Komentari na vest

Jovanović: Da pretimo Zvezdi u ovom trenutku, stvarno ne bi bilo pametno

J

Jb

pre gotovo 2 godine

Bilo bi pametno da ste kompletni ali ima precih stvari...
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Onog trenutka kada je Partizan resio da ne igra (da ne kazem pobegao), znalo se da je Zvezda sampion. Niti je Mega kvalitetom priblizna Zvezdi, niti je u boljoj formi, a da ne pominjemo iskustvo. FMP s druge strane je oterao Dzonsa, koji im je glavni igrac, plus nemaju taj kvalitet, plus da ne pominjem neke stvari koji nisu sportske.
P

PsyhhoDelija

pre gotovo 2 godine

"oterao" Dzonsa? najboljeg igraca hahaha. OTERAO reče lik...Pa sine možda i bolje sto ne igrate, da bez znoja i tenzija uzmemo 22 titulu šampiona Srbije i prestignemo vas i bacimo u more onih 13 god zaredom koje istopismo za 6 godina...TRIPLETA je odbranjena ..Nemate vise zivaca da bezite sa dodele pehara,preko vas uzesmo Kup Radivoja Koraća i ABA ligu i odosmo u Evroligu....
L

Loll

pre gotovo 2 godine

Ne brini se g. Jovanoviću, najveċi i nejmoralniji Srbin će te ubacito u auto sa mladom gardom pa ćete zajedno gijanjemOr lečiti rane. Koji čemer hahah.
R

Really good

pre gotovo 2 godine

Digli su svi ruku protiv poteza KK Partizana, A šta ćemo što dva čoveka guraju svoj privatni kapital kroz tri kluba, sa tim što zvezda kao privatni klub jednog čoveka dobija državnu pomoć. Mega igra ligu bez tri glavna igrača, koje je nakupac Miško poslao preko bare da se dokazuju, slično kao dame u Amsterdamu što stoje u izlogu, pa kome se koja svidi ta se kupuje. Ovde igraš finale sa kojom ambicijom, to je isto vređanje naše lige, svi kao za spas naše lige...cilj je isti, biti moralista i džepove svoje napuniti, tako da priče o nekoj konkurenciji padaju u vodu...odavno je ovde sve obezglavljeno, mrtvo telo ostalo koje isti scenaristi vuku na koncima da imamo smešnu predstavu..
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...u Srbiji ne postoji nijedan privatni klub, jer nije donet zakon o privatizaciji u sportu. Svi su vlasnistvo grupe gradjana.