Jović: Biće brutalno prvenstvo

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.08.19. | 10:29

"Vidim da su nas svi već svrstali u favorite, da već igramo finale i tako dalje. Prerano je stavljati toliki teret i pritisak"

Posle povrede Miloša Teodosića jasno je da će veliki teret u organizaciji Srbije pasti na leđa Stefana Jovića i Vasilija Micića.

Jović je iskusan igrač, već je ovog leta završio posao oko novog kluba, tako da može u potpunosti da se posveti Svetskom prvenstvu.

Izabrane vesti

Mnogi vide Srbiju u finalu sa SAD-om, ali Stefan Jović upozorava da nas čeka vrlo jak turnir, iako treba reći da je izjave davao pre nego što su se dogodile neke povrede i otkazi. Suština nije mnogo promenjena...
"Iz mog ugla gledano, reprezentacije su brutalne sve. Svi igrači koji su zdravi će igrati, očekujem brutalno i neizvesno prvenstvo", rekao je Jović za MOZZART.

Ne želi Jović da se pravi veliki pritisak na naš nacionalni tim.
"Vidim da su nas svi već svrstali u favorite, da već igramo finale i tako dalje. Prerano je stavljati toliki teret i pritisak. Prva utakmica je jako bitna, grupa je jako bitna, da odradimo to kako treba. Onda idemo dalje da vidimo kako će biti u drugoj grupi".

Srbija će u grupi igrati protiv Italije, Filipina i Angole. Potom Orlove najverovatnije u drugoj runi čekaju Španci...
"Raspored je dobar, nijedan protivnik nije lak. Španija i Portoriko bi trebalo da budu u sledećoj grupi. Ko god da prođe dalje je za svaki respekt. Pristup je jako bitan, kvalitet imamo", kaže Jović.

FOTO: Printskrin


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara