Još jedna lepa vest za Grobare: Jaramaz na terenu za tri sedmice

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.11.20. | 13:50

Sjajni plejmejker skinuo longetu

Pobede protiv Uniksa i Huventuda, povratak Vila Mozlija u tim... Partizanova današnjica izgleda lepo, s obzirom kroz šta su sve prošli crno-beli od početka sezone. Međutim, Grobari ubrzo mogu da očekuju još lepih vesti. Uskoro bi na teren trebalo da se vrati prvi plejmejker tima Ognjen Jaramaz.

Izabrane vesti

''Pre tri,-četiri dana dana sam skinuo longetu, nadam se da ću kroz najviše tri nedelje biti potpuno spreman za utakmice. Odlično se osećam, kost zarasta kako treba, još uvek ne mogu kao ranije da koristim ruku, radim neke terapije i vežbe, treniram sa strane sa pomoćnim trenerima koliko mogu. Prošlo je pet nedelja od kada sam na prinudnoj pauzi, uželeo sam se i sa nestrpljenjem iščekujem nove utakmice. Trudio sam se da održavam telo i formu tokom pauze'', istakao je Jaramaz.

Šta to konkretno znači, koje će još utakmice Jaramaz morati da propusti? Svakako ga nećemo videti na terenu u ponedeljak protiv Crvene zvezde, najverovatnije ni protiv Mornara u Baru, 5. decembra. Ukoliko bi još dve nedelje trajao oporavak, moguće je da Jaramaz zaigra protiv Bahčešehira 9. decembra u Beogradu, ili protiv Mege tri dana kasnije. Sledeća prilika je meč protiv Burža u Francuskoj, 15. decembra u Evrokupu i tada već ne bi trebalo da bude dilema oko Jaramazovog nastupa.


tagovi

Ognjen Jaramaz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara