Komentari na vest

Kadeti porazom počeli Evrobasket

K

KuntaKinte

pre 10 meseci

Nisam ispratio selektiranje do kraja, pa ako neko zna molim da napise zasto su sa spiska otpali Uros i Vuk Danilovic, kao i Aleksa Stikovic. Hvala unapred.
А

АКИ

pre 10 meseci

Слабо али није изненађујуће.Чини се да су једини који нешто више од осталих могу да ураде Срзентић кроз продоре мада је и он лош у шуту за 3 али има већу енергију и кликере од осталих и годину млађи Бјелић шутем за 3 .Нејасне су измјене селектора баш њих двојицу је слао на хлађење кад су имали неки добар ритам.Више сам очекивао од Стефана Марјановића центра Војводине.Партизанови играчи тотална разочарања најгори су Гољовић ,Шекуларац а о Сијарићу који више личи на рагбисту да и неговоримо.Најбољи играч у овом годишту је центар Слободе из Ужица Павле Бачко незнам разлог изостанка јесте и он буцко и нема неку брзину али има далеко веће знање и мекшу руку од осталих.Много би значио овом тиму,неби ни са њим могли много да ураде али било би много лакше .Много среће момцима у наставку такмичења.То су наша дјеца морамо да будемо уз наше и кад иде и кад неиде.
K

Khal Drogo

pre 10 meseci

Након чаше меда иде чаша жучи, тако је то у животу. Након јако добрих резултата селекција У-19 и У-20, фантастичног успјеха селекције У-18, слиједи грчевита борба за опстанак на ЕП У-16. За разлику од екстремно надарене генерације у год. 2005-6 из које ће српска кошарка добити прегршт одличних играча, које је на ЕП У-18 водио и одличан стручњак, генерација у год.2007 је баш лимитирана. Да буде грђе, недостају једина двојица која су имала важнију улогу на првенствима Србије млађих категорија, Андреј Лучић и Павле Бачко. А да буде још грђе, повјерена је младом и неискусном стручњаку гдје је велико питање да ли је дорастао задатку. Ту је КСС по мени учинио пропуст, требнао је повјерити екипу допказанох стручњаку у раду са младима, каквих итекако имамо, који ће из лимитиране екипе извући максимум. Синоћ је српски селектор већ у 1/4 изротирао свих 12 кадета што говори да или није испрофилисана екипа (али онда шта је радио, он о овој екипи брине годину и по) или је свјестан да су српски кадети толико лимирирани да нико није у стању одиграти више од 3-4 минута у континуитету на потребном нивоу. Овакви порази су били очекивани, биће их још, пред нашом селекцијом је једини циљ, изборити некако опстанак у А дивизији, но то ће бити ђаволски тешко.
g

grad kosarke

pre 10 meseci

Najmladji Bjelic otvara utakmicu sa dve trojke i odlazi na hladjenje od 10 minuta. Toliko o struci i vodjenju utakmice. Ako sa ovakvom filozofijom ne ispadnemo u B diviziju uspeh...
J

Jtd

pre 10 meseci

Rekoh da cu ispratiti i na zalost po onome sto sam video bice da nam je odlucujuca utakmica vec danas. A sto se tice "gornjeg doma" ostaje nam da se nadamo da nece igrati protiv spanaca...