Stefan Đorđević (Foto: aba-liga.com/FMP)
Stefan Đorđević (Foto: aba-liga.com/FMP)

Još jedan srpski centar u Igokei: Stefan Đorđević u Laktašima

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.06.21. | 19:15

Košarkaš koji je debitovao i za seniorsku reprezentaciju Srbije napustio FMP

Posle Amerikanca Dešona Stivensa i bivšeg košarkaša Partizana Nikole Tanaskovića, Igokea je angažovala i Stefana Đorđevića, prenosi njegov agent Miško Ražnatović. Ovaj 22-godišnji košarkaš je tako napustio redove FMP-a i karijeru nastavlja u Laktašima. Sa ekipom Dragana Bajića će igrati i FIBA Ligu šampiona.

Stefan Đorđević je rođen u Leskovcu, karijeru počeo u Zdravlju, da bi se 2016. godine preselio u redove Crvene zvezde. Parafirao je četvorogodišnju saradnju sa crveno-belima, ali je odmah poslat u Železnik, jednu sezonu proveo je i na pozajmici u Vršcu. Od 2018. godine je i punopravni član Pantera, a u sezoni za nama je upisao 26 nastupa u ABA ligi i u proseku upisivao 7,3 poena i 4,4 skoka po meču. Đorđević je prošle godine upisao i debi u seniorskoj reprezentaciji Srbije tokom kvalifikacija za Eurobasket.

Izabrane vesti

Igokea je tako značajno promenila svoju centarsku liniju, pošto su prva tri pojačanja za novu sezonu igrači koji brane pozicije četiri i pet.

Što se tiče sastava iz Železnika, još pre odlaska Đorđevića kojem je istekao ugovor, iz Borca su angažovani Nenad Nerandžić i Brajs Džouns, a za novog trenera ekipe postavljen je 36-godišnji stručnjak Nenad Stefanović.



tagovi

KK FMPIgokeaStefan Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara