Bruno Kaboklo (©Star sport)
Bruno Kaboklo (©Star sport)

Kaboklo ne očajava, ali naglašava: Treba da popravimo odbranu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.12.23. | 21:49

"Frenk je mogao da pogodi ili promaši, ali moramo da nastavimo da živimo sa tim, da podignemo glavu, budemo jaki i pripremimo se za naredni meč", kaže Brazilac

Tokom čitave utakmice bio je Partizan Mozzart Bet u zaostatku protiv Bolonje, u nekoliko navrata se ozbiljno primakao italijanskom timu, ali završni udarac nije uspeo da zada. Trojku za pobedu promašio je Frenk Kaminski i osudio crno-bele na drugi uzastopni poraz (77:75) u Evroligi, odnosno treći vezani u svim takmičenjima.

Međutim, centar beogradske ekipe Bruno Kaboklo ne očajava, već sleže glavom i već razmišlja o narednom izazovu.

Izabrane vesti

"Ovakve stvari se ponekad dešavaju. Teško je, kao tim smo se izborili za šansu da pobedimo do poslednjeg napada, poslednjeg trenutka meča, Frenk je mogao da pogodi ili promaši, ali moramo da nastavimo da živimo sa tim, da podignemo glavu, budemo jaki i pripremimo se za naredni meč", izjavio je brazilski košarkaš za Mozzart Sport posle poraza.

Novembarsko pojačanje šampiona ABA lige smatra da Partizan Mozzart Bet može da popravi nekoliko segmenata u igri i u prvi plan ističe - odbranu.

"Uvek postoje stvari koje možete da popravite. Verujem da treba da popravimo odbranu, greške u napadu poput izgubljenih lopti, što je velika stvar za nas, jer kada izgubimo loptu dozvoljavamo rivalu lake poene. Tako da bi malo bolje trebalo da čuvamo loptu, defanzivno, ali i ofanzivno."

Baš je Kaboklo na jučerašnjem treningu crno-belih naglasio kako ekipa mora da bude agresivnija ukoliko želi da dođe do pobede protiv gostiju iz Bolonje, ali se sa konstatacijom da su gosti bili dominantniji u duelima na obe strane parketa ne slaže.

"Ne mislim da su igrali 'jače', već da su pogodili mnogo trojki. Mi nismo, tako da smo morali da se borimo kako bismo se vratili u meč. Borili smo se, približavali se, ali bi oni pogodili dve trojke i opet odmakli. Imaju odlične šutere u timu..."

Pi Džej Doužer kao da je izgoreo u želji, te je zbog faulova završio utakmicu u trećoj četvrtini.

"Bila je odlična utakmica za obe ekipe, borbena do poslednje sekunde. Prerano sam skupio faulove, probao sam da sačuvam smirenost, ali borili su se odlično i odneli pobedu. Nadali smo se da ćemo imati šansu na kraju, imali smo više prilika, ali neki šutevi nisu ušli. Dešavaju se takve utakmice ponekad", zaključuje Amerikanac.



tagovi

Bruno KabokloPi Džej DoužerKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara