Bruno Kaboklo (©fiba.basketball)
Bruno Kaboklo (©fiba.basketball)

Kaboklov agent potvrdio dogovor sa Partizan Mozzart Betom: Dobro došao u Evroligu

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.10.23. | 13:27

Brazilac će pojačati konkurenciju u reketu crno-belih

Navijači Partizan Mozzart Beta pucaju od zadovoljstva ovih dana. Njihovi ljubimci su dobili dva derbija protiv Crvene zvezde, a sada im u klub stiže i veliko pojačanje. Mozzart Sport je preneo da su crno-beli dogovorili dvogodišnju saradnju sa brazilskim reprezentativcem Brunom Kaboklom, a sada je stigla i potvrda od njegovog agenta preko društvenih mreža.

Italijanski mediji su plasirali informacije da će klub iz Humske morati da plati obeštećenje Veneciji, uz insistiranje da je 28-godišnji centar i dalje pod ugovorom sa Italijanima, ali iz poteza njegovog agenta Danijela Hazana se jasno da zaključitu da nema prepreka za Partizan ka realizaciji saradnje sa Kaboklom.

Izabrane vesti

"Dobro došao u Evroligu", napisao je Hazan, uz naslov članka o pregovorima sa crno-belima.

Dakle, Kaboklo će po svemu sudeći zadužiti opremu šampiona ABA lige, ostaje još samo da se i klub zvanično oglasi i potvrdi angažovanje novog pojačanja.

Željko Obradović će dobiti igrača koji može da igra na obe unutrašnje pozicije i koji iza sebe ima 105 nastupa u NBA ligi, otkako su ga Toronto Reptorsi drafovali sa kao 20. pika 2014. godine.

Interesantno je da je minule sezone nastupao za nemački Ulm, zajedno sa plejmejkerom Crvene zvezde Jagom dos Santosom i da su zajedno osvojili titulu u Bundesligi. Potom su bili i glavne uzdanice brazilske reprezentacije na Svetskom prvenstvu.

Kaboklo je posle dobrih izdanja u Nemačkoj još po okončanju minule sezone potpisao za Veneciju, ali se posle nekog vremena predomislio i otišao na NBA turneju sa izraelskim drugoligašem, Makabi Rananom.

"U poslednji čas sam doneo odluku da se pridružim Ranani. Promenio sam agenta i tako se mnogo toga promenilo za mene. Pojavila se ova prilika, delovala mi je dobro, tako da, sada sam ovde i uživam. Želeo sam da idem tamo. Prethodni agent je u ranoj fazi potpisao ugovor, ali zbog načina na kojim sam igrao, mislim da mogu dalje da doguram. Nemam ništa protiv Venecije, ali ovo je moja karijera. Nekima se to ne dopada, ali ponavljam, ovo je moja karijera", pričao je Kaboklo za izraleski Sport5 tokom boravka u Americi.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetBruno Kaboklo

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara