(©Starsport)
(©Starsport)

Kaboklo: Dogovor je bio da ih ne pustimo da šutnu za tri, zbog Džejmsa mi je „pala vilica“

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.12.23. | 23:26

„Ovo je bila luđa utakmica nego protiv Panatinaikosa“, kaže centar Partizan Mozzart Beta

Navijači Partizan Mozzart Beta su ostali sa kojom sedom dlakom više posle utakmice sa Monakom nego što su ih imali danas tokom dana.

Crno-beli su upisali trijumf posle produžetka (89:85), u utakmici koja nije bila za one sa slabim srcem i živcima. U regularnom toku imao je srpski tim četiri poena prednosti deset sekundi pre kraja, ali je Majk Džejms sa dve „nenormalne“ trojke odveo Kneževe u produžetak. Tamo je, ipak, Partizan Mozzart Bet bio bolji.

Izabrane vesti

I centar crno-belih Bruno Kaboklo odao je priznanje beku Monaka za urađeno.

Mislim da je ova utakmica bila luđa nego ona protiv Panatinaikosa. Ovo mi je bilo prvi put da igram protiv Majka DŽejmsa, on je poznat po tome što pogađa teške šuteve. „Pala“ mi je vilica zbog njega, zbog onih šuteva pred kraj“, rekao je Kaboklo posle meča.

On je otkrio kakav je bio dogovor na klupi pre tog poslednjeg šuta Francuza u regularnom delu meča.

„Taktika je bila da im ne dozvolimo da šutnu za tri poena, ali teško je Džejmsa braniti. Njemu sve čestitke, ipak, na kraju smo našli način da ostvarimo važnu pobedu“.

Na koncu, važan trijumf Partizana...

„Osećam se odlično, pobeđivati pred našim navijačima je sjajna stvar. Imali smo loše periode, bilo je grešaka, ali uspeli smo da se skupimo, da nađemo način da pobedimo. Bila je odlična utakmica, imamo još mnogo toga da popravimo, ali važno je što smo pobedili“.

Nije Kaboklo dočekao kraj meča na terenu zbog pet faulova i to je zamerio sebi.

Moram da budem pažljiviji na sledećim utakmicama, ako budem imao veću minutažu, da gledam da popravim greške koje pravim, da budem bolji zbog tima, da uradim sve što mogu da dobijamo utakmice“, zaključio je Brazilac u dresu Partizan Mozzart Beta.


tagovi

KK PartizanBruno KabokloEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara