Komentari na vest

Još jedan srpski centar u Igokei: Stefan Đorđević u Laktašima

s

svedok

pre gotovo 3 godine

Ne verujem da će se Filip baviti trenerskim poslom. Pre bih rekao da će preuzeti vodjenje kluba. Da sam ja birao trenera doveo bih Olivera popovića jer je sa Rašom ove sezone odradio strašan posao. Sloboda je od tima za sredinu tabele radom kroz sezonu baš napredovala. Ja sam pobrojao igrače koji su me na par odgledanih utakmica fascinirali. Generalno nisam gledao neke mlade domaće igrače sem ovih koje sam pominjao a pominjao sam po forumima i Kočovića kao igrača koji će napraviti karijeru i koji bi mogli biti perspektiva Evroligaša. Ne razumem pomamu za Megom kad odatle odlaze golobradi momci koji se vrate nazad kao Zagor uzmu lovu preko bare ali onda potonu. Jedan je Jokić za koga se znalo i da je otišao u Evropu da bi napravio vrhunsku karijeru. Koga vuče srce u Megu da se ne lažemo. Košarka je sport emocija i inteligencije i malo igrača zaradi lovu ako je to cilj. Onaj drugi cilj je bitniji a on tera na napredak i uspeh inspiracija napredka u srpskoj košarci i u klubu za koji se navija. Džons je dobar igrač ali on je tu kao osigurač a ne kao igrač napretka. Pored FMP brine me i Borac ostao je bez cele prve petorke. Neka im je bog u pomoći.
D

Drmrpr

pre gotovo 3 godine

Kad im ubaci 15 poena i uhvati 10 lopti u polufinalu ABA next season kukace narikace za njim. Sa dobrim trenerom i plejom moze ovaj momak mnogo.
B

Budi u blizini x3

pre gotovo 3 godine

Fmp rasipa tim, zamene nisu tako dobre. Nerandzic jako koristan, Jones koji je isto dosao iz borca nije los, ali je djordjevic biser te ekipe. Trener neiskusan, nije jos spreman ni za kls. Otisao covic koji je donosio najvise asistencija, doduse najvise i gusio druge. Ako ode nenadic bice to jaka borba za opstanak upravo sa borcem.
R

RealnosT

pre gotovo 3 godine

Djordjevic je obecavao, ali daleko je to od bisera jos.Predaleko,a vec su mu 22 godine.
M

Ma jok

pre gotovo 3 godine

Ne brini.Kuzmica ceka Fmp.I jos oar igraca.Nema od borbe za opstanak nista.
s

svedok

pre gotovo 3 godine

Pisao sam već, kasne mnogo sa reakcijom. Trebali su iz tog Borca iz kog su doveli Nerandžića koji ide izmedju pozicija i realno ne može da igra trojku jer nema ulaz i šut i prespor je bez odraza a za četvorku je kratak da dovedu Kočovića. Umesto da potpišu Popovića iz Slobode i daju mu šansu dovode anonimusa za trenera . Šta je tu je vratiti bar Marka Pavičevića, Jovana Vojinovića, Aleksu Ilića nema sededenja skrštenih ruku. Uzeti malog Topića iz Zvezde dati mu šansu da postane igrač za velika dela umesto nekih Radonjića i Nerandžića na zalasku karijere.
s

svedok

pre gotovo 3 godine

Samo Srbin može igrača sa 22 godine da proglasi neostvarenim. Pa pred njim je bar 10 godina karijere.
B

Budi u blizini x3

pre gotovo 3 godine

Hvala na lepim i konstruktivnim odgovorima. evo i mog odgovora na odgovore. Djordjevic ima tek 22 godine, a sledeca sezona mu je ona u kojoj je i Apic eksplodirao svojevremeno, znaci sa 23 godine, a sa kojim deli veoma slicne igracke sposobnosti i konstituciju. Iz tog razloge jeste biser. Fmp polako gubi sistem, pre par godina su cekali i pota, jeremica, uskokovica, apica, radanova i ostale i na kraju kad su ih docekali igrali su veoma lepu kosarku a srbija je imala reprezentativce. Sad se opet pravi neki sistem, videcemo kako ce to ici. Sto se tice kocovica jeste najbolje resenje iz borca ali ga je uzela mega. Nerandzic je veoma skocan, ali nije prodoran, sut djene djene, nije mnogo ni uzimao suteva u sezoni, samo brzina mu fali da bi bio krilo, a za aba ligu, na snagu i motivaciju, a i visok kosarkaski IQ moze da isparira svim krilnim centrima u ligi jer su uglavnom svi laka konjica i vole sut vise nego igru u reketu. Licno smatram da ce moci da se uklopi i da ce biti jedan od glavnih u fmpu. Jones je bolje resenje od svih koje si nabrojao igraca iz kls, objektivno za klasu. A da se dovodi trener sa strane nije ni bilo potrebe, gusa je radio i vise nego dobar posao, ali izgleda da se sprema teren za filipa da preuzme tim kad se oseti spreman, to je moje licno misljenje