliku da me zapljusne talasima mrznje. Treba sve da vas je sramota. Nastavite da se hranite mrznjom, tako je najlakse.
G

GostIgi33

pre oko 2 godine

A ti si vidovit i to sve znas unaprijed? Hajde molim te sastavi mi neki tiket da se obogatim
G

Gost1978

pre oko 2 godine

on da ima klub u somboru i da ima 50.000 evra godisnje, ne bi razmisljao
n

nine85

pre oko 2 godine

Mukica, jel treba nekako da mu pomognemo, da pregrmi ovaj tezak potpis, neki sms da se baci, bilo sta, samo kazite da se organizujemo
N

NoName1

pre oko 2 godine

O čemu ti pričaš? Je l se on žalio na nešto? Je l tražio nešto pa da mu neko skuplja? Najtragičnije je što ti nemaš ni za taj sms koji pominješ, a misliš da znaš nešto. Leči bre frustracije na drugom mestu, radi na sebi, ne dozvoli da ti keva plaća pljuge i internet. I ostavi uspešne ljude na miru. Čuješ li sam sebe, ti da nekom šalješ pomoć? Bruko jedna
G

Gost111

pre oko 2 godine

Ne odustaje od para ne od Denvera
G

Gost22222

pre oko 2 godine

Gost111@ A recimo gde ti radis,gazda,direktor, ti daje povisicu I to jaku opipljivu,ti bi odustao a?, I fino mu kazes"neka ne mora ovo do sad je dovoljno",....e moj Ti
G

Gost13

pre oko 2 godine

Razlika je. U poslovima koje mi radimo ne postoje trofeji i takmičenje, mi radimo samo za preživljavanje. On igra i za novac ali i za trofeje. Ako igra samo za novac onda je odabrao pogrešnu delatnost.
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

@gost13 mikane, eo sad ce drugi trofej najboljeg na planeti. NBA sampion, MVP, MVP doigravanja (po meni manje bitan) i olimpijada. Samo jedan se osvaja sa repkom. Neka bude tu za Olimpijadu, mada kad vidim ko je sve Srbin i navijac, sto se mene tice neka ne odigra vise ni jednu tekmu za repku. Naravucenije, ima i pare ima i trofeje. Dao si komentar kao da ne znas ovo isto sto i ja. Postojii rjec za to, a to je LICIMUR.
N

NoName1

pre oko 2 godine

Kakvi paćenici komentarišu. Ovaj jedan kaže ako igra samo za novac onda je izabrao pogrešnu delatnost. Hahaha Pa koja to druga delatnost donosi 50 miliona dolara godišnje? Vi bre klinci nemate pojma koliko je to para. Drugo, ko mu garantuje da će u drugom klubu osvojiti titulu? Naš narod lepo kaže da je bolje vrabac u ruci, nego golub na grani. E deco, to vam je to. Bolje 250 000 000 dolara u ruci, nego trofej na grani.
p

plavac

pre oko 2 godine

misko raznatovic,konji,gume pa srbija
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Misko, konji, gume, sombor, corbijada, onaj pijanac iza dragstora i mozda Srbija ...
@

@bokiUSA

pre oko 2 godine

I mozda Srbija...rece boki amerikanac! Licemeru
I

Ima malo i istine

pre oko 2 godine

.... sto bi isao bilo gde ako mu prija grad, maks ugovor, Denver ispadne na pocetku play offa i slobodan je preko 3 meseca svake godine.... zabole. ga. Sampionske ambicije, mozda pojedini igraci, klub kao klub, nema i ne zeli da ih ima... Ovo idealno, niko te ne kritikuje i pljuje za poraz, za ispadanje... nema brige i nema jeda... 👌👌
R

Realno87

pre oko 2 godine

Momak pravac Sombor da timaris konje…
B

BREkalo

pre oko 2 godine

debeli ce se jos vise ugojit
G

Gost555555

pre oko 2 godine

lepo od tebe jokara ali denver ti nece dovesti dobre saigrace da bar mozete plej off da igrate krs su ti saigraci povredjeni i nepovredjeni
n

norma

pre oko 2 godine

lno
Р

Радамел

pre oko 2 godine

Не знам како ће довести неког да му помогне, кад ће селери кеп само за њега да ради хаха
p

pajser

pre oko 2 godine

ovo je skroz OK, mislim on je klasičan gastrabajter, otišao je da se namlati para bez ikakve sportske ambicije. Kako ga to čini srećnim i to je OK
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Nema sumnje da ce to nagetsi uraditi? Pa od Denvera moze da se ocekuje sve, imaju mvp igraca u timu i 3 godine nisu ni pokusali da ga rasterete i da mu dovedu igraca sa kojim bi mogao prsten da uzme!!! Jer njemu fali samo jedan igracc i to se vidi, egal meceve igra sam. Tako da od Denvera sve ocekujte. Neozbiljna fransiza!!!
L

Lektor

pre oko 2 godine

Pozdrav gospodine nadrealnooo, obecali ste da cete da mi pisete kada Cikago glat izbaci Milvoki, pa da pitam gde ste, zasto se ne javljate u cemu je problem? Daj jos neku prognozu da odigram sve kontra i da uzmem pare. :D
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Pisao sam nego nisi video verovatno.. Hahahaha... Pa Cikago je sramotno odigrao 3 zadnja meca. Sta reci, onakva petorka sa 3 ol star igraca onako jadno da odigra, nerealno. Milvoki jeste bolji ali igracki nije bolji za onakvu setnju u tri meca. Pisao sam pisao, sledeca prognoza mi je da Milvoki igra finale lagano sto se istoka tice, a sto se zapada tice tamo je sve moguce. Srdacan pozdrav.
g

gosty

pre oko 2 godine

Ove cifre su postale bolesne, baš se pretjeruje.
H

Hammers Srbija

pre oko 2 godine

Nema razloga i da ide negde, ova sezona je cak bila i odlicna s obzirom na to kakve je igracke probleme imao Denver, a kad se oporave ova dvojica i mzd uzmu jos jednog dobrog odbrmbenog igraca, mogu sledece godine daleko.