Vladimir Lučić (©MN Press)
Vladimir Lučić (©MN Press)

Junak Bajernovog podviga: Pokazali smo da ne odustajemo

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.03.21. | 23:59

Vladimir Lučić o pobedi nad Efesom

Došao je Anadolu Efes u Minhen sa namerom da upiše desetu evroligašku pobedu u nizu i potvrdi da je trenutno najmoćniji košarkaški tim Evrope. Ipak, to se nije dogodilo.

Blokada Džejmsa Gista na prodor Šejna Larkina i sjajna partija Vladimira Lučića zaustavili su goste iz Istanbula na poenu manje (80:79).

Izabrane vesti

"Ključno je bilo to što smo bili tim. Kao mnogo puta do sada u Evroligi. Pokazali smo da ne želimo da odustanemo i da smo spremni da se takmičimo sa svakim rivalom. Ova pobeda je samo dodatni korak ka ostvarivanju našeg cilja za ovu sezonu", istakao je Lučić posle meča.

Bavarci su se ovom pobedom probili na treće mesto. Imaju 19 pobeda i 11 poraza, baš kao i njihov večerašnji rival, ali i Olimpija iz Milana. Ispred je CSKA sa utakmicom manje i 19/10, kao i vodeća Barselona sa 22/8.

Ova pobeda sigurno će značiti igračima Bajerna za samopouzdanje u nastavku sezone.

"Oni su neverovatan tim, ne samo ove sezone već i prošle. Praktično je to ista ekipa koja je igrala prošle sezone. Došli su ovde da pokažu da su najbolji. I drago mi je da smo im odgovorili. Ponavljam, mi smo spremni da se takmičimo sa svakim rivalom", dodao je Lučić.

..............................................

* Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

..........................................


tagovi

Vladimir LučićKK Bajern MinhenEvroligaAnadolu Efes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara