Komentari na vest

Jokić pred veliko finale: Nema favorita i ne svodi se sve na moj duel sa Adebajom, igraju Denver i Majami

u

u

pre 11 meseci

Koliko mi je drago zbog njega.Kulturan,skroman,skroz atipican,narocito za nba i zapadne vrednosti, timski igrac.Ja nisam imao prilike da gledam neke od legendi poput dzordana,dzonsona,birda itd,ali od kad ja oratim kosarku 2000 na ovamo ma bez sumnje najbolji kosarkas.Denver bez njega ma nema sile ni da bi usao u Plej off.Dzejms i Kari su uvek imali bar 2 velike zvezde uz sebe plus uvek vezivan tim.Kobi nesto slabije saigrace ali opet mnogo bolje nego sto ih je Jokic ikad imao.Covek je apsolutno nezaustavljiv i to je neobjasnjivo.
O

OkosBokos

pre 11 meseci

Drago mi je sto i dalje Amerika i svet ne vide Denver kao favorita, to je dobro. Mi smo mali, Jokic ovo ne cita i tako da nema pritiska. Bice ovde svasta, Denver za ceo plej of nije pokazao nijednu slabost, izgubljene utakmice od Finiksa su jedino zbog nestvarnog suta Bukera i Durenta gde bi svaki drugi tim bio pociscen. Bice svakako zanimljivo, mislim da ide ovo u 6 utakmice.
P

Plavac

pre 11 meseci

Kako Denver ne vide kao favorita? Ceo svet prica kako ce dobiti bez problema, ESPN dao 11% sanse Heatu da osvoji. Denver je bio jedan od najvecih favorita pre pocetka plejofa to oni koji prate nba znaju, mozda im nisu davali prevelike sanse zbog sunsa ali da su bili favoriti bili su ipak su prvi zavrsili u zapadu na kraju regularne sezone